![]() |
E30 - ///M-Power-320is coupe
Bmw (E30) 320is coupe-an 1990, numit po****r "M3-iul Italian"
-doar 3.746 exemplare din care 2.540 coupe: http://www.bmwmregistry.com/model_faq.php?id=10 -58.152 km; -motor S14, 4cilindri, M-Power, 2.000cm3, 192 CP; -kit exterior M-Techik II -ABS; -interior piele; -full electric; -stare ORIGINALA(cand a fost adus din Italia acum 3 luni); -putin prafuit :D Modificari de bun gust: Facute: -faruri Angel Eyes, semnale si stopuri smoked-Dectane; -evacuare Borla; -sistem audio cu statie Blaupunkt, boxe Focal si woofer; -DVD cu fata detasabila; -bara stabilizatoare fata Jom; -folie geamuri laterale spate si luneta Llumar; Urmeaza: -pleoapa fata custom made; -amortizoare si arcuri sport KW; -jante BBS RS, 4x100, 16" cu 8J si 9J+cauciucuri Toyo Proxes; -oglinzi Race Look FK; -plasme albe ///M-Look+inele bord cromate; ...cam asa :D ...intrebari ???...pareri???...opinii??? Multumesc, Andrei. PS: vor veni si poze...pana una, alta vizitati link-urile utile de mai jos: http://www.m3-320is.it/ http://www.bmwe21.net/320is/ |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
3 Attachment(s)
primele poze...
|
3 Attachment(s)
poze...in continuare...
|
3 Attachment(s)
din nou...poze...
|
foarte frumoasa..sa o stapanesti sanatos.
arata ca noua.. aproape :) |
de cand caut si eu un urs cum ai tu pe cotiera
mai adu si tu masina acasa de zis despre masina ..........nu am ce ca nu mai suporti sa iti mai zic:)) sa ne vedem din 2008 cu RO........ cand ti-ai pus angel eyes? |
3 Attachment(s)
mai multe poze...
|
3 Attachment(s)
pozeeeee...
|
superba!
s-o stapanesti sanatos.. |
3 Attachment(s)
ultimile poze...
|
multumesc frumos tuturor...
@DaniE21:...ai sa primesti si tu un ursulet pentru cotiera, dar in februarie, ca atunci e vremea lor...se prind usor pe ghetar la ski in Austria ca-s amortiti...hiberneaza...stii tu :) |
salut . masina este superba . se vede ca este ingrijita . ai grija de ea . ca este foarte frumoasa ;) bafta
|
foarte jmechera masina si foarte ingrijita sa o stapanesti sanatos
|
cand am vazut topicul am crezut ca este M3 E30 :D f ingrijita bafta in continuare si ai grija de ea :D
|
Sweet. :-)
|
frumoasa masina....ai grija de ea
|
mai adu-o pe acasa ca i s-a facut dor celuilalt urs de el :D ....urs la urs trage:)....vedeati-ash angel-eyes-urile!
|
e uite aici o masina frumoasa...cred ca e cea la care am salivat eu vara asta la dristor la semafor daca nu ma insel.....avea nr de italia atunci:lol:
|
foarte frumosssss.sa stapanesti sanatos.
|
Misto masina, sa ai parte de ea!
Te`ai obisnuit greu cu treapta 1 jos? Parca si Mertz e190 Cosworth aveau asa |
va salut domnu' Andrei, frumoase faruri.
Haru Mic. |
5 Attachment(s)
Ia te uita...nici 24 de ore incheiate de cand am deschis topicu'...si ce de lume...bravo, bravo!...sa stiti ca masini frumoase inca mai sunt, trebuie doar putina rabdare, rupt netu zilnic pe www.autoscout24.it ...si sa fii permanent pregatit pentru faptul ca o masina cu km putini pentru anii ei, are si ea un pret...depinde ce vrei...si cat de "pasionat" esti...
@Spot: o sa vina si la bloc italianca, da' in 2008, cand o inscriem in RO.,, @ursuletz cabrio: nu te inseli...si mai are inca numere de italia...iar cabrioletul tau este cel mai ingrijit de la noi, din cate am vazut...mai era cel adus din Arad cu NOS, dar am auzit ca l-au modificat de l-au zapacit de tot. @DOMY m3: iti multumesc...stiu ca te pricepi sa apreciezi o masina frumoasa...si sa stii ca au ajuns mine BBS RS-urile ce le-ai vandut lui HAI-u'...(apropos, stii cu ce fel de silicon se etanseaza cele 3 bucati...cineva spunea ca este unul cauciucat folosit la prinderea chederelor la parbriz) @Haru Mic:...hai, gata cu mistocareala;) Multumesc inca o data tuturor...:-P Alte poze cu diferite accesorii ce urmeaza a fi urcate pe masina: |
de unde ai cumparat plasmele pt m.am cautat si eu dar nu am gasit
|
2 Attachment(s)
@DOMY_m3: vezi ca ti-am raspuns pe topicul tau
altfel, am de vanzare pt cine e interesat: -4 cauciucuri 205/55/16 Bridgestone Turanza de vara: 300 RON fix; nu am poze. -radiator nou original E30 (323i, 325i): 700 RON fix; nu am poze. -faruri E30 aproape noi (folosite 2 saptamani). Au cruce atat pe faza lunga cat si pe faza scurta (dau senzatia de smoked) si sunt protejate pe exterior impotriva pietricelelor cu folie transparenta: 700 RON fix; poze atasate nu foarte reusite (se vand doar farurile, fara suportul de plastic) Multam. |
acum ti-am vazut masina..absolut superba..si rotile la fel..
sa te bucuri de ea |
multumec frumos la bimmeru'3...ia uitati baietilor ce-am gasit in timp ce rupeam netu' in continuare, ca nu ma las asa pe tanjeala :)
...ursu' alpinaaaaaaaaaa!!!...si coupe! http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=115684538 ce spoiler fata!:)...ce jante!:)...ce pret!:( |
Foarte frumos o sa dea beton jantele pe urs....bafta in continuare ;)
|
f marfa jantele astea.acuma m-ai si intristat pe de-o parte,ca aseara la munca nu aveam ce face si mam pus pe citit topicuri ,iar in cel al lui domy am vazut aceste roti si salivam de-mi curgeau balele pe podea .absolut superbe roti ,si din cate stiu eu sunt f rare de 16 4x100 bbs rs...nu mai vb de latzime :P
chiar ce et au ? tare curios sunt cum va arata masina cu ele :) ps: cu numerele ce faci? daca nu sunt prea indiscret . tare sunt curios sa stiu cum pot evita faza cu taxa :p LE : ai putea sa nu pui ceasurile alea albe.nu cred ca vor da bine ,mai ales ca e neagra toata si originala |
@ursuletz_cabrio: iar ai dreptate:)...asa este, rotile sunt foarte rare, de aceea am si platit pretul, pentru ca merita, cine stie ce vorbesc, imi da dreptate...nu am gasit nici pe site-urile nemtesti BBS RS pe 16 cu 4x100 si ET24 care din cate stiu eu vin perfect pe urs, fara distantiere sau alte improvizatii...trebuie doar sa le desfac, sa le curat si sa le etansez la loc...iar toata treaba asta cred ca va trebui s-o fac singur, pentru ca nu exista deocamdata la noi un service specializat care "sa stie" cu rotile astea...am scris mailuri si la aia pe Fundeni si la Sama...nu se baga nimeni...
...taxa nu cred ca o voi evita, vedem ce se intampla in ianuarie 2008...sunt dispus sa o platesc, ca e prea frumoasa masina...curata nebunie, nu?:) ...cat priveste ceasurile albe...si eu stau in dubiu inca...mai vedem pe parcurs, poate pun doar inelele...asta sa fie problema:) Noi sa fim sanatosi...si sa fie Bimmerfest la anu'...si sa avem si www.e30.ro :) |
poate o sa mergi la Race Wars germania in iulie anu viitor, noi deja am format o gasca mai maricicca care va merge insa voi face eu un topic prin primavara sa vedem cine vrea sa mai vina.
|
ai dat f bine pe rotile bbs dat fiind faptul ca sunt si rare,si f late . aveam eu niste linkuri cu niste site uri care reconditionau bbsuri rs si alte jante,si aveau de vanzare tot felul de accesorii (suruburi ,tot felul de solutii de curatat lipit etansat ) doar sa il gasesc.dau un search diseara si daca gasec pun aici :shock:
|
|
stiu linkul, le-am trimis si mail acum o luna, mi-au si raspuns(atasez raspunsul):
"Hello Andrei ! Please note following rough prices: Polishing lips (includes splitting and reassembling): 300 Euro Centers powder coating: 280 Euro Polishing centercaps: 80 Euro New BBS emblems: 40 Euro New BBS chrome screws incl. nuts: 175 Euro Barrels powder coating: 150 Euro Shipping to Romania: 90 Euro You can decide on your own which options are necessary. Best regards, Claus" ...mi se pare totusi cam scump...si ma rupe si transportul dus-intors...multumesc oricum baietilor! De taxa de prima inmatriculare, a mai auzit cineva ceva?...Nu are nimeni "pile" pe la politie, sa ne sufle si noua o vorba? @Har:...am inteles ca nu-i chiar voie sa punem linkuri, iti spun si eu, ca am primit si eu un mesaj pe privat. @MC Mate:...suna bine Race Wars asta;) |
Quote:
|
si niste bbs rs complet reconditionate oare cat or fi ? :P
astea sunt rolls royce urile jantelor !!!! :D @har = ala e linkul de care vb .mersi :P |
3 Attachment(s)
cautand prin calculator, am gasit cateva poze facute cu telefonul, intr-o dimineata cu roua din vara trecuta...
...iar in cateva zile vin poze noi cu BBS RS-urile pe ea si suspensia KW. ...cam asa:D |
Hello Andrei , jantele Kerscher au mai ajuns ? :)
|
@hatristeas51:
hello 2 U 2 :)...niciodata...au trecut 8 luni si au disparut odata cu cei de la Pit Stop Tuning...dar daca am RS, nu-mi mai trebuie nimic...voi pastra masinii "aerul" original. |
Astazi 320 is-ul a primit arcuri si amortizoare noi KW si BBS RS-uri pe care deja le stiti cu gume noi Toyo Proxes. Poate pune Dani niste poze pe care le-a facut cu telefonul (asta ca sa nu spun ca el a schimbat suspensia). Daca nu, imi fac eu curaj si fac "un dus" masinii zilele viitoare dupa care vin si pozele.
|
FFFFFFFFFFF taare ursu, giji de el ca e beton. Asfalt uscat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning