![]() |
Logan 16V tm
6 Attachment(s)
Salutare! Imi prezint si eu masinuta mea, un Logan prestige 1.6 16v de care sunt foarte multumit. Chiar daca spre deosebire de multi de aici nu ma pot lauda cu modificari majore aduse masinii, am bagat si eu ceva bani (nu foarte multi) in golanul meu si arata cam asa:
1.6 16V, calculator Renault Sport, evacuare sport, arcuri H&R (-45mm), ceva jante aluminiu si...cam atat (deocamdata):D |
Re: Logan 16V de Timisoara
am vazut multe filmulete cu el..bvo man! :D
|
Quote:
|
Ma ajuta cu ceva performanta in plus. Este acelasi lucru ca si cand as fi facut chiptuning, numai ca eu am cumparat alt calculator gata rescris de la mama lui si originalul masinii il am acasa. De altfel orice modificare am adus sau voi aduce masinii, pastrez si piesele originale ca doar nu ocupa mult loc
|
Ma eu zic ca il ajuta doar se vede clar ca masina a mai tras la sala a crescut ceva si merge tare bine multe straine cu motor 1,6 se cam sperie de golanul lui MAREOM si arata si superb .JIJY pe cind un REAL FARA EGAL????:lol:
|
super tare loganu.........BINEEEEEEEE JIJI :D
|
jiji e pus pe fapte mari :D
|
felicitari pt masina ... f frumos ce ai factut acolo !
traseul evacuare este complet ?! |
Inca nu este complet (doar finala), dar va fi in viitorul apropiat
|
mie-mi place de mor cum arata acum loganul tau.chiar dupa gustul meu asta e aspectul cel mai sportiv pt masina asta,nu spoilere de plug eleroane de avion si alte tampenii ce oricum nu ajuta la nimic si mai si atarna ca balast
si ce e mai mult de apreciat e ca MASINA ALEARGA,CONCUREAZA deci nu e bibelou ca multe alte race-cars-wannabe bravo man,ai respectele mele ! |
Re: Logan 16V tm
Ia vezi aici : https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-amortizoare-frane/58308-vand-discuri-brembo-max-pt-r19-16v-r5-clio-clio-16v-etc.html
Poate te intereseaza frane mai beton ! ;) |
Super masina!, felicitari. Sa nu te apuci sa investesti in exterior, este mai bine sa investesti in tehnica. Cat a costat calculatorul Renault Sport?
|
Frumos loganu.
|
arata bine masina ta,imi place
|
Mersi de aprecieri! Calculatorul a costat 750 ron.
|
masina arat super fain, si mie imi place loganurile mai simple nu cu atatea prostioare pe ele, am si eu o intrebare poate nu pun intrebarea unde trebuie, dar am vazut ca ai facut cate ceva le ea, am si eu un logan 1.6 mpi simplu la 1500 km dar parca nu are demaraj deloc, un disel este mei nervos ca si al meu ce naiba poate sa aibe?
|
@ovim: sincer sa fiu eu n-am habar deloc de mecanica (am prieteni care ma ajuta in acest sens) dar un lucru pot sa-ti zic sigur. Am si eu un Logan 1.6mpi stock din 2005 si am avut aceasi problema pana pe la 2000 km. O sa mearga mult mai bine, numai ca trebuie sa o obisnuiesti "de mica" cu turatiile. Nici eu nu am crezut faza asta dar mi s-a dovedit practic chiar si in cazul acestei masini pe care o am prezentata aici, care cand am luat-o tragea mai slab ca mpi-ul.
|
sper sasi dea drumu ca daca nu ii iau calc pe aia de la dacia service mersi mult pentru info, mi+ai dat o speranta
|
E foarte frumos Loganul acesta.Cam cat ai castigat cu calculatorul Renault Sport.Ce putere are acum???
|
imi place cum se aseaza masina...ce marime ai la jante si ce dimensiuni la cauciucuri?
|
Quote:
El singur a scos 9.5 s ...vedeti voi daca ajuta sau nu,daca se merita sau nu...poate la prima impresie dupa un chiptuning nu vi se pare o diferenta...dar aia se vede pe ceas... |
cum imi zice si Cristi_XP pe mess.. chiar ca e frumoasa masina asta ! ;;)
|
5 Attachment(s)
De mult nu am mai scris ceva la masina mea. Am schimbat iluminarea bordului si recent am participat cu ea la Cupa Alfa.
|
frumos bordul! :lol:
|
cel mai tare logan
|
Mai mult decat superb! :D
|
superb loganul , lam mai vazut prin timisoara;) felicitari si bafta in continuare
|
Va multumesc de aprecieri. Acum am o problema cu ea la cutia de viteze (nu cred ca e nimic grav) si sper ca peste 2 saptamani sa pot participa cu ea la urmatoarea etapa.
|
bafta la raliul de la deta;)
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina bv ai suspensie pe ea ???
|
foarte frumoasa masina bv ai suspensie pe ea ???
|
Merci de apreciere. Dupa cum am scris si la primul meu post de la masina mea, am si suspensie (H&R)
|
7 Attachment(s)
Poze de la etapa de la Deta. Din pacate doar un loc 13 dupa o gramada de penalizari
|
salut.am observat k participi la multe curse.asta da;tot respectul.dar dupa toate astea ai schimbat cva la logan.intreb asa pentru mine; se comporta bine,ai cva sa-i reprosezi??asa vrea sa t vad participand si ceea c faci din el.bafta la toti si tie multe cupe castigate(aratale ce masine e cea mai tare)-LOGAN.BAFTA
|
Dupa un an de CUPA LOGAN voi inca nu ati inteles cat de fiabila este aceasta masina !?
Ce mai e nevoie sa inteleaga lumea ca la categoria buget redus masina asta sparge topurile !? In regim de curse orice masina stok isi va termina bucse,pivoti,frane,suspensii,ambreaj si probabil daca esti violent cu masina,planetare.Astea trebuie considerate consumabile ! Peste aceste detalii apare infiabilitatea,ce nu s-a aratat la Logan ! |
asa e tm8bnz
@ mareon asta e poate data ce vine,oricum felicitari ceva filme ? |
@mariusik: De modificat nu am modificat pe el mare lucru. E un 1.6 16v stock, la care i-am pus chip si suspensie H&R. In rest gumele fac diferenta (diferenta mare). De reprosat nu am sa-i reprosez mare lucru. Poate doar pentru rally mi-ar prinde bine ceva caluti in plus si mai putina subvirare. De vazut in actiune poti sa vezi masina doar prin TM la etapele locale.
@bandeanradu: filme cu masina asta poti sa vezi pe youtube cautand dupa numele mar3om. Va multumesc tuturor pt felicitari. Data viitoare ma voi stradui mai mult |
Mare om mare caracter:) tineo tot asa , si nu va faceti grija ca loganu tine la tavaleala:)...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning