![]() |
Chevrolet Corvette vs. Nissan Skyline
1 Attachment(s)
Parerea mea este ca un Corvette este mult mai tare,dar nu conteaza doar parerea mea
|
1 Attachment(s)
nu sunt de accord cu tine.skyline e mai finuta ca masina.corvette-ul din poza e modificat.trebuia sa pui si un skyline
|
da, da, foarte buna comparatia asta :roll:
compari un gunoi cu ceva sublim. nici nu pute corvetteu langa skyline. Nu as lua corvette pt nimic. |
hmmm, iata un topic foarte interesant... :?
deci, eu, subsemnatul, adika io, cred ca.........depinde... :o :idea: si nu numai din acest punct de vedere, ci si......din celelalte puncte de vedere :ciggy: vedeti voi, dupa cum am observat, Corvette-ul este negru, pe cand Skyline-ul e ALBASTRU toata ziua !!! :yes: acuma, nu vreau sa ziceti ca sunt carcotas, daaaar.....e foarte clar acuma nah, daca mie-mi place, nu inseamna ca si la altii tre' sa placa :!: nushtu ce sa zic, vad ca si jantele is diferite... :? evident, asta-i doar parerea mea spanac :idea: mi-e pofta de spanac |
deci eu unu aleg skyline fara nici o indoiala ....
apropo am auzit ca skyul ajunge si la 800 de cai ... adevarat? daca da atunci nici nu mai are sens sa pui o masina de 400 de cai in comparatie cu una de 800 si ca interior tot skyul e mai tare |
vette, doar pentru ca nu-mi plac masinile chinezesti.. ops! pardon... japoneze
|
Hmm nush pt ce e pusa comparatia asta...pe circuit singura ce se poate pune cu skyline....stock vorbind...e NSX...RX7 si Porche 911 turbo Awd....Am si Clip cu o cursa....si Corvette C5 ce e si mai sus....e pe ultimul loc...dupa Ferrari Modena..deci....OFF with this.La liniutze mai merge....dar si acolo C5 pierde in fatza skyline
|
skyline ca de trage in familie,
RB26DETT + Super HICAS o combinatie reusita cu toate ca masina canareste ceva |
Skyline e o minune tehnologica...nu cred o putem compara cu nimik si nu ma refer doar la performante (sunt f multe peste ea chair si corvette cred) dar are ceva aparte.Daca vrei comparatie cu Corvette pune langa el un Ferrari s avezi ce plaeste Corvettu
|
corvette e un vapor daca il vezi din fata ... (cel putin asta imi inspira mie boul masinii) pe cand skyline-ul este muuuuuult mai finutz
|
Voi ati vazut timpi de circuit pentru Corvette C6 stock ? Nu mai e doar muscle-car-ul de alta data.Modificari se pot aduce si la Corvette,exista Callaway ca tuner consacrat cu realizari notabile.
Iar la liniute,stock vs stock pierde Skyline lejer. |
Corvette nu poate sa stea decat in spatele unui Skyline :o ; nu are cum sa fie altfel :!: :twisted:
|
cred ca stock...c5 este mai manevrabil decat skyline, avand un ampatament mai mare si cauciucuri mai late...iar despre drag... aveti aici un link interesant www.dragtimes.com
r34 - gtr are in jur de 280 cp iar c5 are 350 cp destul de greu de spus care este mai buna avand in vedere ca nu avem un test facut in aceleasi conditii dar ca o parere personala as merge pe c5 |
Cu un Corvette V8 5.6L 350cp normal aspirat, R34 este identic in acceleratii. Eliberat de restrictiile electronice si de evacuare, R34 este peste acest Corvette. Daca este insa sa vorbim de Z06 supraalimentat de 400cp, e doar cu putin mai rapid pe 0-60 mph si cam la fel pe 1/4 mile, in jur de 13.30 sec. R34 poate scoate usor si valori de sub 13 sec pe 1/4 mile, Z06 ceva mai greu.
|
De ce vorbiti de C5 nu inteleg.Exista C6,care e mai ieftin decat un Skyline,si care castiga orice drag stock.Masurat de Road&Track 12.8 sec/0-400m.
C5 Z06 nu e supraalimentat. |
Scuzele de rigoare, nu este supraalimentat.
S-au vazut destule R34 sau NSX stock care, conduse de piloti experimentati, au scos timpi de 12,7-12,8 sec pe 1/4 de mila. |
frate, e smechar Skailainu ala frate, io zic ca am vazut in rapidu si furiosu cum baga ala de sparge,adica pui nosu pa el si se duce tata plsu ca ala avea si lumini d'alea albastre de numa aia rapizi si furiosi au, si mai baga vro 50 de cai si alea, ce mai e si cu gogosaru ala de corvet, aia stie sa faca masini sau?
Shogune - ai un talent la a face threaduri de versus, ceva de nu se poate :D |
mi se par foarte comparabile masinile avand in vedere ca si corvette-ul poate fi modificat... si daca te superi tare pe el trebuie sa-i pui in spate doua bare de vreo 4-5 metri si a 5-a roata ca sa nu faca vre-un flick flack.... skyline stock are sub 300 cai nu? z06 are 400... si costa jumate cat skyline... si doamne ce bine se aude motoru' ala de 6l
|
Desi admir motorul de top de pe skyline (de 2.6l - unul din cele mai fiabile si tunabile motoare), corvette-ul este totusi o masina v8 cu putere si cilindree semnificativ mai mare ceea ce se concretizeaza in performante dinamice superioare...oricum cred ca e cam inegala disputa din acest topic!
|
Corvette C5 Z06 are motor de 5,7 l.
Corvette C6 Z06 inca nu a aparut si va avea 7l/500 CP. |
Re:
Quote:
Concluzie: Corvetteu e solutia :wink: |
Skyline,ca daca bagi NOS ii faci pe toti la NFS U II.... :lol:
|
Re:
Quote:
http://www.speedoptions.com/articles/3662/ Peak HP: 1360 @ 9200 rpm Mai e un skyline de 1500 da' nu gasesc eu pagina....mai caut si dau link P.S. : Si de unde ne spui tu asa sigur? |
Re:
Quote:
|
io stiam ca dacia aia de 220 de cai mere 8755 :?
dute mah dacilea nu are kum practic sa fie asa tare un scailain din ala va zic io nu se poate dom'le , ce drec ... stiu ce vorbesc |
scooter uita'te la bec
Scooter zi ca ai fost baut si o sa te iertam pentru aberatiile ce le'ai spus.Numai Jun Skyline Gtr34 are 1350 de cai si 9500 rpm...iar linia rosie se opreste la 11000rpm.Inseamna ca Top Gear sunt tampiti si habar nu au cum sa testeze pe Dyno masina aia si tu esti buricul pamantului doar pentru ca ai vazt pe net o dacie ce are 220 de cai.Si mai ales Jeremy Clarkson care e unul dintre cei mai renumiti in domeniul auto la teste.....cred ca era FUMAT cand a condus masina aia si a scos 2.8 sec/100 km/h.Sau mai stii...erau manarite de romani aparatele....multe variante ca sa te scoatem din situatia jenanta...dar nici una plauzibila.Dar de Mazda Rx7 si 8 nu ai auzit? Ele ruleaza la top rpm 10.000.Pfuai doamne ce de aberatii....cred ca ma apuc de cautat carutze tunate...ca de masini din ce am vazut acum...ma las.
|
Eu zic sa-l impuste cineva pe Sc0OTeR...se chinuie rau saracu'...pacat ca e ilegala eutanasia...
|
Eu cred ca incerca doar sa ne testeze simtul umorului. Eu am fost receptiv si am ras.
|
poi se pare ca numai pe tine de duce capul atata cat sa iti dai seama ca noi facem misto ... pe ei mai putin :)
|
Re:
Quote:
Ma mir ca pe altii nu ii duce capul atat de departe incat sa isi dea seama de aberatile grosolane pe care le-am spus si le-au luat pe bune. Race si eEnzo0, doi cunoscatori renumiti in domeniul aista s-au cam facut de fecale crezand asa ceva :oops: , asa ca nu mai vorbi eEnzo0 de situatii jenante ca te cam aflii intr-una. Cred ca sunteti singurii oameni din lume care cred ca o Dacie ar merge 8973 de ture :? Probabil ca vorbeai serios de carute ca la masini lasi de dorit :wink: |
Re:
Quote:
|
Stai linistit ca m-am prins ca nu crezi ce spui.Doar ca ceea ce tie mi se pare amuzant mie mi se pare bataie de joc,tinand seama ca discutia era totusi serioasa.Daca nu ai ceva mai bun de facut decat sa umpli threadul cu posturi aiurea e treaba ta,doar ca mie nu mi se pare nimic distractiv in asta.
|
Re:
Quote:
Ciro_zel, asa e, m-ai demascat, imi crapa obrazul de rusine, ce sa ma fac :?: Cum de ti-ai dat seama :? Daca te-ar duce un pika capu ti-ai da seama ca 961 de cai din Corvette ar insemna 137 de cai pe litru, ceea ce e ridicol de greu de realizat, mai ales de catre americani care nu au scos niciodata nici 100 cp/l pe o masina de serie :wink: Cat despre cei ce au crezut faza cu Dacia ce merge 8973 de ture, nu au ce cauta pe un forum auto :evil: |
Re:
Quote:
|
Hai bah, las-o in punctu mort. Acuma toti v-ati prins de la inceput ca e misto, nu? Atunci pt ce v-ati mai obosit sa ma contraziceti si nu ati zis sa termin cu mistou? Soichiro e singurul care s-a prins si a postat, restul ati pus toti botu si acuma va dati grande ca ati stiut de la inceput.
Din partea mea poti sa faci topic la ARENA, nu e vina mea ca tu ai pus botu la un misto. La \"Divertisment\" nu ma prea tenteaza nici un topic in afara de \"Ghiceste masina\" :wink: Dupa mine nici nu exista comparatie intre Skyline si Corvette, e prea belea Skyline sa il pui langa trompeta aia americana :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"Ciro_zelEu nu am zis ca e misto..eu am zis ca e o aberatie pur si simplu..tu ai zis ca e mishto...nu eu[/quote]
Da, asa e, eu am zis ca e misto dar tu ai zis ca treaba cu Dacia e aberatie, la faza cu Skylineul ai pus botu si se pare ca tu incerci sa scapi basma curata acuma, spunand ca e aberatie dupa ce in prima instanta ai crezut faza :oops: |
Quote:
:lol: |
Re:
Quote:
|
Pai de ce ai postat link-ul? Pentru ca ai crezut ca abereaza, pe cand el doar glumea, si tu nu te-ai prins. Logic, nu? V-a facut un copil de 17 ani, asta e, nu e nevoie sa va ofticati acum.
Deja devine penibil de romanesc, ar trebui sa ne reintoarcem la subiectul topicului. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning