![]() |
Tuning Trabant Super COOL
6 Attachment(s)
Am gasit si eu pe net un Trabant super mishto tunat si am zis k merita sa il vedeti si voi. :shock: Mie unu imi place.Voua???
|
4 Attachment(s)
mai am o serie de poze tot cu trabant
|
Simpatice ... spoilerul spate la primul e prea inalt. De fapt e stock.
Dar .... vroiam sa spun ca am inebunit cu neoanele albastre. Toata lumea-si pune doar neoane albastre ... pe masina rosie nu se poate rosie? ... sau pe verde ... verde? ... sau etc.... nu pe toate culorile si indiferent de vinyluri sau alte chestii .... ALBASTRU. Scuzati pt offtopic. ah ... si ce-i cu cutiile alea de red bull? |
imi place ptr un trabant dar am vaz la motor o cuidatzenie eu cred ca acest trabant este facut sa isi ia ariiiiipppppppiiiiiiiii....
d c zic asta ca am vazut 2 cutii presupun goale de red bull dar pe cuv. meu daca stiu la ce folosesc acele cutii... in al doilea rand nush parca e prea jos pragul fatza de spoilere...sau mi se pare...pare asa disproportzionat... in rest toate sunt ok in afara de ala roshu care trebea sa aiba cum a zis SFW! |
trabantul ala rosu nu e cine stie ce...nare jenti...nare spoilere...nare eleron.....e interesant k are neon si vinyl...as vrea sa am unul :roll:
|
hai ca sunt prea tari..cel putin ala verde chiar imi place
..cred ca asa mai mult pt. kterink mi`as lua si yo unu sa il fac asa :lol: |
ma va spun sincer k mie unu mi-au placut enorm de mult,mai ales cel verde.chiar nu mi-ar fi rusine cu unul k asta.sunt ferm convis k toti isi vor indrepta privirile spre el pt. k nu vezi mereu asa ceva.se vede k e facut cu gust:culoarea e super mishto si iese in evidenta,jentile se potrivesc de minune,oglinzile nu mai zic si pragurile......pragurile parca il fac sa zboare.de interior nu mai zic..scaune sport,volan sport. respect pt. cel ce la facut :wave:
|
3 Attachment(s)
am mai gasit niste trabi-uri destul de reusite si astea VA PLAC?? :roll:
|
:roll: deci....hai sa facem tuning pe trabant :D :D :D
|
Quote:
|
hahahahahahahaha
toata lumea e trabantista pe acilea.....www.trabi.ro cam la asa ceva sa va asteptati.... |
Re:trabi
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai gasit si io niste poze cu trabi-uri si cu niste skode ..arata destul de bine...parerea mea
|
Skoda aia verde arata chiar bine :shock:
|
skoda verde e tare...arata k o masina de raliu...oare ce o avea sub capota ??? sper sa nu mai aiba motoru` stock :D
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de minunea asta?in locul proprietarului mi-ar fi frica sa nu raman fara masina k la ce galagie face wooferul ala.....
|
Nu se vede in ce stare e vopseaua si mai are si semnalizatorul crapat
|
MAH NUSH DE UNDE A LUAT EL POZELE ASTEA PROBABIL DE PE SITEURILE CEHESTI IN MATERIE SI DIN SLOVACIA DA IO MA UITAM LA TRABANTURILE ASTEA DE ANU TRECUT SI IN PLUS PE SITEURILE ASTEA SUNT MASINI MULT MAI TARI DECAT TRABANTU SUNT NISTE OCTAVII :shock:
|
trabantul verde arata super misto
|
3 Attachment(s)
pozele le iau de pe google si sunt de pe site-uri straine :roll: mai am aici cateva minuni de care unii rad,insa eu le consider tot masini carora le sta cu bine 2 spoilere,un eleron si un set de jenti :roll:
|
skodele aia verde si aia rosie sunt bestiale wow si imi mai place trabantelul ala verde primul care e bstial da mai mult imi plac skodele vreau si yo una
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:peace: |
1 Attachment(s)
superb... :lol:
|
cea mai faina e aia verde
*scaunele sport sunt to ce area mai bun pe ea, nu glumeam a fost oleaca de treaba la ea are baterie TUNING, praguri faine , jentile !!! poate ca daca schimba si motorul era ceva mai special :lol: |
asta albastra e bestiala...
cred ca are su un motor pe ea mare ptr ca are capota umflata... sa nu mai zic de jante care sunt superbe... gumele sport... mashina polishata deci rezulta intretzinuta...respectu meu proprietarului... 8) |
orlando iti zic eu k jentile alea + vopseaua fac de \"n\" ori mai mult decat masina :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
am mai gasit niste cartoane faine...adik mie imi plac :lol:
|
Mie imi place ala mov, cu jante de Wartburg Irmscher. Are un motor turbo de 180 CP, prinde suta in 4,6 sec, iar viteza maxima 210km/h.
|
Re:
Quote:
masina din poza hrkr02_erko02 este chiar Porsche :?: . Mie mi se pare ca e Skoda.. |
3 Attachment(s)
un alt trabant ......
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
super frumos asta portocaliu seamana la culoare cu GUS :lol:
si daca va uitatzi in prima poza langa trabant ce mashina este...si tare as fi curios catzi sau uitat la cea roshie si catzi la trabant... da sincer un singur lucru nu imi place la trabantul pus de zoliat decals-urile :roll: |
3 Attachment(s)
Am gasit si eu niste poze...
|
9 Attachment(s)
Am gasit si eu poze prin comp.
|
Re:
Quote:
Quote:
|
da ceva detalii tehnice pentru trabanturi nu aveti? un trabant bi-turbo ceva...:))
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning