![]() |
Familisti Cu Inima Sport :-)
Multi Barbati .. De Multe Ori Si Femei ... Isi Doresc O Masina Sport ... Dar Se Gandesc Ca Au Si O Familie .. Si Le Trebuie O Masina Mare ...Bani De 2 Masini Nu Au .. Bani De Un SUV DE LUX La Fel ..Asa Ca Aleg Un SportWagon .. Voi Ce Ati Alege Din Urmatoarele Variante ... ?
|
Re: Familisti Cu Inima Sport :-)
2 Attachment(s)
Bmw M3 Touring ...
|
3 Attachment(s)
Audi RS4 Avant ...
|
2 Attachment(s)
VW Passat R36 !!!
|
3 Attachment(s)
Mercedes C63 AMG Model T 8) !!!
|
4 Attachment(s)
Opel Vectra Caravan OPC ...
|
2 Attachment(s)
Jaguar X-Type Estate :-P
|
eu as alege Bmw M3 Touring
|
2 Attachment(s)
Ford Mondeo SportWagon :-) ...
|
M3 touring nu exista...x-type estate nu are o "inima sport" ... RS4 avant si C63 amg sunt extrem de scumpe...opcu nu stie sa ia curbele :) .. in concluzie ... aleg Passat R36 :D ...
|
m3 touring nu exista, cel din poze are pachetul M; mondeo break din poze este conceptul din care a iesit mondeo MK4, iar cu acel X-Type break (oribil dupa parerea mea) cei de la Jaguar au stricat traditia brandului..
|
Daa...M3`u Nu Exista...Scuzele Mele ... Dar Poti Sa`ti Iei Un 330 xi Cu Pachetul M .. Destul De Puternic ... X-Type .. Are Si El Un Motor De 3000 Benzina ... Destul Sa Aibe O "INIMA SPORTIVA" Nu ? Iar In Legatura Cu Rs`u Si Amg`u ... Recunosc !! EXTREM DE SCUMPE !!! Totusi VECTRA OPC SI PASSAT R36 .. Raman 2 Variante Destul De Bune De Luat In Seama , NU ?
|
Quote:
|
dar la mitsubishi evo x care la 30000 de euro iti da 295 cp. sa nu vb de aspect nu vati gindit?. nu o fi el break da incap bagajele familiei in el. +ca nuti sta nici o masina europeana mai scumpa cu 10000 in fata
|
Un Alfa 159 combi, V6-le de 260 de cai.
|
R36 dupa care C63 , restul nu pare interesant ;)
|
cel mai interesant de aici, cu siguranta(gusturile) este RS4, dar referitor la ce ai spus tu... cine are bani de RS4 respectiv de C63 nu cred ca isi face probleme referitor la achizitonarea a doua masini...
|
Se Pare Ca Sunt O Gramada De Variante Pe Care Am Uitat Sa Le Iau In Seama ... Dar Eu Am Incercat Sa Le Pun Pe Cele Mai BUNE !!! Si Da ... Unele Sunt Foarte Scumpe ( C63 AMG / RS4 ) ... Chiar Foarte Scumpe ... Insa Oricand Se Pot Alege Motoare Mai Mici Cu Packetele Sport ... Asta Pentru Cei Mai Saracutzi ( f multi totusi )... Dar E OFF`TOPIC :D
|
1 Attachment(s)
As alege RS4...care mi se pare mai mult decat o masina de familie :)
Si cu ceva mai putini bani as lua un Alfa 159 Sportwagon 3.2 V6...care arata superb...:| |
7 Attachment(s)
Mai Sunt O Gramada De Modele Care Merita Atentie ... Si Care CRED (!!!) Ca Au In Echipare Si Motoare Destul De Mari ... 3.0i V6 ( daca gresesc contrazice`ti`ma ) Sau Poate Chiar Mai Mari ... Ar Mai Fi Astfel .... ( Nu Le Stiu Denumirile Exacte ) Citroen C5 Kombi , Peugeot 407 SportWagon , Volvo V70 ..
|
8 Attachment(s)
Renault Laguna Combi , Mazda 6 Combi ... Toyota Avensis Combi ... Eu Sincer Din Ultime Adaugate .. As Alege Avensis`u .. Mi Se Pare Destul De Reusit !!!
|
Cred ca C63 AMG. :)
|
oameni buni nu va mai certati . fiecare le au pe a lor. da parca a japonezilor is mai mult arta. apropo stiti cum cunosti un posesor de ferarri? are tot timpu miinile murdare. poate calutii aia multi fac mizerie prea mare
|
cel mai tare e C63 AMG,aia da masina.Daca nu....Audi :)
|
Este De Asteptat Ca Majoritatea Sa Aleaga Mercedes`u .. Ca Deee... Era O Melodie Mai De Mult .. Mercedes`u E Merceds ... RESTU SUNT MASINI !!! ... In Fine ... Nu Multi Isi Pot Permite .. Iar Mercedes C63 AMG Costa Pe Undeva In Jur De ... 70.000 de EURO !!! :shock: Dar Cei Care Isi Permit Au Cu Sa Se Mandreasca Dupa , NU ? Motor de 6.3 , v8 , 457 CP ,600 NM ... 8) ..
|
Te rog sa scrii cum trebuie si cum este normal. Nu mai folosii majuscule la inceputul fiecarui cuvant si ingroasa (bold) numai fraza sau cuvantul care vrei sa iasa in evidenta nu intreg postul. Risti o sanctiune daca vei continua asa.Multumesc.
|
Scuzee .... :???: dar asa ma obisnuisem ... nu o sa mai fac asta ... SCUZE !!!
|
Ok.Nici o problema atunci.;)
|
Quote:
|
Nu uitati de Subaru Forester sTI... motorul turbo de 2.5 litri face minuni ;)
|
RS4 cred ca ar fii printre cele mai sport masini de familie:) adica ar fii masina cu care poti duce "repede" copii la scoala cand te trezesti dimineazta tarziu :P
|
:-))))))) ce copii ??? daca as avea Rs4 combi i`as trimite cu taxi`u si eu m`as duce pe circuit :-)))))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O alta alternativa .. cat de cat buna de luat in seama ... ar fi Skoda Octavia II Combi RS
|
3 Attachment(s)
Si eu consider ca RS4 Avant este o supersportiva de familie... insa cu o mica precizare:avem o varianta RS un pic mai performanta... limitele masinii de familie fiind impinse la maxim... este vorba de noul RS 6 Avant care are o mica "herghelie" in numar de 580cai(426kW)dintr-un motor V10 cu 2 turbine...eu daca ar fi sa aleg cu siguranta as merge pe varianta asta :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ChRiS<YGC> asa o fi dar Buggatty zicea de un sport wagon mai ieftin.Adica cu banii de un RS6 chiar iti poti lua o masina de teren si o sportiva fara compromisuri prea mari. :)
|
Si Ar Mai Fi Ceva Care O Scoate Pe RS6Din Discutie ... Nu E In Aceasi Categorie Cu Celelalte .. Asa Puteam Sa Adaug Si Bmw Seria 5 Touring .. Si Mercedes E T-Modell ... Cred Ca RS6 Se Bate In Categoria Asta , nu ? :-)
|
o mica rectificare :-)) am gresit ceva mai sus :-)) RS6 Avant nu se bate in acceasi categorie :-)) acolo am scris ca se bate ;-)) My MISTAKE !! Sorry :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning