![]() |
Comentarii la poze :)
acum sa va aud...yo tot ce pot sa zic e ca blonda aia de la standul Maniac era dementziala :)printre primele poze parca..
|
Re: Comentarii la poze :)
Quote:
|
si brusc 3/4 din Romania se muta la Brasov ..... :lol:
|
pt aia m`as muta...femeie buna de tinut in casa..nu in spatele tigaii cu cartofi ci in dormitor
|
mah cele mai pi2d3 de femei mi s-au parut:cea de la rx-8....femeie adevarata...frumoasa,buna,cum vretzi voi...
shi apoi cele care au fost la 300zx dar mai ales pisi.imi spusese cinvea k s-a facut shi mai shi decat era inainte....nu l-am crezut..pana acum.(pisi a avut sambata o fustitza neagra iar duminica una alba semi-transparenta)(sta in drumul taberei) |
deci blonda de la maniac...tot respectu a facut super show a fost cea mai frumoasa dupa mine...nu zic ca nu au fost toate frumoase dar acea avea nush un sharm aparte ceva asa frumos in ea care merita incercat...si crede-ma blowwind ca daca se dadea la mine nush ce faceam ori bagam capu in pamant ori o incingeam la un streptease...nu am fost pus in acea situatzie...dar am facut o poza tot cu o fata de la maniac care cred ca mi-a furat mintea numai la ea la gandesc am poza cu mine si cu ea pe desktop pe messenger pe unde nu o mai am nush ce am m-am indragostit da aveam si d c sa ma indragostesc...in rest respect...!si daca e brashveanca vreau si eu sa ma duc pe la ea pe acasa da cine stie ce dulap o avea in dormitor...! :roll: :D
|
1 Attachment(s)
loool..madskils...vb pe yahoo :Dcat despre aia de la RX=8 i`am facut o poza mishto :D ...orlando....yo nu cautam motive ca sa mai trec pe la standul maniac....faza e ca avea deja langa ea un dulap intr`un tricou portocaliu :)) si pana mea..batea ala la mine ca la fasole :D
|
ala mare:))))..e fotomodel...n-are nici o legatura cu scandalurile..iti garantez eu.....
|
Re:
Quote:
|
riscu meseriei
ma da dc tre sa ne ofticam noi asa...pe bune am plecat o oftica de acolo ca stitzi voi dar mi-a placut ca au stat balerinele pe acolo se plimbau mancaleash fustitzele lor...eu cand am fost sambata nu era dulapu poate statea la ghe shase...stiu eu...! in orice caz nush daca e cineva sa nu o fi placut...avea un zambet...! :shock: |
1 Attachment(s)
pisi...in nu arata ea ajea bine in poze///:(/sta aproape de capatu' lu' 90.mai multe nu potzi sa-ti spun 8)
|
offff mey orlando...macar nu`mi mai adu aminte :)) ca mor aici :D
|
mie imi zici ca poza de mai jos m-a marcat sentimental pe cuv meu de onoare...deci m-am indragostit in pui mei pe cuv meu de onoare daca numai la ea ma gandesc ce drq pubertatea drq :chainsaw:
|
1 Attachment(s)
o iubesc!
|
bai animalelor .. voi v`ati dus sa ... va uitatzi la femei .. :) huaa .... rushine sa va fie .. am vazut si eu super femei ... super show la standul 4 tuning .. multumim lui bogdan care ne`a dat pontu .. o sa va pune si noi nishte file si poze ..
PS .. am luat si nishte numere de telefon de la gagici .. cineva interesat :) ... de la tipele alea 2 din fatza .. alea in albastru transparent :P ... multumim lu iulica :) |
Re:
Quote:
|
pey psycho suntem tovarashi cwe dreaq :)) =)) dc esti egoisr si tii nr doar pt tine ??
|
gata acu totzi pe psycho...
bv ma baietzi... si eu daca vroiam luam nishte nr de tel...! da nu am avut mobilu la mine :) si agendutza nu o scoteam :)) |
fratee .. fetele vrea la mare :P
la mare la doaree .. daca fetele sunt din bucureshti vrea la mare ... nu vor .. k nu sunt mai multe de 10 :p |
pai..le ducem la mare???ce-i asa greu...le si cazam la 3 stele sa nu faca figuri..sau vor cumva la 4-5 :roll:
|
cu banii de cazare la 3 stele mai bine inchiriem un apartament cu 2 3 camere :)) acelasi pret conditzii mai bune...si stam o luna intreaga :D
|
mah sa stii ca ai dreptate:))..
da n-o sa mai aiba fata room service si piscina la parter:(.. |
iulica le`a intreabt cat le ne costa o poza cu ele .. si fetele au raspuns k .. , cu 200 de mii le putem avea p amandoua .. shtitzi ce am inteles noi nuh :) ....
|
pai da..dar banuiesc k nici ele n-au specificat...200mii de....CE?cocostarci?
nu cred...am o banuiala k se refereau la ceva euroi..sau lire sterline :roll: |
e nici kiar asa...
poate era super oferta la iulica si psycho... ca daca sunt baietzi mai aratoshi...constantza...mare alea alea... deja isi imaginau fetele...eu cred ca aberez... da asa era frumos...si depinde de poze mai ca daca stai sa te gandeshti sunt multe tipuri de poze pe lumea asta...nebunilor! 8) 8) 8) 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning