![]() |
Identitati/Despre noi 2 - prezentati-va comunitatii
Am deschis alt topic cu acest subiect pentru ca cel vechi ajunsese la foarte multe mesaje ( dintre care multe irelevante :oops: ).
Cei care vor posta mesaje aici sunt rugati sa o faca doar daca vor sa se prezinte. Mesajele de \"bun venit\" vor fi sterse. Modelul prezentarii Nume: Prenume: ( daca vreti sa-l dezvaluiti ) Data nasterii: Ocupatie: Masina: Hobby-uri: PS: cei care deja s-au prezentat in topicul vechi sunt rugati sa nu se mai prezinte si aici!!! Multumim pentru intelegere. |
:dance:
He he He ... Sunt primul ... Prenume : Andrei Nick-name : X-Ray-Eyes Data Nasterii : 19.01.1980 Locatzie: Constantza \"Trotineta\" : Opel Astra Sedan 2.0 16v Secvential ( urmeaza Turbo ) Pasiuni : Masinile , Tuningul , Internetul , \"Pasarelele\" venite pe litoral vara :peace: Poate ar mai fi ceva de spus dar ... am uitat ! |
Nume-Dani
Ocupatie - elev la universitate,anul 2/lucrez timp partial Localitate-Montreal,Canada - originar din Bucuresti varsta-22 - nascut 4 Sept 1981 Hobby-masini, femei, tuning Masina - '91 LEXUS Es250 putin \"aranjat\" :) |
1 Attachment(s)
NUME: Vali
DATA NASTERII: 19.12.1982 OCUPATIE: student LOCALITATE: Bucuresti HOBBY: masinile, pescuitul, romancele... MASINA: Honda Accord 2.0 EX 12V 110 cp '86 :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
1 Attachment(s)
Prenume :Alex-Razvan
Data Nasterii : 13.09.1984 Ocupatie :Student ..si cam atat :) Hobby-uri: masinile,net-ul ,bascketul,fotbalul (Dinamovist),fetele:chick:'s ...etc.. The car: Dacia 1310 ..sper sa o schimb pana in vara :) ....am gasit si o poza chiar de la locul intalnirii :) adika H !! |
1 Attachment(s)
nume: florian
data nasterii:05.03.1971 permis conducere: A din 1989 si B din 1992(am inceput cu motoarele) ocupatia: depanare si intretinere hardware si software hobby: ce altceva decat masini si motoare....etc.... masina: Renault 5 GTS 1.4 72 cp, pe viitor(in primavara) transformare in r5 gtt 120 cp |
1 Attachment(s)
in sfarsit am si eu o foza (noroc cu serviciul!)
bogdan,,24 ani,ford sierra ,masini si caini |
PRENUME:GABI
LOCATIE:CONSTANTA DATA NASTERII:15-09-1983 MASINA:DACIA 1310 HOBBY:MASINILE,CURSELE AUTO,TUNING,MUZICA |
:lol: :lol: hai sa ma mai prezint si eu inca..odata.. 8)
prenume:catalin locatie:hamburg data nasteri..03.06.1982 masina:audi rs4 hobby:masina..binenetels :) ..motocicletele fotbal..ar mai fi..mai multe de spus.. :) |
NUME-Bodea
PRENUME-Gh. Cristian DATA NASTERII- 25.04.1985 LOCATIE- Dej MASINA-Dacia 1300 HOBBY-masini,tuning,cursele legale |
hai si eu
nume:alex data ...30 06 1982 masina dacia 1100 hobby tuning fete raliuri oldtimere etc cluj-napoca |
sa nu cumva sa ma uitati pe mine
Prenume: Gabriel Data Nasterii : 05.08.1983 , Bucuresti , B-dul Decebal Ocupatia : Student Romano - Americana Anul I - Sectia Relatii Hobby-uri : Masinile, si bineinteles persoanele de sex feminim :D :D Nr. tefelon : 0721.252.11x Masina : Renault Megane 1.6 8 valve an 2000 ps. va salut pe toti. |
1 Attachment(s)
mdeaaaaah... post reeditat, adica ce mai... aproape shters acuma recent :P :lol:
|
Prezentare
Nume: Victor
Data nasterii: 23-05-1984 Ocupatie: student Masina: Daewoo Leganza, BMW 320iS MPower |
prenume:bogdan
nume:chiar va intereseaza? data nasterii:hmm nebunaticilor voi cred ca vreti sa imi faceti cadouri 03.07.1984 ocupatie:stundent masina:bmw 523 hobby:multe |
Prezentare??
Nume:Dragos (sau Alex)
Data nasterii:11 septembrie 1982 Ocupatie:student AC Iasi,sa dea Dumnezeu din toamna sa fiu student AC Bucuresti... Hobbyuri:masini,motoare,tot ce tine de 4 roti (si nu numai...poate si de 2) Masina:307 1.6 110CP |
pun alte poze
|
2 Attachment(s)
Nume :Ioan
Data nasterii : 01.06.79 Ocupatie : Economist Hobby : tuning , masini Masina : Skoda Octavia 2003 P.S. Offtopic - Neoanele au disparut :D Stii cine ce si cum :))))) |
NUME:Razvan
OCUPARIA:Student AUTOVEHICULE RUTIERE DATA NASTERII:27.04.1983 TELEFON:0744.531.069 HOBBY:pe langa masini si tehnica in general,o gramada MASINA:aveam odata...sper mai fiu fericit candva |
1 Attachment(s)
o sa..ai masina tnos..stai lnisitit..pana atunci hai sa bag si eu o poza ..recent facuta..cu mine :D 8)
|
1 Attachment(s)
Nume:Bogdan Comsa
Data nasterii:12.12.1981 Localitate:Bucuresti Ocupatzie:student Univ.Romano-Americana,anul 4,Integrare,part time un job la firma unei cunostinte(imi iese si mie de-o finala :)) Masina:Seat Ibiza 1.4 16v 101cp 3usi Hobby:masini,calculatoare,flirturi 8) (a nu se citi filtru),desen(am desenat multe masini in 3D pe hartie,multi zic ca ma pricep),calatorii,muzica(orice,da' nu manele). Visul meu:la anu' sa-mi iau mashina din poza(visuri,deh) |
Nume: Eremia
Prenume: George , Marian Data nasterii: 22, Aprilie , 1986 Ocupatie: elev la lic Mircea eliade si configurari sisteme de operare Windows , Machintosh, RedHat Linux Masina: 2 Dacii amarate Hobby-uri: Masini, motoare, yachting(pentru cunoscatori am 7 ani la activ) muzca cat mai tare f>ck manele |
:D
Prenume \"Nicu\" dar prieteni imi zic Feghea Turbo vine de la un r5 pe care l-am avut !
Varsta 20 de ani ! Hobby Masini , Curse ! Ocupatzie Student ! |
1 Attachment(s)
Salutare tuturor.
Daca tot citesc forumul asta de ceva timp,am zis ca n-ar fi rau sa ma bag si eu in seama :lol: Deci... Prenume: Tibi Data nasterii: 27, Aprilie , 1974 Ocupatie: informatica Locatie: Italia Masina: Fiat Coupe 2.000cc 20v doar 150cp..din pacate :P O sa postez si o fotografie,faceti abstractie de mine,dar deocamdata e singura decenta :lol: Promit ca daca o spal week asta(destul de greu de crezut) fac si cateva foto,de data asta numai cu masina :crazy: Week placut tuturor! |
super arata masina mie nu prea imi place fiat ,este la noi unul galben si nu se potriveste culoare dar asta albstru e super .sa te apuci de el sa ii mai ridici performantzele ca merita
respect :lol: |
1 Attachment(s)
salu`tare la toata lumea :)
Nume ... nu conteaza Prenume Anca Data nasterii 23 Marte 1987 Varsta 17 ani .. Hobby Fotbalul .. masinile.. netu`l .. muzika.. Oras Craiova Si aaaaaaa.. uitasem sunt fiica lui Gabi :P si sunt o dinamovista inraita.. :twisted: see`ya .. |
Re: Identitati/Despre noi 2
sebiTM
timisoara 30ani renault megane masini,motociclete si tuning exterior |
Re: Identitati/Despre noi 2
Quote:
Si...bine-ai venit Sonn...nntz...HAI STEAUA! :wink: |
mda
Prenume: Tudor M. Data nasterii: 05.06.1977 Ocupatie: webdesigner Locatie: Brasov...de cand mi-am cumparat masina mi-am dat seama ca asta e undeva in Romania :( .... Masina: Dacia Nova GTI ...zic ei... Pasiuni: pai de la 3 ani am ce am cu masinile...si mai sant si altele...dar dupa :wink: |
:oops:
Nume: Horica Porecla: Monstruletu' Masina: Volkswagen Scirocco , 1.8 16V Locatie: Timisoara Ocupatia: inca student (mai 2 luni), lucrez full-time Hobby: hmmm ... masini, basket, masini si compu' |
Nume: Andrei R.
Nascut: 23 aprilie 1982 Student anul 3 Cibernetica Dacia 1300 / Skoda Octavia 1.9TDi(110) |
Salut...urmaresc de mult timp forumu dar nu am indraznit pana acum...
Deci: Nume : H Prenume Alex Ocupatie: deocamdata elev,aXa bucuresti Masina: (a parintilor) Megane Sedan II 1,5 dci Hobbyuri: masini si tuning ( ca d-aia urmaresc forumu de ceva timp :) ) calculatoare, muzica si meciuri. Salut |
despre mine
1 Attachment(s)
Nume: Teodora
Nick: K|TaNa-- Ocupatzie: Eleva Data nasterii(ziua neagra a unora:)) 10 feb 1989 (mikuta) Hobby: Fotbal (Sunt o dinamovista inraita) Muzica ... Masini.. etc... Ce imi place cel mai mult sa fac: Sa rad :)) Masina mea (adika a parintilor) Opel Vectra Dj-XX-WAO , Renault Laguna B-XX-ZRI si un Olcit Dj-XX-Yzi Aaaa uitasem sunt sora sonnyei si fetita lu` Gabi- :)) |
NUME:adrian (ady)
OCUPATIA:student anul 1 DATA NASTERII:30.05.1984 LOC:alba iulia TEL:0742757330 HOBBY:binenteles masinile, calculatoarele,muzica si electronica MASINA:inca nu am (e prea devreme..au spus ai mei)dar va urma si aia P.S. E tare site-ul mah!! nu ma asteptam sper sa avem parte numai de bine.bye |
1 Attachment(s)
Salut baieti si fete
nume:Radu locatie:Sighisoara dara nasterii:04.09.1983 ocupatia:student AR Brasov hobby:tot ce tine de masini si tuning masina:Daewo Cielo 90 cai(a lu tata) |
bai nene, fetele astea din Romania, la 15 ani arat de 20 :shock: :shock:
|
1 deah mai :twisted: asha e :D
2 suntem off topic :D |
Prenume : Radu
Nick-name : ghici... Hobby-uri - tuningul , masinile , breakdance-ul .. rapu` hip hop-u , netu` ! cam atat aa si data nasterii :) dara nasterii : 01.01.1989 :P |
pimp_lex nu mai spune ca arat de 20 ca ma supi :( ... io am 15 ani sji arat de 15 ani sji sunt mandra ca am 15 ani :oops: sji nu vreau 20 ca asta ar insemna sa`l cresc io pe gabi asa`i mai bine ma creshte el pe mine hahaha :) :):)
|
Offtopic din nou.
Discutii despre userii prezentati in acest topic se vor face in topicul Poze cu userii + masinile lor |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning