![]() |
Challenge's
aici va provocati , puneti poza ... o tunati
simplu ! go ! |
2 Attachment(s)
hai ca vad ca nu misca nici unu nimic
provoc PE : madskilz , goltuning , SLIP , blowwind la masina ASTA ! YARIS care scoate mai bine ? scoate-ti vreunu mai bine decat ce-am scos eu ? asta ramane de vazut |
pai pune si poza de la care ai plecat sa lucrati toti pe aceeasi poza
ai dreptate .... asta mi-a scapat :P , sant0s |
Sant0s ma pot baga si eu sau doar cei pe care ii provoci u?
dap ,chiar sunt curios ce scoti , sant0s .. |
accept...maine seara cel tarziu ai varianta mea...
|
sper k atzi prins ideea ....
eu am provocat 5 oameni , pana pun ei , sau dupa ce pun ei pozele puteti face provocari .. si merg. . . incontinuu ... okay ? haida ! la munca , nu la`ntins mana |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
accept provocarea :D
|
Astept poza . . .
|
ce zici santos ?? se ridica la nivelul tau ?? :)
chiar peste... |
1 Attachment(s)
iote aci masina :D
pareri! |
golf un singur lucru am de comentat :)) vezi ca autocolantele de pe spoiler sunt puse in oglinda :D SON :)
|
mdea :oops: in rest:D
|
2 Attachment(s)
Uite....
P.S. Si voteaza cineva care e mai misto? |
andrey a pus o intrebare buna :) cine e arbitru ?? :D
|
3 Attachment(s)
Va provoc pe toti ! :lol:
|
1 Attachment(s)
Sa va dau si o sugestie ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
daca imi permiteti o sa fiu eu arbitru :lol:
castigator pentru \"lucratura imaginii\" il declar pe santos ....mi se pare cea mai bine lucrata castigator pentru \"tuningul masinii\" il declar pe golftuning ....e cea mai \"agresiva\", dar din pacate calitatea lucrarii lasa de dorit. si celelalte doua au fost f bune dar mici detalii le-au descalificat (in opinia mea :roll: ) bravo voua. felicitari. sunteti tari te-a mancat in .... :P , de acum , tu vei arbitra , mie imi convine , esti de acord ?! santos... |
Hai cu provocarile , atzi prins ideea ...
!!! |
Re:
Quote:
mersi coobra calitatea o sa incerc sa o fac mai bine :D |
Quote:
rugaminte. se da o poza de catre unul din voi (una singura) si se pune tot O SINGURA POZA modificata. daca pui 2 poze si una e mai naspa, iar eu la aia ma uit si te descalific e bafta ta. in principiu incercati fara discutii intre poze sa imi fie usor de urmarit si comparat (doooh ca greu e :lol: ) si il rog pe moderator sa tina o oarecare ordine in topic. |
Santos ce faci frate ma subminezi ? Am lansat eu provocarea ....
NU , nu-mi permit , tocmai de aceea am .. scos toata treaba cu 206-ele ... pm .. e greu sa pui niste ***uri de flames pe ea , anyway ... hai la treaba cu super nova lui Lucian ... |
din moment ce nu stiu ce vrei exact yo nu ma bag...sus spui ceva...si acum altceva...macar uploadeaza inca odata pozele alea doua...ma rog..
ma retrag!! LUCIAN...TE DERANJEAZA DACA LUCREZ PE ALTA POZA CU SUPERNOVA?? CA AIA A TA E COLORATA DEJA :) |
Deloc.
|
1 Attachment(s)
am si eu o varianta
|
1 Attachment(s)
Lucian...sa te tii de birou cand te uiti la poza...sa nu te sperii :)).....e facuta la plictiseala.... :D sorry...n`am vrut sa`mi bat joc de ea...
|
1 Attachment(s)
luciane sa nu zici ca nu iti palce:D ca am muncit la ea
|
2 Attachment(s)
Lucian , asa ceva doreai ?
|
1 Attachment(s)
multumiri lui santos pt filtru :D
|
nu mai veniti cu provocari noi ?
|
pentru DVDvaly la poza cu toyota - incearca sa le faci mai realiste totusi ca nu le iau in considerare (desi e frumoasa) dar rotile alea de pe fata nu vor vira niciodata cu aripilea alea.
caut o poza si va dau tema |
1 Attachment(s)
asta e tema voastra :wink: ....bafta
|
offtopic...Luciane..te-am vazut azi,pe 6,cum veneai ca un nebun la selgros.
|
Cum adik man veneam ca un nebun ? Unde m-ai vazut ?
|
Nu mutati si voi discutia asta in alta parte ? plz ...
poate ca se referea ca veneai tare... : / |
Fantastic ! Santos ... ultimul tau post e cam off-topic ... si mai vb de noi ! :lol:
:lol: `ai mai sa continuam cu topicu .. :) :) ce naiba .. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning