![]() |
Mm-05-eoz
11 Attachment(s)
BMW 325 cameleon
|
Mm-05-eoz
|
Re: Mm-05-eoz
trist moment
de curiozitate, cati bani iti da RCAul celui vinovat? |
:yikes: pfff super nasol....
|
pacat de masina k era super misto
|
Quote:
2100 de euro |
mirel .. acuma vad si eu threadu`.
si pozele cu "victima" |
decat 2100 euro ai primit?poi si acopera pagubele...?
|
probabil ca nu acopera, dar asta e politica cu politele de asigurare
|
mi a placut masina am admirat o de fiecare data ca o vedeam.pacat de ea.:sad: sper sa o poti repara.
|
spor la restaurat/reparat! masina e foarte frumoasa, pacat, mare pacat
|
bine ca n`ai patit nimic, masina,tabla se repara, viata nu
|
Masina asta o cunosc. A fost masina mea prin 2004. Am cumparat-o cu 4000 de euro din Satu Mare de la un maniac de Bmw-uri. Am dat-o la schimb pe un e36 la vremea aia. A avut inainte numarul SM ** BMW. Dupa ce s-a vandut masina la Satu MAre inapoi a avut iar un accident. A dat peste un tractor de l-a tot rasturnat (tractorul).
https://www.youtube.com/watch?v=YOYG9vT-T_k V-am pus link cu filmarile. P.S. Mirel : Nu stiu daca mai era volanul de mahon pe cand a ajuns masina la tine si stickerul cu ProStreet pe spate. Eu le-am pus:)) |
in 2004 aveai vreo 9 ani,abia aveai cec de alocatie
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa ai tu "tractoare" de care a avut si are tata, ai fi fost smecher. Nu vreau sa ma laud dar tin sa te anunt ca nu ii toti judeca pe oamenii din fata calculatorului!
|
Quote:
nu trebuie nimeni sa se jigneasca aici ,dar undeva ai intrecut masura,s-a inteles ca udeva in trecut acest E30 a fost in familia ta. A fost si gata nu te mai aprinde degeaba. Pune pe aici ceva facut de tine,din imaginatia si indemanarea ta,fara taticu si fara banii lui,prezinta ceva interesant si nu te va mai lua nimeni pe sus. Bafta! On! fain Urs si cu istorie incarcata, daca s-a mai refacut dupa incidentul cu utilajul agricol acum e mai simplu,probleme vor fi la culoare care nu prea are sanse sa iasa decat vopsita total masina |
Quote:
Daca aveai un M5...sau X6M ..era WOW..dar nu un *** de ursulet din 76'. Care face 1000euro.hai pa |
| All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2026 4Tuning