Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Tobe de carbon (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/57541-tobe-carbon.html)

horguemtuning 17-11-07 10:24

Tobe de carbon

Vindem tobe de inox si de carbon la pret de producator. (cu sau fara silencer). Program de magazin: 09.00-17.00.

tzutzy 19-11-07 08:38

Re: Tobe de carbon

unde e magazinu` ? :P

horguemtuning 20-11-07 07:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tzutzy (Post 1205740)
unde e magazinu` ? :P

In Oradea mentionez harta

tzutzy 20-11-07 11:08

atunci... poti sa pui niste poze si niste preturi la tobe cu 1 singura teava(tre` ceva sa dea bine pe 307 coupe :-D ) ... k eu sunt din bucuresti si mi-e cam aiurea sa vin pana in oradea pt o toba :rolleyes2 ....

horguemtuning 21-11-07 06:33

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tzutzy (Post 1207412)
atunci... poti sa pui niste poze si niste preturi la tobe cu 1 singura teava(tre` ceva sa dea bine pe 307 coupe :-D ) ... k eu sunt din bucuresti si mi-e cam aiurea sa vin pana in oradea pt o toba :rolleyes2 ....

Iata poze, preturile lor este in jur de 90-108 euro

Cristi_XP 28-11-07 18:37

care e diferenta intre alea din carbon,si alea acoperite cu folia aceea,cum e asta ultima ?

Swat-Cat 28-11-07 18:43

:confused2 :confused2 :confused2 :confused2 ala e ambalaju :D

Cristi_XP 28-11-07 20:04

lol...am priceput.sub aia,chestia aia neagra "carbon" e de fapt un fel de folie aplicata pe inox,acu intrebarea e ...care sunt tobele din carbon?:))

buggy19 11-12-07 17:58

sal..ce ai pt un ford focus I din 2004 ? (cel din semnatura) la carbon ma refer..poze&preturi pls.Ms anticipat

Cristi_XP 12-12-07 00:34

voi nu intelegeti ca alea nu sunt din carbon ?sunt inox cu o folie de carbon deasupra...alea din carbon costa si 800$

AlliedComposites 12-12-07 01:34

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1242578)
voi nu intelegeti ca alea nu sunt din carbon ?sunt inox cu o folie de carbon deasupra...alea din carbon costa si 800$

exact, este carbon laminat pe inox... deci daca-ti place cum arata bine, dar nu cumpara cu ideea ca e mai usoara

horguemtuning 12-12-07 14:32

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1242578)

Daca doresti pot sa iti arat diferenta intre cele cu folie de carbon si cel cu carbon vero si se vede si la pret cat despre constructia lor putem discuta ca am taiat deja una s-o modific

horguemtuning 12-12-07 14:34

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1220381)
care e diferenta intre alea din carbon,si alea acoperite cu folia aceea,cum e asta ultima ?

Primele sunt poze de catalog , iar ultima poza cu cea acoperita cu folia aceea este cea reala cu toba scoasa recent din cutie si asezata pe un scaun sport din magazin

Cristi_XP 12-12-07 16:04

deci...nu sunt din carbon ! :))
deci numele topicului induce in eroare cititorii sau viitorii clienti...puteai sa pui Tobe din Inox

horguemtuning 13-12-07 06:22

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1243105)
deci...nu sunt din carbon ! :))
deci numele topicului induce in eroare cititorii sau viitorii clienti...puteai sa pui Tobe din Inox

Ma rog eu am impresia mai mult te iei de om in lipsa de ocupatie , dar daca te vei uita si tu acesta are chiar carbon exteriorul , dealtfel am auzit ca si altii au facut in Bucuresti tobe cu corb din carbon si nu la 800USD

Cristi_XP 13-12-07 22:46

nu ma iau de nimeni,un doar niste intrebari,pentru ca este o diferenta intre tobele din carbon,care sunt carbon si sunt si mai usoare,si astea inox,laminate cu carbon...care nu are nici o legatura cu carbonul.Am si eu una la fel,suna beton,doar ca nu sunt carbon :)

Dinu-KKK 26-01-08 11:43

salut ma intereseaza 2 x tobe cu amortizor si in ce bani mi le poti aduce si in cat timp .....

horguemtuning 27-01-08 06:32

Depinde sunt mai multe modele preturile incep de la 70 euro pana 100 euro, daca vrei putem purta o discutie referitor la modele in functie de motorizare si marimi aici sau telefonic la numarul 0747254557 sau 0730515444

B-14-BYE 30-01-08 23:52

ma intereseazaa urgent.. o toba de carbon. mai maricika.. sau fami o oferta pt 2 tobe.. la fel

B-14-BYE 31-01-08 00:00

cam pe la 80 euro bucata

tristan 31-01-08 18:00

Recomand aceste tobele vandute de Horguemtuning.... sunt de calitate, eu am una de inox si sunt foarte multumit!!!

horguemtuning 09-02-08 14:47

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 1324530)
cam pe la 80 euro bucata

Carbon cu silencer nu este sub 90 euro ne pare rau noi nu avem

Oelash 09-02-08 15:27

ceva sa mearga frumos pe o nova ai ceva? ms mult

Cristi_XP 09-02-08 22:28

da tot sunt curios...carbon de la ce li se zice la tobele astea?de la linoleum` ala ce e pus peste inox ?:))

horguemtuning 10-02-08 16:33

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1346736)
da tot sunt curios...carbon de la ce li se zice la tobele astea?de la linoleum` ala ce e pus peste inox ?:))

Cred ca acelea le confunzi tu cu acelea ce erau mai demult cu imitatia de carbon, practic era plastic cu folie de carbon . Acelea tin sa te informez ca au un invelis din fibra de carbon ca ii poti vedea textura !

Cristi_XP 10-02-08 16:49

si sub invelish ce e ?nu e tot inox...?
eu am impresia ca voi confundati ce inseamna toba de carbon

sco211 10-02-08 22:55

io am impresia ca tu nu ai c face...
si ca sa iti mai dau o tema de acasa...sa stii ca nici inoxul nu e inox. de asta c mai zici?

revenind la topic...as vrea mai multe detalii despre slicer...sa fii curios de diferenta... si daca exista vreo posibilitate de a vedea un filmulet sau ceva...
multumesc

Cristi_XP 11-02-08 16:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 1348616)
io am impresia ca tu nu ai c face...
si ca sa iti mai dau o tema de acasa...sa stii ca nici inoxul nu e inox. de asta c mai zici?

aia iti dai seama dupa petele de rugina dupa 3-4 sapt de stat in ploaie :))
Nu ma intelege gresit,am si eu toba de asta pe masina,suna beton,super multumit,dar nu mai ziceti fratilor ca sunt din carbon...Ci au doar un invelis de carbon peste tabla aia...chestia asta e dezimformare totala...si asa va mirati ca auziti toti pustii ca si-au pus tobe de carbon cu 100 de oiro...si va mirati de unde invata...decat de aici :)
Ca sa dau un exemplu...cat de prosti is astia ca dau 800$ pe o toba de carbon si voi le luati cu 100oiro ... aici

sco211 11-02-08 20:02

sa nu mai zicem si tobe de inox daca nu sunt din inox?
mda...fa-ti de treaba

Cristi_XP 11-02-08 21:09

m-am corectat dup-aia...am scris tabla :)

horguemtuning 12-02-08 07:44

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1349907)
Nu ma intelege gresit,am si eu toba de asta pe masina,suna beton,super multumit,dar nu mai ziceti fratilor ca sunt din carbon...Ci au doar un invelis de carbon peste tabla aia...chestia asta e dezimformare totala...si asa va mirati ca auziti toti pustii ca si-au pus tobe de carbon cu 100 de oiro...si va mirati de unde invata...decat de aici :)
Ca sa dau un exemplu...cat de prosti is astia ca dau 800$ pe o toba de carbon si voi le luati cu 100oiro ... aici

Pai mai platesti marca etc si deseori iti zic ca multe firme produc in aceeasi loc, ca am fost in vizita si am vazut ca faceau asta mergea in cutii cu o inscriptie alta in alta cutie cu alta inscriptie si am vazut diferenta ca una avea pentru aceeasi produs pret dublu fata de celalalt oare de ce ?
Dealtel cu petele de rugina nu iti dau dreptate deoarece in momentul in care se sudeaza poate ca rugina sa curga de pe suporti si am vazut caz concret cand a venit omul ca ii ruginit insa stergeai rugina cu degetul si sub el era inca la fel de lucios si neatins corpul tobei ca si noua , insa era coapta masina deasupra unde era facuta prinderea si nu au pus nici macar un gram de deruginol pe sudura :-) Dar un test foarte simplu e cel al magnetului adica cu cat ii mai mult fier in el cu atat prinde mai bine magnetul , pe inox o sa vezi ca nu va prinde

civic_ex 12-02-08 17:46

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1349907)

Aia nu e doar o "toba de carbon", e un sistem de evacuare complet, de la catalizator pana la finala, deci pretul de 749$+taxe aferente e chiar OK, tinand cont ca e pt un Subaru.
Doi la mana, daca ai citi putin mai atent, ai vedea ca scrie clar la description: consist of a carbon fiber wrapped muffler shell...
Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior.

Cristi_XP 12-02-08 22:51

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 1352460)
Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior.

stiu...si e bine de stiut si restu care cumpara ,ca dupa titlul "Tobe de carbon" te astepti la altceva...
In fine...tobele suna superb,scoli juma de cartier,si cu silencer e super...face aproape la fel ca aia stock...deci nu deranjeaza mai deloc !

ulie_mad_boy 05-11-08 18:09

As vrea si eu dar iti pot oferi max 3 mil...dak vrei asa imi arati niste modele???
toate cele bune...

Sir. Kid 11-11-08 11:08

eu detin o toba de carbon simoni racing(italia) iar dupa ceva timp, carbonul incepe sa se arda, si se faramitza... e 100% de carbon inafara de site si muffer care are capul ars si partea din spate care se sudeaza. eu cred ca asa iti dai seama cel mai usor daca e sau nu de carbon.

ulie_mad_boy 11-11-08 15:59

de cat timp o ai?? si cam cat crezi k tin tobele astea de carbon?

Sir. Kid 19-11-08 12:57

depinde pe ce masina le pui!
depinde daca maisna respectiva are traseu direct fara tobe, catalizatoare si obstacole!
dar oricum e vorba de ani de zile! :)

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning