![]() |
inscriptionari auto & colantari auto
7 Attachment(s)
- de la simple inscriptionari auto-moto pana la imbracari cu folie imitatie de carbon (carbonX) de capote (sau orice piesa a masinii, ornamente interioare, accesorii moto, etc.)
- de la acoperiri masini totale cu folie autocolanta speciala de exterior la aplicari de autocolant full-color cu grafici complexe. Ce o sa mai urmeze? Ramai pe faza sau te asteptam cu idei, sugestii, observatii. Poate unii vor intra si in echipa noastra. |
Re: inscriptionari auto & colantari auto
Ceva poze cu BMW-ul terminat? Eventual plusuri si minusuri pentru acea folie?
|
cati bani ar fi o capota cu imitatie de carbon, ptr un kadett E?
|
si un pret pentru folia aia de la bmw..si niste poze cu ea terminata daca se poate
|
arata bestial cu folia aia
|
niste preturi pt folie neagra / imitatie carbon / neagra cu un desen alb-negru pt o capota imi poti spune ? ms
|
Cat costa folia ,ca cea de pe vw? si se poate face si manopera,este in pret? sau cat ma costa si manopera?
|
eu mi-am colantat la cei de la dcm si mi s-a rupt o bucatica de colant pe plafon,si s-a dezlipit pe la colturi la capota :|
|
Quote:
|
un bmw seria 3 acum o luna
|
Quote:
|
Quote:
capota plafon portbagaj carbon 150-200 150-200 150-200 (in functie de masini, de gradul de dificultate, finisaje, etc) negru lucios/mat 100-150 100-150 100-150 (in functie de masini, de gradul de dificultate, finisaje, etc) |
Preturi colari auto:
............. capota ...... plafon ...... portbagaj carbon : 150-200 .... 150-200 .... 150-200 (in functie de masini, de gradul de dificultate, finisaje, etc) negru lucios/mat 100-150 100-150 100-150 (in functie de masini, de gradul de dificultate, finisaje, etc) |
1 Attachment(s)
salut!
vreau si eu sa colantez un leon 1m total m-ar interesa pretul si daca se poate face modelul acesta? multumesc |
Quote:
|
salut vreau si eu plafonu negru la un fiat panda..zi mi un pret si adresa unde sa vin..ms
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai traiti?Buna seara. as dori sa colantez plafonul unui logan cu negru mat. Cat ma costa? Deasemenea, ma intereseaza si jumatatea inferioara a portbagajului(cea dintre stopuri, sub eleron) tot cu negru mat. Cat ma costa?
Va multumesc |
o capota de solenza se poate? in carbonX ? m-ar interesa pretul , locatia , si timpul de lucru, eu fiind din Pitesti
|
La un Bmw E36 colantare totala cam cat ma duce pretul cu totul? Folie + manopera? Si de unde anume sunteti
|
salut
ma intereseaza o capota de opel astra H, negru mat. care este pretul? |
salut as vrea si eu 2 preturi daca se poate unul pentru folie negru mat capota solenza si un pret pentru capota+plafon+portbagaj tot solenza tot negru mat! ( la capota plafon portbagaj trebuie trecut in talon?)multumesc anticipat
|
Salut,la 1 leon 1p 2008 capota,cupola portbagaj as vrea negru mat,pret si de unde sunteti
|
mai este valabil anuntul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning