![]() |
mustang
Salut si bine vam gasit pe toti sunt nou pe la voi nu de mult am dat de forumul asta am si eu o problema pe care nu o pot rezolva nici cum caut peste tot si nu gasesc nimic .Am un ford mustand 1980 la care vreu si eu niste cai putere in plus si la un pret mik cred ca ma putetzi ajuta plizzzz:cry:
|
Re: mustang
|
ce motorizare are mustangul ??
|
daca se vindea scrieam
|
Quote:
|
:lol: :lol: off shurik..nu vad legatura..ce vrei sa spui cu vanzarea? la noi nu se cumara asa ceva mai ales din afara tarii deci nu e vorba de cumparat..ci de ajutat..k aia vroiai mai sus :wink:
|
Florin Cars Man Nu O Vind Si Niki Nu Am E Gind Vreu Doar Ajutor Daca Poti Ajutama Plizzz
|
referitor la vanzare cred ca a citit si semnatura de la postul lui panaitescud...e scuzabil.
so, shurik.. ar fi bine sa incepi cu date despre motor, poze cu masina sa ne mai clatim ochii si tre sa iasa ceva.... de cat e motorul? |
2.0 OHC ..nush care varianta de putere, dar banuiesc k e de Ford european, americanii aveau 2.3 si 5.0
|
Quote:
Shurik ca oamenii astia sa-ti dea sfaturi trebuie sa stie si ce motor are masina ca nu e pe ghicite.. |
Quote:
sau are dreptate Bemelo ;) |
daca e 2.0 ohc e ....sierra?
|
2.0 OHC este..acum Sierra au ba, 6CP e diferentza intre cea mai slaba si cea mai tare varianta. oricum...nu cred k poate face mai multe decat am zis mai sus..conteaza si suma ce e disponibila pt modificari :)
|
mda...cam 150 n/a dar carburata cum trebuie
dar eu zic ca pana nu vin poze cu motorul si masina cu nr. de md sa terminam ghiceala...mai bini stam far di grji blea... |
Quote:
Daca nu specifici, topicul o sa fie inchis. Ps. Nu mai scrie cu majuscule cuvintele... |
inca un topic reusit :oops::oops:
|
Vrau Sa Mai Fac Si Eu Un Post Plizzz
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning