![]() |
Bn-02-tzy
7 Attachment(s)
Dacia unui prieten
|
Re: Bn-02-tzy
2 Attachment(s)
spoiere, praguri, jante aliaj, scaune opel incalzite, impecabila
|
Marfa bravo..mai pune poze :lol:
|
Super tare masina, da stopurile sunt bestiale vin perfect pe masina.
De unde sunt, unde se gasesc sau cum sunt facute ca sigur mi-as pune? Un proiect frumos Multa bafta |
Quote:
e frumoasa bijuteria ta scumpa :D |
Imi place masina....sa o stapaneasca fara incidente neplacute proprietarul
|
deci in prima poza mashina e criminala .... nu am cuvinte... daca o lasa simpla shi trantita la asfalt..... in orice caz e dragutza ;)
|
spatele arata super ,da nu prea imi dau seama ce face cu 2 tuburi
|
Cred k o sa sara chitul depe ea cand i-o da drumul la ambele suburi.
|
Foarte frumoasa masinutza, dar vopseste-i pleoapele alea si trebuia sa ii ingropi semnalele alea de pe bara, dar in rest e super. BV!!!
|
Foarte frumoasa,pare intretinuta si bn k nu are tuning "made in Vitan"e facuta cu gust shi a demonstrat ca poate arata bine cu spoilere,praguri si alte nebunii si o Dacia 1300.Felicitari propietarului
|
personal nu-mi place de nici o culoare, masina are linie si jante daca o lasa cu spoilerele originale si putin mai joasa arata 1000x mai bine
parere personala |
coretc......subscriu
|
Bara spate e hidoasa, fatza mai merge. Respect efortul depus dar sincer se putea mult mai bine... Semnalizarile alea nu au ce cauta acolo si pleoapele fa-le ceva, nu dau bine deloc, sau da-le jos, cred ca ar fi mult mai bine. Acum depinde ce crezi tu, daca tie iti place e ok, daca pt tine conteaza si parerea altora ia-le in considerare... Stopurile nota 10, le vindea cineva la Bazar parca, exteriorul e de plexic transparent, ca in anunt mi se pareau ca erau invelite in ceolofan...
|
Quote:
|
super masina...se vede k omul s-a straduit si a depus un efort foarte mare k sa aduk masina in stadiul asta..mult respect pt asta!succes in continuare...
|
4 Attachment(s)
mai multe poze
|
Quote:
RESPECT STEFAN SI RESPECT PT TZY :d |
tare masina,dar ce sa zic fara suparare se poate si mai bine.scapa de "Airspoilere" alea de pe stregatoare ca strica tot si daca ai pune niste semnalizari albea ar fii tare.in rest e beton.
|
Quote:
BAGAM SI POZELE IMEDIAT sa vedeti coajele noastre :D |
7 Attachment(s)
bagam si aici coajele noastre...
Stefan sper ca ti-a placut la Brasov acum sa bagam si celalalte poze si sa ne vedem acum la Bistrita .... |
Quote:
VOM SPARGE TOT |
eu unu va doresc succes si sa realizati tot ceea ce vati propus(masina arata super bine se vede ca sa muncit mult la ea si sa pus suflet si pasiune pt aceasta masina)
|
sufle o mana buna si multi bani da merita
|
frate imi place masina,eu am vazut-o pe viu, mai vin si eu cateodata pe la bn, imi place masina mai ales pt faptul k ii model k a mea...a mea ii din 83,da' nu ii "tunata" si nici aranjata
|
modelu ii din 73
nu 83 da ii ok ms |
Imi zici si mie cat ai dat pe spoilerul fatza si de unde l-ai cumparat?
|
fatza 2 mil juma lam luat de la un tip din oradea
am facut comanda pe site pe 4 tuning |
Quote:
SA VEDEM SA LUAM ODATA ALBANEZA SI SA NE APUCAM DE EA ... VEZI AI GRIJA DE TZY CA TE MANANC STII TU TZY-ANCA CELE MAI IMPORTANTE :d |
Quote:
|
pentru nimic prietene
|
noul proiect pe rol dacia 1300 din 71 care va vi unica pe bistrita urmeaza sa inceapa lucru la caroserie si apoi motoru de 164 cai
|
spor la munca.sa iasa ceva frumos.
|
astazi m sa pun si niste poze cu masina care arata cam rau momentan dar in proportie de 80 la suta piesele sunt frantuzesti originale inclusiv motorul care este de renault
|
bafta si sarbatori fericite tie si lu tovarasu de la bv:drunk:
|
Quote:
|
mersi mult tomita
|
9 Attachment(s)