![]() |
Pareri despre salon!!
maine ma duc si yo...si vreau sa stiu cam ce parere au cei care au fost deja despre salon :)
|
Cateva femei bune, insomnia, raliu, insomnia, retromobil, insomnia, femei bune. Cam atat.
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
frumos comentariu ... really ... frumos rau de tot :D:P |
Si mie imi place comentariu :)
Maine vor avea loc concursuri. Maine si speram sa va aratam filmuletz premiera din Oradea pe projector la standul nostru. Va asteptam! |
frumos dar un pic cam saracaCIOS... CUVINTELE MELE DE LAUDA SE DUC CATRE MASINILE..... LUI BLONDU SHAGY, DDB, GUSU MASINI CARE LE STIU DE MULT DAR INTRADEVAR SE RIDICA LA STANDARDELE STYLINGULUI ....MAI ALES GUSU CARE A REUSIT SA FACA O MASINA SUPER ....DAR FARA SUPARARE MA ASTEPTAM LA MULT MAI MULT DAT FIIND NUMELE IMPLICATE IN EVENIMENT SI FONDURILE......cat despre taxa de participare , sa fim seriosi este enorma....parca se spunea candva.....masinile fac showl nu i asa,dar cand organizezi tu decizi si eu am invatat lectia asta in rest doamne ajuta la mai mare
|
Parerea mea
Well, am fost si eu azi sa ma \"folosesc\" de invitatia castigata cu greu (he, he, mda... multam inca o data Gratzian).
Sincer sa fiu, m-a impresionat. Probabil ca e prea putin pentru cei ce se au vazut prea mult Full Throtle pe la Discovery sau au preocupari in \"domeniu\". Dar efortul celor ce au reusit sa organizeze asa ceva in \"buricul targului\" (locul unde se desfasoara SIAB-ul) este remarcabil. Mda, biletul de la intrare e cam scump (si n-am reusit sa fac nici o ghidusie pentru fi-meu). Probabil ca ar trebui sa intre mai multa sponsorizare, dar probabil ca suntem prea la inceput ca sa atragem prea mult atentia (exceptie, marcanta cel putin vizual: Toyo). Si am dat si peste ce ma interesa: baietii cu airbrush-urile. Ce sa zic... La mai multe! P.S. Hmmm, n-am prins fetele de la voi... asta e, data viitoare! |
e romania cu asta zici totul...nu ai sa vezi in romania SEMA nici la organizare nici la tot...d c? [tr ca uni oamenis e gandesc ce sa manance maine nu sa bage mii de dolari in mashina...imi pare rau ca zic asta dar la ce publicitate s-a facut nush daca isi merita statutul de show ci doar expozitzie...
acum nush ce sa zic eu sper ca mergem din ce in ce mai bine PS:singura fata care am vazut-o ca isi dadea \"interesu\" era o fata de la M.N.C care statea sus pe mashina si mai mult no comment...! |
Acum am ajuns si eu de la SABTS, a fost superb. A fost un show cum de mult nu am mai vazut. A luat HAI-ul iar 1000 $, felicitari HAI !!! Ca de obicei, a dat iar cerculete pana a pocnit cauciucul. Numai ca de data asta au pocnit mai multe cauciucuri: ZXZ-locul 2, NOS- nici n-a intrat bine in tarc si a pocnit cauciucul, mi-a parut rau... Locul 3 a fost luat de Alex cu Porsche-ul 944. Inauntru masini frumoase: Celica, RX8, Peugeot 307 - Insomnia, un Golf 4 din Ungaria, WAY-ul, NOS-ul (nu cel care a participat la best burnout), un Nissan galben si altele... Ce mi-a placut foarte mult au fost bancile si mesele de afara, unde puteai sa mananci linistit un mic, sa bei o bere, stand la umbra...
Aaa, era sa uit: Multumesc Gratian pentru invitatie, am stat vreo 20 de minute pana a ajuns lista cu invitatii la casa de bilete, dar a meritat. Si tot atunci, cand asteptam sa apara lista, a iesit unul care vroia sa vorbeasca cu un organizator, zicea ca sunt niste hoti... ca sunt doar 3 masini... ca e teapa... ca nu merita 100.000 si asta pe la 10:30, cred ca n-a stat nici 10 minute, nu stiu ce cauta acolo... Una peste alta, a fost foarte reusit evenimentul. |
masina de la SAL audio era veche de peste 2 sau 3 ani , am vazuto prima data la Romexpo ( in orice caz masina era super ) am vazut si fordu fiesta de raliu care a dat peste dobitocul ala in raliu de la Baia Mare , standu 4tuning nu prea a fost vizibil , gagici marfa , pt HAI am toata stima , pt BMW ( NOS ) mai bine nu mai intra in concurs ( sa grabit sa spuna cel care avea microfonu , parca Florica '' putine aplauze '' ca lumea cred ca mai avea putin si il fluiera in sensul rau , foarte mult fum de la mici in hala ( salon ) standu Toyo si care mai erau pe acolo erau inecate in fum , masina lui Ceres rules !!!!! , pt curatenie nota 10 si per total , prea putine masini
P.S. ce naiba cauta acolo jafu ala rusesc de mini basculanta ? cere ''mititica '' sa o tuneze careva ........ |
am fost ... am vazut..mi`a placut foarte mult... :) felicitarile mele Insomnia Racing masinile expuse....cele mai tari standuri au fost Toyo si Insomnia...nu stiu cati dintre voi au observat Accord`ul Type S ...o masina super din toate punctele de vedere :)..standul 4tuning inafara re afisul ala mare de deasupra nu a am vazut nimix :)dar ma rog :D ii multumesc lui Mihai Leu pt autograf...si unei fete dragutze de la standul cu baloana www.maniac.ro (era prin zona aia) pt ca s`a dat la mine :D m`am simtit si yo bine :)) =)) Il acelasi timp il felicit pe HAI pt spectacol si ii urez CASA DE PIATRA :) :)))
P.S. vreau sa`i multumesc lui mama ca mi`a dat bani....lui tata ca m`a dus acolo...si colegilor mei pt ca au fost alaturi de mine :P |
offtopic La Multi Ani CRY , nu a putut veni astazi
|
Si mi-am adus aminte: LA MULTI ANI, CRY-ul !!! Pacat ca nu a putut sa vina, poate ii facea antena 1 cadou de ziua lui 1000 $.
|
8 Attachment(s)
2 cuvinte am sa spun ! ....amcum am venit si eu dl SABTS ...si a fost sooper mishto-> [acestea sunt cele doua :P ]
filmele nu pot sa le atashez:( |
Re:
Quote:
LA MULTI ANI DIN PARTEA LUI GOLFTUNING PENTRU NIMENI ALTUL DECAT CRY BAFTA |
2 Attachment(s)
nishte poze cu ramasite din cauciucul HAI`ului :))
|
1 Attachment(s)
Special pt Hondaru :D
|
fratziolor vreau sa spun k a fost super....am stat doar 6 ore si singurul lucru pe care il regret e k nu am mai prins shi nu am corupt pe nimenea sa cumpar macar o daia cu TOYO...:(.anyway a fost chiar foarte frumos,pisi(cea cu fusta scurta neagra de la nissan 300zx) 8) mi-a luat mintile da' mai frumoasa era cea de lanha rx-8 insomnia.alea dah femei.am ratat striptease-ul de la 4tuning :(....pt prima oara in viata mea m-au trecut fiori din cap pana in picioare shi asta cand stateam langa toba lu' gusti shi ii dadea in ture....desi mare diferentza nu a fost fatza de rx-8 si ceres a fost demential..doar la celica m-am infiorat...superb...poate k sunt nebun dar a fost......cat despre show:respect zxz shi hai.....autoblocantul face diferentza....+experientza shi pasiune.:Drespect toyo tires shi insomnia....respect 4 all.
prea multe de spus...frumos oricum.asa da.. sa nu ma injuratzi dak am innebunit 8) |
Re:
Quote:
2. Ceky 3. Shaggy 4. Gusu 5. Blondu 6. DDB 7. Claus 8. Edi A3 De ce zici ca nu au fost 8 masini? Pe ce baza? |
1 Attachment(s)
Insomnia rullz big time ! Felicitari Greg, Poli, Shaggy, Gusu', DDB, Blondu', Edi, Claus precum si celor de afara (Stelios, Sever, etc.).
|
Baietrzi mai puneti poze ca eu nu am avut aparat foto deci poze in calc nu am (decat in tel cu alea 2 care au facut show :D )
|
Re:
Quote:
|
pana mea ... ce mai pot spune shi eu? ... BELEA ...
Am luat autograf de la LEU ... l-am cunoscut pe Domnul HORA ... unul din cei mai tari VTM`ishti de pe la noi ... o groaza de lume interesanta ... respect tuturor celor ce au fost ... shi shi-au spart cauciucele ... :D la multi ani CRY`u :D:D:D |
Re:
Quote:
Nu contest cele spuse de tine aici insa cred ca tu esti printre putinii care treuie sa ia exemplu de aici. Trebuie sa fim corecti si sa spunem ca desi sunt multe de imbunatatit este un mare pas inainte. Remarc in mod deosebit prezenta FRA si masinile participante la VTM si RALIURI in Romania. Referitor la taxa acesti bani par bine inregistrati fiscal si pretul e rezonabil. Mi-ar placea sa pot face un salon unde pretul sa fie de 500 000lei iar lumea sa fie multumita pentru ce a platit. |
Re:
Quote:
Totusi sa nu ne imbatam cu apa rece. Pana la extaz mai e mult. |
A fost misto, dar cum s-a mai zis : cam putine masini ... mi-a placut standul c&c tuning si tornado..de golful ala cu parca vreo 6 subwoofere nu mai zic nimic...nebun baiatu :P
|
dupa parerea mea am dat 100.000 degeaba mashinile de la insomnia le-am vazut shi la alte show-uri sau pe strada deci de ce sa platesc 100 ca sa vad acelashi lucruri.... oricum a fost prea mult pentru ce a fost acolo in fine e doar parerea mea .... marfa a fost golfu din hu shi trebuia sa fie Insomnia and Friends mai bine... Bravo Insomnia
|
Re:
Quote:
|
era dementiala blonda aia de la standul Maniac :)
|
fratilor, cu toate ca este prima oara cand scriu pe acest forum vreau sa imi spun si eu parerea despre acest salon.
am stat si am citit cele spuse de cei care au scris inaintea mea si am fost nu prea placut surprins, desi nu e treaba mea , de faptul ca despre standul unde se aduna o mare parte din multime la frumoasa si deja celebra celica si anume standul pitstop nu s-a scris nimic. Parerea mea este ca pe langa standurile insomnia si toyo si pitstop ar trebui sa fie pe aceeasi linie cu ele, toate avand masini din insomnia si toate fiind facute din cate stiu eu de cei de la pitstop in rest salonul mi-a placut, desi cu putine masini a reusit sa mai aduca cate ceva nou in lumea tuningului si a sportului. |
Am fost si la primul salon (cel de la prisma) si nu am regretat banii dati pe benzina.Si nici la acesta desii nu eram prea entuziasmat sa intru tre sa recunosc ca a meritat.
Cele mai frumoase masini erau cele de la insomnia.Am o singura intrebare BEST PAINT castigator fordul focus, de la insomnia daca nu ma insel, pe ce baza a castigat ca nu am vazut nimic spectaculos la perla aceea ? Standul c&c.Era acel escalade cu care se laudau ca ei l-au facut...... vrajala expirata. In rest eu zic ca este un mareeeeeeeee pas inaite fatza de primul salon. Felicitari organizatorilor si la cat mai multe si sa apara masini noi |
Re:
Quote:
|
Acum m-am trezit, sunt rupt de oboseala, dupa 2 zile de SABTS. Dar a meritat, a fost foarte frumos. Astra Gsi care a facut show pana a cedat cutia, HAI-ul care a mai rupt un cauciuc, SYG-ul, Vectra, Dacia papuc.
Lancia din Arad nu cred ca avea rival la capitolul muzica... Ce mi-a mai placut foarte mult a fost premierea castigatorilor, felicitari Insomnia Racing Club, felicitari No Speed Limit, felicitari organizatorilor si tuturor celorlalti participanti. P.S. Pana la urma, a mai venit CRY-ul aseara? |
A fost draguta expozitia, dar cred ca lumea doreste sa vada ce fac masinile, nu numai sa se uite la ele cum se uita bunica-mea la bibelouri in vitrina.Ati observat cum s-a strans lumea in prima zi cand a dat Ceres flacari, zxz si nos cerculete, cred ca acest gen de lucruri sunt cel putin la fel de importante ca si expozitia, dc nu chiar mai importante.
Mi-ar fi placut sa vad si eu niste preturi la produsele expuse dar din pacate in 80% din cazuri imi ziceau \"mergeti la magazinul nostru din strada......in sectorul....\" cam greu pt noi care suntem din alte judete...... :wink: Per ansamblu a fost bine, felicitari celor de la insomnia pt masinile lor, si celor de la MR pt showul facut. |
a fost frumos si cred ca suntem pe drumul cel bun .
S-a vazut ca s-a depus munca pt organizarea expozitiei. Doar c-au fost cam putine masini. Sunt convins ca numarul masinilor va creste in viitor. |
danda ... :) ... da cam asta a si fost ideea per total ... promovarea TUNING`ului ... shi strangerea mashinilor de prin romania ... la un MARE salon de TUNING ... :)...
sper ca la urmatorul salon ... sa fie si mai multi PARTICIPANTi/expozanti dar si mai mult public ... sunt o groaza de masini prin romania aranjate frumos ... si cu INSTALATII AUDIO ... prea jmekere ... :D ... ideea e ca vor trebuie sa se reuneasca!! la un SALON adevarat! |
pey acelasi lucru a fost si cu SAB`ul in primul an...pustietate frate :)
|
Pai atunci se ne unim fortele si sa facem ca la urmatorul SAB T&S sa fie toti pasionatii de tuning si racing... cu masinile tunate sau doar ca spectatori...
Ca la urma urmei noi ne stringem acolo si ne simtim bine...nu? Scuze sunt off topic... :? |
Re:
Quote:
|
daca sunt offtopic scuze...
intreb doar.....masinile care au fost expuse ,au platit vreo taxa? |
zetemte vreau si yo :) ca nenea ala mi`a zis ca nu mai are :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning