![]() |
E30 - 2.7 2xx hp
10 Attachment(s)
numai ce acum o luna am cumparata am avut o manevra pe bulgaria si am imatriculato am investit vreo 3000 in bucsi suspensi cip calculator bara torsiune cauciucuri + multe altele comentati si spuneti ce va place si ce nu va place are 240 de cai bloc de 2,7 filtru aer serpisori caculator resoftat si multe altele...:evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: si cea de jos e alta masina care am vanduto si imi pare rauu:cry:
|
Re: masina mea bmw e 30
salut . pune si tu niste poze mai normale . nu dastea de avatar :lol: bafta .
masina pare frumoasa .:-?cat ai dat pe ea in BG ?:x |
arata super bene din ce se vede.......dar parca cei 270 cp suna cam....da si tu mai multe detali
multa bafta cu ea in continuare sa o stapanesti sanatos |
Quote:
serpisori + chip + filtru sport.. gata 240 cai.. |
Quote:
|
poti sa imi spui si mie cum ai facut cu inscriusl de la BG ca ma int si pe mn la anu un urs de la bg...ca e acilea langa mine...da faza mai urata e ca la multi care si-au luat si merg cu ele inscrise pe BG si-au luat teapa cu actele si au venit bulgarii si le-au luat masinile...de vreo 6 victime din oras stiu eu sigur...
|
da le au luat masinile dar poate le a inmatriculat pe firma si nu au luat toate actele dar iti spun eu ca nu vine bulgaru sa ti i a masina daca ai contract de vanzare cumparare cu el si procura ... fara nici o problema mai sunt si imputiti ...
|
masina are serpisori toata evacuarea inox filtru sport bloc de 2 7 ax cu came sport cip tunning + limitare la 8200 rpm = 240 cp ..[/I].[/B]
|
nu am cumparato din bulgari am cumparato sin germania si am imatriculato in bg ca aici e 5000 e cam piper....
|
la aspect nu comentez nimic, masina arata chiar bine si vorba aia : ma bate Dumnezeu daca zic ceva..
si tot nu inteleg de unde 240 de cai cu ce ai enumerat tu mai sus si inca cateva mici adaosuri s-au scos 223 cp pe dyno ..de unde 240 la tine? :) :rolleyes2 |
nijte poze mai mari si clare putem sa vedem si noi :rolleyes2 ?
|
Re: E30 - 2.7 2xx hp
intradevar frumoasa masina, asteptam niste poze high rez ca s-o vedem mai bine...treaba cu bulgarii era asa...sunt multi prosti in romania..bulgarii le faceau acte de inchiriere...cica..am auzit de la cineva care si-a luat teapa...bn ca masina era de 600 de euro...
|
Quote:
|
le-am vazut si eu :rolleyes2 ....pan' la urma cei cu masina ??? e de vanzare sau ce ??
|
Quote:
|
Salut frumoasa masina, am mai vazut masina asta pe site-uri cred ca pe e30.de sau pe mobile & autoscout...culoarea e frumoasa...mai pune si u poze la rezolutie mai mare...
|
chiar foarte ciudat
schnitzer si hartge scoteau 200-215 CP din aceasta combinatie numai cu galerie kompleta ,... poate 270 de grade la arborele cu came ,... bulgarii sint foarte tari, hahaha,... si precis merge peste 250 ! daca merge 230, sa zici sarumina ! :rolleyes2 |
17 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: trei poze f frumose ..... cu e 30 ul mi au scos sesarul....
|
care e treaba cu cauciucurile ptr ca nu am inteles niciodata, sunt mai mici si intinse pe janta sau asa e forma lor ? :D
|
prima varianta.
|
am o intrebare cu actele, banuiesc ca mergi pe procura care e valabila un an, pe urma ce faci ? mai gasesti bulgaru sa prelungesti procura ?
|
Salut Rata .masina o vad des prin oras e foarte tare , fuge rau ...:D mai ales de spate" pe la interex :) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=dan_m3;1248146]chiar foarte ciudat
schnitzer si hartge scoteau 200-215 CP din aceasta combinatie numai cu galerie kompleta ,... poate 270 de grade la arborele cu came ,... bulgarii sint foarte tari, hahaha,... si precis merge peste 250 ! iti spun eu ca mere ca doar am mers cu ea merge cu 250 de nu clinteste si acuma ca am scos limitarea iti spun eu ca merge si mai mult... pacat ca nu am filmul sa ti arat la 250 cum se duce acu de repede pe autoban in germania nu aici ca nu ai pe unde s au nu se duce a ta de intrebi s au care e a ta? |
el are m3 e30 :D ms ptr info ;)
|
Quote:
pff..ce chestie |
Quote:
|
asculta,
rabla mea merge 310 dupa TACHO, asta inseamna 290 adevarate,... si stai cuminte in banca ta daca nus cu cine vb. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina:Darata foarte bine;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo domne, masina e misto, daca nu o dai atunci sa o stapanesti sanatos si spor la treaba daca ii pui turbo. Daca iese treaba poate i-mi dai si mie informatii despre chitul turbo:-). Si astept testul dino, daca o sa iasa ok cum zici tu iau si eu reteta de la tine, ca ar fi mai subtire cu banii si eu oricum nu vreau o crestere de putere asa spectaculoasa +300 cp, ma multumesc cu +200. Bafta cu ursache, poate turbeaza, vad ca e sezon...:D
|
impresionant de amuzant
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning