Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   se apropie formula1 pronosticuri,pareri,etc (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/580-apropie-formula1-pronosticuri-pareri-etc.html)

cj82ufo 29-02-04 16:05

se apropie formula1 pronosticuri,pareri,etc

vreau sa vad aici parerile voastre referitoare la noul sezon de f1 bune ,rele ,voi stiti :peace:

cj82ufo 29-02-04 19:17

1 Attachment(s)
modelul nou de la williams bmw :lol: :lol: super designul

Hondarul 29-02-04 21:05

Asa cum Rossi ia tot ce se poate la GP, asa Schumacher ia tot la F1.

Asa ca se stie deja cine castiga, parca nu mai are nici un haz...

:wink: :wink: :wink:

alex_maxx 29-02-04 21:49

..eu unul tin cu BMW la F1 ..si sper k ei sa castige..:):peace:

Viddy 29-02-04 21:56

Daca nu ar shumi la ferrari atunci ferrari nu prea ar mai avea sanse la titlu, bmw are motoare mai puternice. Shumi asta este super tare omu, dar o data cu el a cam inceput sa fie monotonie in f1, castiga el tot, si asta nu cred ca este bine.

NASCA 29-02-04 23:09

1 Attachment(s)
Eu sper in victoria lui BMW

cj82ufo 29-02-04 23:37

eu sper ca McLaren sa faca o figura frumoasa anul asta ,anul trecut au fost aproape :shock: cine stie ?poate reusesc
:peace: hai McLaren Mercedes :peace:

BogdanCMS 01-03-04 01:20

Atat timp cat Schumacher va concura in F1,nu va mai exista un alt invingator 8) .Eu tzin cu el din 1997 de cand a venit la Ferrari(sunt fan Ferrari),tipul e prea bun ca sa fie om.Din pacate,BMW sau McLaren o sa castige doar daca face Schumi vreun accident(Doamne fereste :? ) sau decide sa se retraga in ultimul moment,altfel 0 shanse.Poate ca e cam anost,dar asta e.Totzi ceilaltzi,cu tot respectul,sunt nishte agarici pe langa el,Schumi e shi mecanic si pilot in acelashi timp.

TNos 01-03-04 06:24

1.BMW
2.Mclaren
3.Ferrari
Cam asta o sa fie clasamentul,iar anul asta locul la piloti,locul 1se va disputa intre Montoya si Raikonen,iar apoi vor veni restul...Schumi deja e dus,asta e parerea mea,relativ noii piloti au acumulat deja experienta si acum pot merge la sigur...sunt mai concentrati,mai increzatori,mai calmi si cumpatati...nu mai face fata Schumi acum...era sa o ia in barba de anul trecut,dar tineretea si experienta si-au spus cuvantul...anul asta insa sper ca lucrurile se vor schimba...

Gabi 01-03-04 08:43

Eu mizez pe Kimi sau Michael. Daca va castiga Schumacher din nou, ma :drunk:

NASCA 01-03-04 10:33

Eu nu cred ca Shumyk va face ceva treba anul acesta, anul trecut era aproape sa piarda in fata lui Barikelo :oops:

cj82ufo 02-03-04 10:19

noile modificari in regulament spun ca se va folosi doar un motor pt tot week end-ul :evil: ce parere aveti in legatura cu asta
cel mai fiabil motor castiga :cry:

BogdanCMS 02-03-04 12:35

Quote:

Originally Posted by \"cj82ufo\"
noile modificari in regulament spun ca se va folosi doar un motor pt tot week end-ul :evil: ce parere aveti in legatura cu asta
cel mai fiabil motor castiga :cry:

Cashtig clar pt Ferrari,se shtie doar ca sunt foarte fiabile 8) McLaren au dat-o bara rau cu noul motor,iar de BMW nu prea shtiu dar cred ca sunt un concurent serios,doar e BMW :twisted:
Shi eu ash vrea sa mai castige altcineva in afara de Schumi,dar chestia e ca are prea multa experientza,s-ar putea sa-l ajute pe Barichello anul asta.Jocurile fusesera facute pt Barichello anul trecut dar cred ca intre timp s-a decis la nivelul echipei ca Schumacher trebuie ajutat sa intre in Cartea Recordurilor :)

th1nk3r 02-03-04 12:51

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
McLaren au dat-o bara rau cu noul motor

Poti sa-ti sustii afirmatia asta si cu argumente pls ???
Pana una-alta, masina asta trebuia lansata sezonul trecut si au lucrat la ea inca 6-7 luni... dar daca ai tu date care sa dovedeasca ce spui, te rog sa le faci publice. Si timpii de la antrenamente nu se pun, se stie ca aia se dau publicitatii in functie de politica echipei.

BogdanCMS 03-03-04 03:27

Quote:

Originally Posted by \"th1nk3r\"
Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
McLaren au dat-o bara rau cu noul motor

Poti sa-ti sustii afirmatia asta si cu argumente pls ???
Pana una-alta, masina asta trebuia lansata sezonul trecut si au lucrat la ea inca 6-7 luni... dar daca ai tu date care sa dovedeasca ce spui, te rog sa le faci publice. Si timpii de la antrenamente nu se pun, se stie ca aia se dau publicitatii in functie de politica echipei.

Intr-un nr de Supercar sau AutoExpert,nu mai shtiu sigur,poate caut revista,cred c-o mai am shi-tzi spun sigur ce nr e.Nu bat campii,chiar asha e,au spus ca se intorc la vechiul monopost cu motorul vechi sa-l dezvolte p'ala,au pierdut 8 luni degeaba,a ieshit mult mai prost noul motor(fiabilitate,timpi)oricum or sa fie probleme mari la ei anul asta.Cum gasesc revista itzi spun. :)

th1nk3r 03-03-04 06:36

Te dezamagesc dinainte: nu te mai obosi. Si revistele de specialitate scriu prostii (mai rar), d'apai verzele astea romanesti? Din aceleasi surse de incredere poti afla ca Renault si-a inspirat aerodinamica de la Williams :lol: ... anul trecut Renault numai motor nu avea, in rest era pe val. Williams avea aerodinamica la pamant. Cum sa se inspire Renault de la papa Frank in materie de aerodinamica?
Totusi cauta revistele, vezi de cand sunt, poate era un numar de 1 Aprilie :D
Eu zic sa asteptam calificarile de vineri si sambata si pe urma putem incepe sa speculam. Si dupa cursa o sa ne dam seama cum sta treaba si mai bine, avand in vedere noile reguli... Pana atunci hai sa lasam afirmatiile gratuite.
O mie de ani pace!

BogdanCMS 03-03-04 13:31

Pai revistele astea de la noi doar traduc articolele celor de-afara,nu vad de ce ar fi scris prostii.In fine,ce-o fi,o fi.Cert este ca auzisem si pe la ProMotor chestia asta,asha ca ceva-ceva tot o fi.Eu insa raman la parerea mea:Schumi&Ferrari still Rulz.Iar chestia asta cu un singur motor tot week-endul e cam nashpa,tehnicienii au 2 posibilitati:ori sunt obligati sa adauge elemente care vor face motorul mai rezistent,dar vor creste greutatea,ori vor trebui sa micshoreze turatzia maxima ca sa nu solicite motorul,si vor sacrifica din performantze.Asha ca,oricum ai lua-o,tot nasoala e treaba. :cry:

BogdanCMS 22-03-04 20:18

Si iata ca s-a ajuns la vorba mea:cat timp Schumi e la Ferrari,nimeni nu are sanse reale sa castige deocamdata!Frumos recital al neamtzului,chiar daca oarecum banal,avand in vedere ca lumea s-a cam plictisit sa-l tot vada pe el castigand.Fanilor BMW si McLaren,respect,asta e,dar nici o sansa pt idolii vostrii. :D

TNos 23-03-04 08:46

lasa bogdanecms ca nu e chiar asa,anul trecut era cat pe-aci sa si-o fure de la montoya...anul asta sper sa i-o faca...

E31 23-03-04 13:02

...

Cei care mi-ati vazut posturile stiti ca sint fan(atic) BMW. Dar totodata vad din ce in ce mai clar ca Ferrari va lua ciolanul si anul asta. Am vazut ca in general Williams incepe mai prost si pe la mijloc e mai bun, dar asta inseamna ca da, vor castiga cateva curse, dar nu, nu vor castiga titlul. McLaren a cazut rau de tot, habar n-am ce au patit anul asta (inima mea nerationala de BMW-ist ar spune ca e motorul, da...), nu-i vad deloc bine. In schimb urca BAR, Jaguar, Renault... pt spectacol e bine, dar mie nu-mi place. I.M.H.O. clasamentul a fi 1Ferrari 2 BMW 3 mercedes

BogdanCMS 23-03-04 19:34

E31,daca te uiti la posturile anterioare,ai sa vezi ca m-am contrazis cu cineva pe tema motorului de la McLaren.Eu spuneam ca citisem intr-o revista(mi se pare ca era un supliment al \"ams\",imi pare rau dar s-ar putea sa-l fi aruncat)ca cei de la McLaren au dat gresh cu motorul nou pe care tb sa-l puna sezonu' asta si la care au lucrat vreo 7-8 luni si au imbunatatit pe ultima suta motorul de sezonul trecut.Asha ca e de intzeles de ce au ajuns in halu' asta,ca doar pilotzi buni au,si inca f buni dupa parerea mea.Totushi BMW imi pare periculos si cred ca o sa fie destul de strans.Ferrari au noroc ca e Schumacher acolo,ca baiatu e si inginer pe deasupra,altfel nu faceau mare branza(recunosc cu durere in suflet pt ca sunt fan Ferrari).Dar ce-ai zice de o combinatzie Schumacher-BMW,ar fi ceva,nu?

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning