![]() |
Usi de lamborghini
Cine ma poate ajuta cu niste imformatzii sau siteuri care sa ma invete cum sa imi fac ushile din fata sa se deschida ca la lamborghini!!! am vazut de cumparare kit da e 6000 $ .... eu vroiam sa imi fac singur balamalele dar nu gasesc pe nicaieri planuri pt asha ceva!!!!!
multumiri anticipate |
Stiu pe cineva care pune... a mai pus pe o pisica neagra in 4 usi... chituri originale importate... totul ( kit + montaj ) costa 600eu.
|
Un kit LSD costa ~ 1500 Euro.
|
Re:
Quote:
da mai multe detalii |
datzi si voi pe google un search : '' lamborghini doors '' sau ma rog .. si gasitzi acolo .. kit undeva la 1000 dolari
|
eu am auzit ca mai mult de 1000 E nucosta.. am un prieten care aduce.. sa vb cu el si apoi ams a fiu in masura sa dau mai multe informatzii
|
Eu am auzit tot asha de 1500 euro, la turci cika e cel mai ieftin si montat si kit-ul cu totul , oricum prea belea sa se inchida usile asha :) Cel mai interesant ar fi sa vad un astfel de kit pe o berlina 1310 ;)))))))))))))
|
6000???? EXAGERAT, pe la unguri am vazut ca te costa cam 1200e cu totul!!! si tot vad ca mai e cineva pe aici care are si mai ieftin
|
2 Attachment(s)
In Pitesti la D20 pretul kiutului este de 1500E parca, uite si un seria 3 modificat la ei :arrow:
|
daca ai si daca se poate pune si tu o poza cu balamaua de la acel E36
|
E46 ;)
|
Re:
Quote:
|
sigur se poate monta si pe dacia 1310 ptr ca balamaua aceea este destul de rigida si in primul rand pistoanele sau pistonul care actioneaza usa sunt destul de lente deci se exculde faza ca s-ar trantii usile din cauza greutatii.dar acum depinde ce pasionat va pune asa ceva pe dacia.
|
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"aR99bMw\"]
Quote:
|
Re:
[quote=\"Gaina\"]
Quote:
|
masina e a uni campion
1 Attachment(s)
|
Super, ai idee cat l-au ajuns ?
|
nu stie nimeni un nr de telefon de la ei?
|
Daca doriti lambo doors, sunati la 0722.165.477....
Montajul se face la constanta... Unul din produsele finite il vedeti in semnatura mea... PS: Produsul finit este doar modul de deschidere a usilor...masina e inca \"work in progress\"... |
vreau un pret (macar aproximativ)... difera functie de modelul masinii sau kiturile sunt universale ?
|
Chiturile sunt universale...vin chiar negaurite pentru a se potrivi pe orice masina...
Pentru pret trebie sa suni... |
Re:
Quote:
|
Re:
[/quote]deci de aici ar rezulta ca preturile sunt diferite in functie de masina.... daca kiturile sunt universale, totusi de ce difera pretul??[/quote]
doar nu vrei sa coste manopera la dacia din 98 ca la seria 7 din 2005 :lol: |
Re:
Quote:
|
Mi se pare mie sau au devenit lambo-doors pe o masina un kitch?!? :? :?
|
Re:
Quote:
mie mi se par mashinile cu lambo dors super frumoase...asa ca look cand au ushile deskise dar din cate am auzit sunt cam incomode asa am auzit...da fiecare cum ii place... si intaresc ce spune si alexutzu adica e aberant d c pe dacie e mai ieftin ca pe seria 7 nu e aceashi mana de lucru nu e aceashi bormashina sau ce e...asta e treaba...in romania se uita ce mashina ai si dupa aia iti spune pretzul... :? |
Quote:
Si daca stau sa imi imaginez cum iese un tigan dintr-un Cielo ridicand portiera in sus... :lol: |
nu nu nu...nu sunt kitch....doar k au inceput sa fie la moda pe la noi....
|
shogun vrea sa zica ca ce-i la moda ii kitch ca deja incepe sa aiba tot mocanu, si cam asa ii dar la \"gullwings\" inca nu se pune problema de asa ceva .
adu-ti aminte de vinyluri, acuma 2 ani daca vedeai un vinyl era superbestial si iti curgeau balele, acum deja are multa lume. dar asta asa o sa fie intotdeauna. |
Re:
Quote:
|
Deci in concluzie stiie vreo cineva cum se pot face \"acasa\" asa ceva??
|
Re:
Am si eu o intrebare...cam stupida dar sa nu datzi in mine.daca iti pui lsd doors poti sa le deschizi si spre exterior...sau dupa ce ai montat kit-ul usile se deschid numai in sus??? :oops: :oops:
|
se deschid putin in exterior, si dupa trebuie sa le ridici :) nu stiu de o varianta care sa fie deschiderea in 2 feluri, respectiv normal si lambo style.
|
|
Mc Mult pt link! Am sa ma apuc si eu sa incerc sa vad daca iese ceva...
|
Re:
Quote:
|
Ti s-a parut sigur.Usile LSD se deskid mai intai catre exterior(lateral)iasa din lakasul lor normal ,iar apoi gliseaza in sus...nu cunosc usi kre sa se deskide booth ways! :wink:
|
salut ! daca e ceva in tuning care sa nu isi merite banii ...afla de la mine ca balamalele sunt ! iti dau eu lambo doors la un pret mult mult mult mai mic ! da-mi un mesaj privat si ai sa vezi la ce ma refer ! astept mesajul tau !
mario[/u] salut ! ti-am scris pe forum ! ce vroiam sa spun este ca daca ai timp sa ajungi pe la noi pe la firma sa vb ar fi super ! noi suntem in tratative acum sa le fabricam la noi in tara ! am gasit oamenii care au facut si fac in special lambo doors ! ce vroiam eu sa spun este ca iti pot face lambo la un pret de 1500 euro + tva ! cand ai timp si citesti asta da-mi un telefon sa stabilim o intalnire sa discutam si sa vedem cat de repede putem sa demaram treaba ca sa le ai si sa umbli mandru cu lambo astept telefonul tau ! mario |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning