![]() |
Test de inteligenta
|
Re: Test de inteligenta
Numai poooooooooooooooooooooooooot de ras. :lol:
|
saracele :)
daca nu le intereseaza fenomenul? ce, voi stiti care e baza pentru machiaj, sau cum se da rimelul pe gene? sa fim seriosi, fiecare cu ce-l intereseaza oricum, e tare dialogul :) |
Quote:
Ele folosesc masinile si ar trebui sa stie ce au sub fund. ;) |
OMG!!!... am primit si eu linkul ieri.... am ras cu lacrimi :D ....
Uite cum cateva specimene ne fac de ras :no: si mai sunt si mandre de prostia lor... :arrow: acum vedeti de ce sunt eu anti-feminista? :rolleyes2 Uneori cand vad atata prostie din partea femeilor mi se face rusine mie... |
deci eu sper ca aia care intreaba daca oglinda din dreapta nu e pusa acolo pentru pasager e la misto :))))))))) inca sper =)))))
|
Eu zic ca speri degeaba. :lol:
|
Nu pot sa cred ca l-a pus cineva aici:rolleyes2 Eu l-am vazut acum cateva zile si am sperat sa nu-l mai vada nimeni niciodata:sad:
Chiar nu am ce comenta...sincer..n-am putut sa rad cum a facut-o toata lumea..E cam penibil...:rolleyes2 :idea: :idea: |
io zic,sa blestemati soturile cucoanelor,ca dau pe mana lor masini ,fara sa se gindeasca ce fac!!!:D :D :D
ele sunt prea proaste sa isi deie seama ca asta nu e normal!!!idiot e barbatul de linga ea,care nu e capabil sa ii zica,mah esti o capra idioata,stai la birou si umbla cu taxiu' mentionez inca o data punctul meu de vedere : NU AR TREBUI SA AIBA TOATA LUMEA PERMIS DE CONDUCERE!!! (fie barbat,fie femeie) |
Quote:
|
chiar asa..eu mi-as face cont sa spun BA VOI SUNTETI ASA BATUTE IN CAP? =))) vai de mama lor
|
Quote:
nu s-a descurcat femeia .si i-a dat sofer..., acum ajunge repede la orice destinatie, si inainte ajungea repede numai la Politie ;) |
Corect!!! :D:D:D
|
sunteti prea rai...
repet, nu toata lumea trebuie sa stie ce si cum e cu masinile astea... ele trebuie sa se deplaseze din punctul x in punctul y, si atat.... nu trebuie sa ai pretentii de la ele, si ele nu trebuie sa aiba pretentii de la viata, sunt si ele un fel de plante coafate, si exista domestice pe langa casa omului... |
Quote:
Ce bun ai fost tu aleks =)) :lol: :peace: Srry pt OFF:oops: |
mi-am adus aminte de o anumita soferita, si mi-am schimbat parerea de la inceputul postarii, pana am terminat de scris :p:p
|
offf doamne... penibil :oops::oops: "daca ai gasit clapeta, se ridica putin capota. Tre sa bagi degetele (ca o doamna, da de) si simti " ...m`a dat gata :|:|:|:|
|
Cea mai "tare" a fost aia care la un moment dat a zis ca-si suna barbatu'...ma gandesc oare ala e la fel de planta ca si ea sau altfel cum de o suporta....sau mai bine zis de ce nu ii arata chestiile minore pe care trebuie sa le stie orice om ca sa nu se faca de ras....:rolleyes2 :rolleyes2 mai ales public:oops:
|
Quote:
|
pai... le lasa pentru ca au banii necesari, si pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat...
problema nu e cnu stii, problema e sa nu persisiti in nestiinta, ca devien prostie :) trebuie apreciat faptul ca doamnele mai sus amintite se straduiau sa afle cum se face treaba, ca altfel nu intrau pe topicul ala,nu? :) |
Intrebare: dar nu ti se face putin rusine sa recunosti asa, in public, ca esti prost ?!
|
Quote:
|
nu mai pot de ras.....ce se intampla pe forumul ala, e ca in reclama aia cu ,,unde e motorul?, cum arata?, filtru de polen,,:lol: :lol:
|
Quote:
Si ma mai miram eu de ce se face misto de femei..cum a fost si reclama aia atunci la bere cand nu erau alea in stare sa schimbe roata la masina:rolleyes2 |
nah, pentru asta sunt forumurile, ca sa ne informam...
sub un nick nu stii intotdeauna cine este, poti intreba ce vrei, iti lamuresti problemele, si scapi de situatia oarecum stanjenitoare in care trebuie sa intrebi pe cineva fata in fata |
Quote:
sau...sa rada toata tara de prostia unora :lol: |
Nu este chiar atat de absurd ce se intampla pe acel forum,lumea de pe acest forum cunoaste aceste lucruri pentru ca este pasionata...dar cata lume stie cum functioneaza un televizor sau un cuptor cu microunde...doar cei pasionati de aceste lucruri, pe cand cei care le utilizeaza trebuie sa stie doar cum se folosesc,asa este si la ele, trebuie sa stie doar cum se conduc si cum se actioneaza aparatura din habitaclu,nu si cum functioneaza, cum se desface sau se repara, uneori e mai bine sa nu iti umpli capul cu informatiile care nu te intereseaza.
Cand ai nevoie sa stii dai un telefon sau intrebi pe un forum ca in cazul de fata. Si cum mi-a zis maicamea: "in ziua de azi important nu este sa stii,ci sa il cunosti pe cel care stie!!!" ;) |
Si ne mai intrebam de ce tara regreseaza in cultura in loc sa progreseze.
Fantastic! :) |
Quote:
atunci cand ii stii pe oamenii cu informatiile, si tu le folosesti, esti cel mai puternic :) |
Quote:
Quote:
|
Stii cum se numeste sa il cunosti pe cel care stie si sa il intrebi.
Prostie din partea ta. ;) Daca vrei neaparat sa stii, te apuci si citesti, inveti. Abia dupa ce incerci sa inveti apelezi la cel care stie. Eu as face. Nu o lua ca pe o ofensa. ;) Mi-am expus punctul de vedere. |
Quote:
|
Quote:
nu trebuie sa le faci tu pe toate, ci sa stii unde sa-i gasesti ( si cum sa-i atragi) pe cei care stiu... |
Ce inseamna sa fii educat de un parinte care a mers toata viata pe principiul ala?
Mi-a intrat in vena... Nu am ce face, iar acum cred ca este destul de tarziu sa imi schimbul felul de-a fi si modul de gandire la aceste probleme. |
Quote:
Acuma nu te gandi ca as fi un handicapat care nu stie nimik,dar uneori e mai bine sa apelezi la altul care stie mult mai bine...economie de timp foarte mare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si poate nu ar strica sa mai citesti inca o data posturile anterioare..;) |
oameni, chill, lasati-o pe bea in pace, ca ea e ultima care sa fie feminista convinsa de pe forumul asta...
subiectul topicului erau simpaticele doamne si domnisoare de pe parinti.com, care aveau probleme cu deschisul capotei si altele asemanatoare... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning