![]() |
oferta tuning dacia
stagiul 1 pt dacii
evacuare inox sport chip filtru pentru numai 6oo euro |
asa si dupa stagiul 1 cati Cp o sa aiba o dacie ?
|
1... normal... ca d-ala e Stagiu 1 :lol:
|
daca ia 10 cai din astea e bine de tot . . . .
|
sunt curios unde o sa-mi puna mie cipul?>>>probabil la ceasul din bors, sa-mi arate o ora exacta mai inaintata, functie de cati cai da :)))
|
io zic ca se poate si mai ieftin sa scoti acelasi performante:
1. evacuare sport prin inlocuirea tobelor cu doua tzevi. 500.000 2. modificare cip. 300 eu 3. filtru sport. 600.000 mult mai ieftin :) si tot la fel fuge :) sau pt cei care nu au injectie la 2 avem carb webber dublucorp : 150. eu noile performante vor fi: 1. sunet zgomotec avansat 2. maxim maxim 12% din puterea motorului 3. sentiment de tuning garantat 4. ti-o da orice olcit :) in stare buna :)) , exceptie facand motoarele 1.6 :) |
pentru stagiul doi va recomandam sa va ganditi serios la buget, pentru ca intr-un an se duce draq motorul ala tunarit modificat :) garantat.
|
ma scuzatii...eu is mai \"prost\" in domeniu auto... intrebare: ce motor are oltcitul? si care-i diferenta dintre motoru de 1.6 de la oltcit cu cel de 1.3 de dacie?ti-o da orice olcit Smile in stare buna Smile) , exceptie facand motoarele 1.6 Smile aici ma refer...de ce face exceptie?
|
Re:
Quote:
|
Motorul de 1.3 de oltcit bate motorul de 1.4 de dacie.
Dar nu are sanse cu 1.6-ele de pe dacie. Bertone Turbo, ai aparat de sudura cu argon? cat ma costa centrimetrul de sudura, daca apelez la tine? Am de sudat niste fonta. |
imi pare baieti...sincer tot nu inteleg care`i treaba intre oltcit si dacie
cum adica bate oltcitu dacia? daca`i pana acolo si tico bate dacia la demaraj pe 25 de metri... sgm`ule...ioi...mi si frica ... ce mai imbunatatesti la bolid? ce faci cu fonta? sunt asa de curios, sincer |
e simplu un oltcit face o dacie si la viteza maxima si la demaraj ...... acuma trebe sa fie oltcitu cu carbu bine reglat pt. ca asta e buba lor carburatorul
|
spuse un posesor de oltcit care a prins cu bolidul 180 la ora :)
Nu face ma oltcitu orice dacie m-am intrecut eu cu o solnitza pe autostrada si s-o tinut pana la 190 de mine ! :D Am ramas masca |
Quote:
Nu incerca sa ma ,,ataci\" ... k? Nu am ,,atacat\" pe nimeni dar asta nu inseamna ca nu stiu ..... nu vb cu mine sau despre mine ...... nu te baga cu persoane despre care nu sti nimic ..... Acest post poti sa il interpretezi in ce fel iti place ......sau in ce fel iti convine ...... ,, soferule\" k? |
Eu ce sa zic ? Ca sunt stagiar ? Vad ca se vorbeste de stage 1 ... 2 ... :twisted:
|
luciane eu din cate am inteles ai un carb monocorp ,sper sa nu ma insel.daca este asa tu sigur vei obtine ceva performante in plus daca vei pune unul dublu in care sa sufle turbina.e normal ca va creste si consumul dar peformantele nu cred ca se vor lasa asteptate.numai bine
|
Asa e . Vine si unul dublu , un intercooler mai mare , presiune ceva mai mare si o cutie de turbo (acum merg pe cutia de nova) . Sper sa vina si rezultate . Asta daca mai apuc . Am scos masina la vanzare ....
|
RaveBoy...HolySoul nu te-a atacat asa ca nu te mai agita ca un pepsi.A vazut ca aberezi si atunci si-a dat cu parerea.
Luciane cati cai are Dacia ta si ce tuning ai facut la ea?Si nu in ultimul rand...de ce o vinzi? :D N-ai niste pzoe cu masina,sunt curios cum arata un motor de dacie cu tuning.Ce masini ai facut la liniutze? |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
Misto masina.... Sunt curios care este cel mai bun timp care l-ai scos pe 400 de metri?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
stie cineva cam cat este o toba borla de dacie? |
mai bine va puneti linistiti motorul de 1600. 72 de caltui
10 caluti simplu castigati.(puteti in locui si doar pistoanele +carburatorul) evacuare sport in cel mai fericit caz si aia e. mai mult nu merita caci deja ii puneti motor turbo pe ea de renault 5.. :D |
Re:
Quote:
|
cum sa nu . . . . exista tot traseul special de la Borla pt. dacia.
|
special facut pt dacia???
mi se pare ciudat |
cred ca v-ati dat seama cat de mare e gluma....
oricum e foarte simplu... se ia una bucata teava inox cu diametru de 50mm.. se prelucreaza pt a obtine o forma asemanatoare traseului origina si se adauga daca vrei (cam trebuie) detenta si finala si tips. acum cum e treaba cu finalele ... cele mai nervoase sunt alea cele mai mici... oricum e vorba mai mult de sunet, iti alegi ce vrei bafta! :) |
ce nu suport finalele care scot sunete inalte.......
|
si cam la ce bani informativ pt mine ajunge sa-mi pun tobe de la borla?
|
depinde... acum aveau pe oferta finala pe la vreo 77E ... mai e si tipsul o grama` de bani .. iar daca vrei tot traseul (fara galerie) eu zic in jur de 300E pt dacie, intra multa manopera dar daca optezi pt un tips mai mic si nu mai pui detenta o scoti ceva mai ieftin
|
si o pot comanda pe net? ca nu vreau sa o puna ei ca am eu mecanicul meu nu de alta!
|
pai ce,tre neaparat sa o montezi la ei?
|
Re:
Quote:
|
pai daca e.........iesi in pierdere
|
imi dau seama, nu se poate lua de pe net? ok un magazin in buc unde este?
|
incearca la pit stop
|
hahahaha deja ajungi la jumate din pretul masinii...doar ca sa iti pui de la borla, e ceea ce se cheama snobism...mai bine cauti un atelier cu aparat cu argon sa iti faci tu din inox.....
|
asta cred ca este cea mai buna idee pana acum, merci!!
|
sal
eu am un motor boxer.. 2 pistoane intr-o parte 2 intr-o parte.. 2 evacuari separate.. daka ma duc cu tzeava direct pana in spate.. 1 tzeava pe o parte 1 pe o parte.. goale fara toba de mijloc.. si in spate.. puns 2 finale de carbon.. castig ceva cai? fara toba de mijloc si goale ? conteaza daka sunt de inox sau pur si simplu tzeva pantzer . ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning