![]() |
Renault Clio Symbol vs. Nubira II
si aici vb de modele stock.
Renault Clio Symbol: 1.4L,8V,75CP Nubira II: 1.6L,16V,DOHC,90CP(cred,nu stiu sigur) |
si sa raspund eu primu':Cred ca Daewoo e prima dar nu se stie distanta........parerea mea!!!
|
Din cate stiam eu, Nubira 1.6 are 105-106 cai. Oricum, mie nu-mi plce deloc Clio asa ca aleg Nubira (care mi se pare o masina f buna)
|
clio symbol e urata cu draci.nici nubira nu ma inebuneste dar daca ar fi sa aleg as alege nubira.ca sa nu zic de un clio rs 2000 :crazy:
|
da kiar ca e urat cu draci. nu stiu daca cu ceva tuning p el ar arata mai k lumea
|
da kiar ca e urat cu draci. nu stiu daca cu ceva tuning p el ar arata mai k lumea
|
eu intamplator am nubira si credeti-ma ca e buna...
din cate am auzit de la altzi clio e buna asa de strada de mers incet cu ea...dar si asa multzi au probleme cu ele... eu sincer cand merg cu tata el fiid vitezoman ma baga de fiecare data cu capu in tetiera la 102 cai parca...sa ma uit sa vad exact... si plus ca este net superioara la spatziu interior si la finisaje zic eu... clio sare de 12-13.000 de euro daca ii mai pui si casteofon sau player abs air-bag-uri si nubira este 10.900 fara air-bag-uri deci eu aleg cu cea mai mare placere nubira II :D :D :D :D :D |
NU pot sa sufar clio SYMBOL deci aleg fara nici un fel de retinere NUBIRA 2. chiar daca NUBIRA 2 nu imi place asa de mult, adica inca imi pare rau dupa NUBIRA 1, o aleg fara sa stau pe ganduri fata de symbol
|
nubira
|
1 Attachment(s)
Nubira.. fara a mai sta pe ganduri. Asta din punctul de vedere al designului. Ca motor, sigura \"obiectie\" ar fi consumul destul de mare al motoarelor Daewoo. Cand am zis desing, m-am referit bineinteles la varianta stock... nu la cele modificate.
PS.: Ca tot a venit vb de Clio, am vazut ieri prin zona Lujerului un Clio un pic modificat la exterior... Va place...? :D |
urat vine tuningul pe clio pe cuv meu
in skimb imi place painj job-ul zici ca e murdara :lol: :lol: consumu la nubira e in jur valori de 10-11 litri la suta depinde cum o fugareshti... |
Re:
Quote:
|
Eu, evident o sa votez Nubira2 care din punct de vedere tehnic este identica cu Nubira1. Tinand cont ca am condus si inca, conduc Nubira1 de ceva timp nu pot sa zic decat ca este o surpriza placuta la care nu ma asteptam.
Chiar daca nu as fi avut Nubira as votat tot Nubira pt ca, Clio mi se pare o masina foarte urata. Am tot mers cu un prieten cu, Clio si nu mi-a placut DELOC. Absolut nimik nu-mi place la masina aia. |
prietene cristi..e chiar asa interesant sa faci topicuri doar de dragul de a le face? :evil:
chiar nu-ti poti imagina comparatia ta ca fiind una fara sens? umplutura este destula, chestii serioase mai putine de pilda, puteai face un topic cu clioul vs dacia de 1.4 sau 1.6 sa trebuie sa-ti spun ca motoarele sunt cam la fel, atata doar ca n-au tije?iar clio are un rc de 10.8 sau ceva de genulk, deci un motor de dacie in esenta mai comprimat? asta ar fi o comparatie interesanta,...fa un topic pe tema asta...si vei ajuta multa lume,te asigur, fie numai si prin exprimarea opiniilor, in lipsa unui vot categoric PS:mai e p[rietenul ala, SHOGUN A8, care si ala n-are ce face acasa si ne povesteste el dilemele visurilor sale |
bytzu imi pare rau ca o dau in offtopic dar crede-ma ca exista o oare care asemanare intre clio si nubira II
un exemplu este pretzul care in romania si in toate tzarile este baza eu nu stiu ce ai tu cu cei 2... oi avea ceva de impartzit de esti pus asa pe amandoi... oameni fac un topic pe care culmea lumea raspunde deci nu cred ca este inutil... stiu ca o sa te uitzi la catzi ani am si faze dinastea dar sa stii ca de cateva ori mi s-a intamplat sa gandesc ca un om mare... acum nu stiu ce ai cu ei nu ma intereseaza...dar te rog frumos lasa-i ca eu zic ca fac comparatzi destul de bune...! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
no comment!!!
|
Nubira II ..normal (1.6 :shock: ) ..Clio e destul de slaba 8)
|
iata ca se vede si rostul acestui topic ce comparatie buna.... NOT
|
Parca Nubira e un fel de \"limuzina romaneasca\",mai frumoasa decat Symbol.Dar un Clio rc o face fara probleme :P
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Voi omiteti sensul poll-ului:\"CARE E PRIMA DUPA 400m\",iar raspunsul e evident:Nubira ! Poti sa plangi,sa-ti revii si sa mai plangi o data,cu 75 CP nu ai ce sa-i faci.Daca il luam in calcul pe cel de 98 CP e alta poveste...
|
vad ca am aceiasi parere ca si voi.Si ca sa-i raspund lu bytzu ma facut acest topic pt ca m-am contrazis cu niste prieteni care au masinile respective si voiam sa aflu mai multe.De mers am mers cu ambele masini si am fost surprins cand o berlina de 1.4l putin modificata si dusa in 70CP a trecut p langa mine de parca stateam p loc.Iar la liniutza cu Symbolu am luat 1.5 lungimi d la nubira2 .Multumit dl bytzu???
|
multumit...desi destul de acid...voi chiar credeti ca ceea ce am zis e asa nasol?..ok, n-o sa mai postez, va las sa aberati cat vreti...no problem, sunt un incepator in domeniu, nu cunosc nimic, nici macar nu stiu de ce se invarte un motor, principiile de functionare!
PS : cand vrei sa-ti dau mai mult de o lungime de masina?..sau cat ai zis tu acolo.. a venit vreunu cu date concrete? care sa zica ca clio are cutia f scurta, nubira este mai scumpa cu mult decat simbolu, are mai multi cai, oricum e la mintea cocosului, pana si pe mama dc o intreb o sa-mi spuna ca aia va fi prima dupa 400m m-am dat la curse cu cliou, si stiu ce-i poate pielea, plus ca l-am condus cateva zeci de mii de km! - dc voi credeti ca nu stiu ce vorbesc zioceti fratilor; veniti cu argumente, assa cum vin si eu, ca sa-mi demonstrati rostul acestei comparatii!demostrati-mi ca nu e inutila, ca un clio d-asta face o nubira, si tac din gura! |
Renault Clio 1.4 16V Standard Euro Emissions EURO 3
Engine and Drive Train Camshaft DOHC Catalytic Convertor True CC 1390 Compression Ratio 10.0:1 Cylinder Layout IN-LINE Cylinders 4 Cylinders - Bore (mm) 79.5 Cylinders - Stroke (mm) 70 Engine Layout FRONT TRANSVERSE Fuel Delivery MULTI POINT FUEL INJECTION Gears 5 SPEED Number of Valves 16 Transmission MANUAL Performance 0 to 62 mph (secs) 10.5 Engine Power - BHP 100 Engine Power - KW 72 Engine Power - PS False Engine Power - RPM 6000 Engine Torque - MKG 13 Engine Torque - NM 127 Engine Torque - RPM 3750 Top Speed 115 Daewoo Nubira 2 Engine Litres 1.6 L Fuel Type Petrol Number of doors 5 Trim Level SE Anti-Lock Brakes Number of seats 5 Number of gears 5 Transmission Type Manual gearbox Power-Assisted Steering Driven wheels Front wheel drive Number of cylinders 4 Number of valves per cylinder 4 Horse Power 105 Engine cc 1598 cc 0-60 MPH/0-100 KH 11 s Combined fuel consumption 36.22 MPG Top speed MPH/KH 185 km/h din datele gasite, rezulta ca renaultul e mai rapid pe 100 de m cu juma' de secunda.... hmmm... eu nu prea as pune mare baza pe kestia asta, poate ne spune cineva care a facut vre-o liniutza intre ele si stie, ca asa doar sa ne dam cu parerea.... |
aleks, ai cam cautat degeaba, era vorba de clioul 1.4 8v, nu cel de 16v, pt ca atunci se schimba problema; oricum, ai omis greutatea ambelor modele
|
Re:
Quote:
|
lol
2 Attachment(s)
Desi nici o masina nu imi place ... trebuie sa aleg nubira ... dak e vb de stock ... dak nu CLIO cu mana pe inima ... numai tuning ... uitati-va de ce ...
|
Eu m-am dat cu un Clio de 75 cp si l-am facut de nu-l mai vedeam in oglinda. :twisted: Cu, Clio 16v nu m-am dat. :P
|
Comparatia nu is are rostul..Cum naiba sa compari o masina cu motor 1.4-75 cu o nubira de 1.6-105 cp????
Pe 400 m clio ajunge pe la 140 poate 150...Nubira sare de 160... Again..masini din clase diferite de putere si performante.. |
cristi_ubs, in primul rand cred ca nici tu nu stii ce vrei defapt, ai facut o comparatie si nici macar nu stii cati cai are exact nubira... (vezi primul post!)
in momentul in care postezi ceva ai putea sa te interesezi inainte despre ambele modele. comparatia nu are rost. din start ai pus un motor mult mai puternic (nubira II) decat clio. iar daca nubira este mai grea, tot pe primul loc se va situa datorita motorului 16 valve cu un cuplu mult mai bun fata de clio. dupa 8 zile de vot, sunt 19 voturi pentru nubira si 0 (zero) pt. clio rezultatul este clar ! nubira II TOPIC INCHIS ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning