![]() |
Tobe de carbon
Vindem tobe de inox si de carbon la pret de producator. (cu sau fara silencer). Program de magazin: 09.00-17.00.
|
Re: Tobe de carbon
unde e magazinu` ? :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
atunci... poti sa pui niste poze si niste preturi la tobe cu 1 singura teava(tre` ceva sa dea bine pe 307 coupe :-D ) ... k eu sunt din bucuresti si mi-e cam aiurea sa vin pana in oradea pt o toba :rolleyes2 ....
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
care e diferenta intre alea din carbon,si alea acoperite cu folia aceea,cum e asta ultima ?
|
:confused2 :confused2 :confused2 :confused2 ala e ambalaju :D
|
lol...am priceput.sub aia,chestia aia neagra "carbon" e de fapt un fel de folie aplicata pe inox,acu intrebarea e ...care sunt tobele din carbon?:))
|
sal..ce ai pt un ford focus I din 2004 ? (cel din semnatura) la carbon ma refer..poze&preturi pls.Ms anticipat
|
voi nu intelegeti ca alea nu sunt din carbon ?sunt inox cu o folie de carbon deasupra...alea din carbon costa si 800$
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci...nu sunt din carbon ! :))
deci numele topicului induce in eroare cititorii sau viitorii clienti...puteai sa pui Tobe din Inox |
Quote:
|
nu ma iau de nimeni,un doar niste intrebari,pentru ca este o diferenta intre tobele din carbon,care sunt carbon si sunt si mai usoare,si astea inox,laminate cu carbon...care nu are nici o legatura cu carbonul.Am si eu una la fel,suna beton,doar ca nu sunt carbon :)
|
salut ma intereseaza 2 x tobe cu amortizor si in ce bani mi le poti aduce si in cat timp .....
|
Depinde sunt mai multe modele preturile incep de la 70 euro pana 100 euro, daca vrei putem purta o discutie referitor la modele in functie de motorizare si marimi aici sau telefonic la numarul 0747254557 sau 0730515444
|
ma intereseazaa urgent.. o toba de carbon. mai maricika.. sau fami o oferta pt 2 tobe.. la fel
|
cam pe la 80 euro bucata
|
Recomand aceste tobele vandute de Horguemtuning.... sunt de calitate, eu am una de inox si sunt foarte multumit!!!
|
Quote:
|
ceva sa mearga frumos pe o nova ai ceva? ms mult
|
da tot sunt curios...carbon de la ce li se zice la tobele astea?de la linoleum` ala ce e pus peste inox ?:))
|
Quote:
|
si sub invelish ce e ?nu e tot inox...?
eu am impresia ca voi confundati ce inseamna toba de carbon |
io am impresia ca tu nu ai c face...
si ca sa iti mai dau o tema de acasa...sa stii ca nici inoxul nu e inox. de asta c mai zici? revenind la topic...as vrea mai multe detalii despre slicer...sa fii curios de diferenta... si daca exista vreo posibilitate de a vedea un filmulet sau ceva... multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
Nu ma intelege gresit,am si eu toba de asta pe masina,suna beton,super multumit,dar nu mai ziceti fratilor ca sunt din carbon...Ci au doar un invelis de carbon peste tabla aia...chestia asta e dezimformare totala...si asa va mirati ca auziti toti pustii ca si-au pus tobe de carbon cu 100 de oiro...si va mirati de unde invata...decat de aici :) Ca sa dau un exemplu...cat de prosti is astia ca dau 800$ pe o toba de carbon si voi le luati cu 100oiro ... aici |
sa nu mai zicem si tobe de inox daca nu sunt din inox?
mda...fa-ti de treaba |
m-am corectat dup-aia...am scris tabla :)
|
Quote:
Dealtel cu petele de rugina nu iti dau dreptate deoarece in momentul in care se sudeaza poate ca rugina sa curga de pe suporti si am vazut caz concret cand a venit omul ca ii ruginit insa stergeai rugina cu degetul si sub el era inca la fel de lucios si neatins corpul tobei ca si noua , insa era coapta masina deasupra unde era facuta prinderea si nu au pus nici macar un gram de deruginol pe sudura :-) Dar un test foarte simplu e cel al magnetului adica cu cat ii mai mult fier in el cu atat prinde mai bine magnetul , pe inox o sa vezi ca nu va prinde |
Quote:
Aia nu e doar o "toba de carbon", e un sistem de evacuare complet, de la catalizator pana la finala, deci pretul de 749$+taxe aferente e chiar OK, tinand cont ca e pt un Subaru. Doi la mana, daca ai citi putin mai atent, ai vedea ca scrie clar la description: consist of a carbon fiber wrapped muffler shell... Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior. |
Quote:
In fine...tobele suna superb,scoli juma de cartier,si cu silencer e super...face aproape la fel ca aia stock...deci nu deranjeaza mai deloc ! |
As vrea si eu dar iti pot oferi max 3 mil...dak vrei asa imi arati niste modele???
toate cele bune... |
eu detin o toba de carbon simoni racing(italia) iar dupa ceva timp, carbonul incepe sa se arda, si se faramitza... e 100% de carbon inafara de site si muffer care are capul ars si partea din spate care se sudeaza. eu cred ca asa iti dai seama cel mai usor daca e sau nu de carbon.
|
de cat timp o ai?? si cam cat crezi k tin tobele astea de carbon?
|
depinde pe ce masina le pui!
depinde daca maisna respectiva are traseu direct fara tobe, catalizatoare si obstacole! dar oricum e vorba de ani de zile! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning