![]() |
E30 320i coupe Mostenire de familie
9 Attachment(s)
Am dat numele thread-ului "mostenire de familie" pt ca masina a fost a parintiilor...a fost cumparata prin 97 din slatina...pe vremea aceea avea un motor de 2.3 litri cu cutie de alpina...intre timp motoru a fost schimbat(din cate stiu eu avea probleme mari cu chiuloasa si taicameo a preferat sa-l schimbe cu unu de 2 litri) iar cutia de viteze a fost schimbata cu una normala(cutia de alpina a fost lasata la service :( din pacate..cu tot cu motoru de 2.3)...prin 2000 masina a fost vopsita de niste "meseriasi" care din punctu meu de vedere si-au batut joc de ea..acum sa vorbim putin si de prezent....am pus mana pe masina acum o luna jumate...si spun ca am pus mana pe ea pt ca a zácut 4 luni intr-un service de 2 bani care pana la urma nu i-a facut absolut nimic (trebuia sa-i schimbe pistonasu de la ambreaj si baia de ulei...) in cele din urma masina a ajuns pe maini bune...ambreaju a fost facut si masina a capatat o baie de ulei "noua"...intre timp i-am pus suspensie sport fata+spate , jenti si short-swifter..astept niste pareri..idei..orice ajutor este binevenit...momentan am ramas in paná de bani..deci..o sa stea umpic pe bara ursu..asta pana la primavara cand planuiesc un transplant de motor :D ..am atasat si niste poze cu masina (in pozele cu numerele de OT era "stock" masina..cum au cumparat-o ai mei si am impresia ca atunci fusese scoasa din vopsitorie)
ps: jentziile pe spate inca nu le-am schimbat...persoana care mi le-a vandut asteapta alte jentzi si pana atunci mi le-a pus doar pe cele de pe fatza) |
Re: E30 320i coupe Mostenire de familie
e de munca la masina ca au avut altii inainte grija de ea:))
|
Quote:
|
frumos urs o alta vopsea chiar ar trebui dar are linii calumea chiar i-mi place masina ce planuri mai ai inafara de motor? eu i-as pune botul de `90 si bara spate tot de `90
|
Bafte la lucru si la tuning.Frumos ursul.
Spune-mi si mie,te rog,pe cat sunt jantele tale de pe masina,cele vechi? |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari Alexutzu ptr o masina cu mult potential, asteptam noul motor care sper ca o sa fie in 6... :)
|
maine o sa vina si jantele de pe spate......si parerea mea e sa pui un mtech1...despre asta o sa vb................pana la exterior mai sunt multe de facut
|
Quote:
|
Imi place cum arata pe masina.Ma gandeam sa le schimb pe ale mele dar nu e momentul cel mai bun acum.Dar eram totusi curios,si de pret ...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu ursuletul...
O sa va dea Alexutzu vesti noi despre ursache... |
4 Attachment(s)
Cand am vazut pozele cu bmw-ul tau mi-am adus aminte de al meu care arata cam la fel... culoarea asta se matuieste foarte devreme si vizibil. Am atasat cateva poze cu masina mea innainte sa o vopsesc si dupa, poate iti faci si tu o idee cum va arata daca iti alegi un rosu :)
Bafta mai departe cu masina! |
Quote:
|
Din pacate masina nu o mai am... Ideea e ca motor-ul 2.0 e cam naspa nici nu ai power si si consuma destul de mult... Idee ta imi place dar daca ai gasi un 1.8 is ar fi super. Eu m-am dat cu asa ceva si sincer merita si dpdv a power-ului (acuma nu e 2.5 dar tot e ok) si a consumului + alte tziganii ca si asigurare etc. Asta deoarece am vazut ca mai trebuie bagati ceva bani in masina.
Oricum BAFTA! |
Quote:
|
draguta masina are linie,dar mai ai de lucru la ea ,si iti dau si eu un sfat mai laso de cur ca parca nu ai arcuri sport pe spate.numai bine si bafta cu ursu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning