![]() |
Ce flori cumparati?!?
Ce flori ati oferit sau ati vrea sa oferiti unei prietene,iubite etc;) Mentionati si motivul pentru care ati ales floarea respectiva:yes:
Pentru fete:ce flori ati vrea sa primiti:dribble: :dribble: |
Re: Ce flori cumparati?!?
din gradina vecinului :lol:
|
Quote:
OT:Succes la examen:tenisclap :tenisclap :wave: |
Quote:
:D O.T. Ms mult de tot ;) sa fie :D |
Pai Ada :hug: eu de obicei ii ofer trandafiri rosi :flower: pentru ca o iubesc dar si trandafiri galbeni ( mai rar ) pt ca e un pic mai geloasa iubita mea :oops::oops: :love:
|
sigur am vazut acelasi film mai de vreme de ai facut acest topic.....cel putin asa cred yo.....bine, sa spun si eu acum.....sincer in momentul acesta daca as avea unde sa gasesc un ghiocel, ar fi cu siguranta floarea pe care as dauo prietenei mele
|
Quote:
Cel mai frumos si inedit buchet..a fost unul compus din 5 trandafiri...: 1 rosu 1galben 1 alb 1 roz 1 portocaliu apoi 5 cartonase.....respectand culorile..: Unul .. Pentru ca: Rosul simbolizeaza caldura, pasiune,seriozitate Rosu simbolizeaza dragoste , libertate.... Unul Pentru ca: Galbenul simbolizeaza fericire, optimism si concentrare. este simbolul fericirii, splendorii si maretiei. Este culoare usoara, calda si plina de lumina Unul.... pentru ca: Albul simbolizeaza puritate, castitate, inocenta. Albul reflecta lumina..alb absolut... Aduce speranta .. bucurie ..succes Unul ... pentru ca: Rozul este cea mai romantica si afectiva culoare. Aceasta culoare iti da liniste ori de cate ori o privesti ..... Unul pentru ca: Portocaliul este asociat caldurii, multumirii, prosperitatii si onestitatii. Radiaza multa caldura si fericire...... |
@Cristi :hug: :hug: :hug:
@TR_00_ANN Nu sunt sigura despre care film e vorba:D @Bodyspeed Frumos:oops: ;) |
acum depinde starea de spirit pe care o am...si in ce context le dau...n-am un tipar anume...ce-mi place in momentul respectiv...:bunch: :flower: ;)
|
Quote:
Trandafiri portocalii (nu stiu daca e culoare naturala sau sunt vopsiti cu sprayu' :lol:) in fiecare zi de 26 a lunii, unei singure femei :) |
Quote:
|
Quote:
sunt originali , portocalii ..comanda speciala ce te bagi :D maine sa nu uiti....ca e 26 ;) |
Nu dau banii pe flori.
|
Quote:
decat sa dau banii pe flori mai bine mananc sau mancam ceva k floriile nu tin de foame |
Trandafiri galbeni .... !
|
trandafirii rosii sunt cei mai potriviti parerea mea pt prietena...
|
cred ca gestul conteaza, mai apoi florile :)
daca tine la tine ...o sa accepte orice tip de floare, la actuala nu i`am cumparat inca flori ..hmm..zicea ca'i plac florile alea care dac le lasi'n camera noaptea ...mori asfixiat (cica ...) ..stie cineva? ca am lipsus :d |
Cred ca te referi la Crini.
|
da este vorba de crini..
|
asea ..:) multam..sper sa mai pot posta pe forum si dupa ce'i cumpar ...
|
Timp de 3 ani am oferit de toate luna de luna! De la flori "din gradina vecinului" luate noaptea la ora 2 noaptea imbracat doar in boxeri pana la buchete de trandafiri UNICE si alte flori pe comanda, vazute pe net care mi-au placut... ! Dar de acum in colo...Another fucking time!
|
Quote:
|
Quote:
in afara de asta, in alte ocazii, dupa persoana: unei doamne flori cuminti, intr-un aranjament mai clasic, daca e o colega, de exemplu, sau intr-un buchet mai impresionant, daca e o amica buna, o prietena, etc... |
Quote:
|
eu cumpar irisi pt mama si jerbere pt iubita.imi place la nebunie sa negociez pretul cu tigancile florarese,daca nu le ieftinesc cu cateva sute de mii(lei vechi)nu ma simt bine.
valex...esti un romantic,du-te naibii :)) |
nu`mi plac florile :rolleyes2
|
esti printre putzinele fete care zic asta ... :)
|
Quote:
|
grav,inseamna ca-ti plac bijuteriile si alte lucruri scumpe.saracii baieti :)
|
Quote:
|
Cale :-P
|
ca la morti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2 :lol::lol::lol:
|
Quote:
Cala ? Un buchet de cale te ajuta daca esti timid si vrei sa o cuceresti fara sa o abordezi direct. Simbolizeaza dragostea delicata, suava, tanara. ;) ...numai ca eu abordez direct ;) |
Quote:
|
asa sasha...ca la mort...acum serios mie imi plac sunt flori elegante si mai deosebite...nu conteaza modul de abordare neaparat...e ok si daca e direct,eu asa zic...
|
Quote:
oricum diversitate si alegerea unei flori care sa reflecte >> domnisoara careia ii sunt oferite ..este punctul de plecare daca vrei sa nu te alegi...cu ele in cap :D |
Quote:
|
Quote:
si evident sa nu te lovesti de aceleasi flori /aranjament ca cel precedent .. |
Quote:
|
de obicei cumpar trandafiri, mai exact cate 1 fir, sau...daca e ceva mai special si ma trezesc fericit, ii cumpar de 50-100ron trandafiri (crazy people).
o fata mi-a spus de curand ca ii plac calele...deci ma reprofilez. Problema e ca...se ofera si cale la bucata unei fete, sau e mai elegant la buchet?!:):) (cu ce probleme ma zbat...) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning