![]() |
Brabus Maybach 57 SV12 S
13 Attachment(s)
Brabus Maybach 57 SV12 S Fotografii:"Brabus Maybach 57 SV12 S Biturbo a stabilit un record de viteza de 330, 6 km/h pe circuitul de la Nardo (Italia). Brabus adauga la colectia sa de recorduri auto si aceasta performanta, obtinuta cu un Maybach propulsat de un motor de 720 CP. Maybach Brabus e cel mai rapid si exclusivist sedan de lux din lume. |
Re: Brabus Maybach 57 SV12 S
aualeu...astia chiar nu glumesc...:O
|
Ce va mirati asa? ;)
Doar e...BRABUS! |
Quote:
Masina e fantastica, mai ales daca luam in calcul si masa uriasa pe care o are. |
jiji are maybach 62 (daca nu ma insel acum are 62S) asa ca nu mai confundati masina lui cu 57..
|
Doamne Dumnezeule ce faci cu oamenii astia de la Brabus de sunt asa de dementialiiii....prea mortal
|
HYHYHY sai vad amu pe estia cu Lambo ,ferari sau ce masini super sport or mai fii sa treaca un dita mai animalu pe langa iei la 300 si ceva de km h :))) prea tare , nu imi aduce si mie mos craciun o unitate dinasta :D
|
urata rau, slabuta si la optionale, cine si-ar dori asa ceva :-)
|
Cine are bani sa isi cumpere asa ceva cred k are in garajul de acasa si "jucarii" pentru viteza, parerea mea este k ar fi trebuit sa ii puna piscina, heliopad, fantana de sampanie :p .. nu motor mai puternic, f tare Maybachu in general dar cred k Phantomu e peste el din toate pct de vedere (poate la optiuni sa fie mai slabut k nu am vazut sa aiba chiar asa 7000 de butoane cum au M in spate tastaturi peste tastaturi). oricum tare masina
|
cred k e inspaimantator sa vezi cum trece pe langa tine un tanc la 330km/h :shock:
|
mda:???: interesant,dar ROLLS va fi intotdeauna o masina nobila fatza d asta
|
oricum, tot ca un dric arata, pt mine zic
|
Quote:
oricum gusturile sunt impartite! oricum o capodopora...la un maybach nu conteaza asa mult ca are 400-500...cp ci savurezi fiecare km facut, chiar daca merge cu 50km/h! |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
chiar vad din exterior ca scaunele stiu sa faca masaj :lol:
apropo, sa traga cineva perdelele sa nu se mai vada "hi-tech-ul" :lol: |
3 Attachment(s)
poze cu elefantul de la Essen :-)
|
mia placut shi inca imi place deci asta inseamna elegantza shi clasa in acelasi timp..mercedes...ii baza
|
uoauuu un sistem "Home Cinema" sa mearga cu 330...e ceva fuarte tare
|
asta ii din ciclul: "pt ca putem. HA!"
|
brabus maybach..chiar nu ma gandisem pana acum, dar este bine venit...asteptam si 62 sv12 S.
cand intra brabus-ul in ecuatie, da multe zeoruri dupa virgula! |
cum se vede ca e hi-tech din exterior? din pacate masina isi are designul bazat pe S klasse-ul din 1998, iar asta mi se pare inacceptabil cand cheltuiesti atatia bani pe o masina.
|
si intrebarea de 1milion $ este: de ce ai merge cu 330km/h intr-un maybach?
|
si raspunsul intrebarii de 1milion $ : pentru ca poti :D
|
nu nu....ca sa ii arati partenerului de afaraceri ca poti merge! raspunsu meu e complet deci am castigat
|
pai la 2.5t cat are..la 200 km/h nici nu simti viteza, cred ca pe la vreo 250 simti ceva!
|
Tare tare si masina si dementii de la Brabus, doar k nu mai e de mult Brabus Rocket cel mai rapid sedan din lume. Currency Motors, o firma de tuning din California a reusit sa scoata din M5 810 cai si 386 km/h. S-au folosit 2 turbocompresoare imense, intercooler si sistem de evacuare facute special pt acest BMW. Cele 2 turbine au fost montate in spate pentru a se evita supraincalzirii ce ar fi rezultat din montarea lor in compartimentul motor. Pretul masinii: 350.000 $.
http://bp1.blogger.com/_VJVpTnWtB0Y/...in_turbo_1.jpg http://bp3.blogger.com/_VJVpTnWtB0Y/...in_turbo_3.jpg |
Quote:
|
Ii mai rapida, da' ii altceva. Racheta are prezenta mai multa (daca poti cuantifica prezenta). Ca doar nu dai 350k dolari ca sa te dai cu un 5. :D Brabus nu are nevoie de explicatii. Da' eu nu cred ca de-aia au scos racheta. Eu cred c ase plicitseau tare :lol::lol:
|
MA CU CE MA AJUTA MA DACA PRINDE 15 VITEZE ALE SUNETULUI? unde dracu mergi cu 300km/h constant?:)) si daca poti nu mergi pentru ca obosesti prea repede! as renunta la viteza maxima pentru demaraj la orice ora. daca m-ai pune sa aleg intre una cu vmax 300km/h si 5-6 sec la suta si una cu 200km/h si 3-4 sec la suta o iau pe aia de 200km/h la orice ora. oricum nu merg cu mai mult de 160km/h constant. si daca merg, e pe distante scurte.
|
Brabus Maybach 57 SV12 S...:shock:, brabus...nu mai este loc de spus nimic, acum ataca si la clasa super-extra>lux, nimic mai frumos.
asteptam si 62 SV12 S, nava amiral! |
Apartament pe roti care mai nou fuge ca un avion :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning