![]() |
CUM SE FAC BLANURILE
Pt. domnul Fizz ( si toate fitzoasele si basinoasele care se cred mari doamne si se imbraca in blanuri) sa se uite la link-ul de mai jos, ca sa vada si ele/ ei cum se fac hainele pe care le poarta cu atata mandrete.
VOI CE PARERE AVETI? http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ PEACE :peace: |
Sa-i f*t in gura si sa ma p*s pe toti mortii lor. Astia trebuie torturati si omorati in cele mai groaznice chinuri. Baga-mi-as p**a in ei de dobitoci.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: SAVE THE ANIMALS SAVE THE ANIMALS SAVE THE ANIMALS SAVE THE ANIMALS |
n`am rezistat sa ma uit pana la capat...brr....GROAZNIC
|
nu il sterg... e un mod in care militez si eu impotriva acestui lucru.
|
nu cred ba ca se mai practica asa ceva!!! ce drq? poate doar in tarile alea uitate de lume
|
I'M SPEECHLESS!!!
Nu pot sa cred.....ce fel de oameni sunt astia? Nu inteleg. Cat de departe ajunge un om pentru niste bani....pentru un conventionalism....cum doarme ala noapte.....nu cred ca se imbogateste din meseria asta......de belit fiinte neajutorate........belir-ar dracii in Iad sa-l beleasca......nu-mi sa cred frate. |
|
Haaaii fratee f***le mortzii ji familian gura sa le f*t !!! :shock:
DA-I IN MORTZII LOR ! :? :( :( :( N-am putut sa ma uit pana la cap... :ashamed: Si asa...mam uitat pe sarite... :( Cum mm sa potzi face asta maaah :x ?!?! Nu puteau sa le omoare macar... :evil: :roll: Ce privire avea animalul ala [fara picioare...plin de sange]... :tears: Sa mor...am ramas socat frate! Kata cruzime... :( [Dar...parka, kat de milos ai fii, daka as fii fost langa ala...l-as fii omorat cu pietre...sa moara mama!] Da...ce stil avea omu in el, sa mor...ala avea labele taiate il belea ala...si misca... :( :( :( F**ui familia-n gat de barbar! :twisted: Sorry daka am exagerat putzin :roll: ...dar, cum am mentzionat, credetzima k am ramas socat :x [+ am animal de mic...kaine] ! Iar...cu treaba cu cine cumpara...nu creka au ei aja mare vina... Acu nu creka no sa mai cumpere nimeni blanuri...k sa dea faliment firmele produkatoare sau sa nu mai fabrice k n-au clientzi! :? Sper [si vreau sa cred] k filmul este facut acu f mult timp, iar k aceste kestii nu se mai practika... :roll: |
Da m#i3 ala care filma ??? Ala nu era din gaska ? Si sincer ... las-o frate in p#l@ mea de treaba .. f#te-i un glontz in cap la animalul ala daca tot vrei sa il belesti de blana si du-te in m0rt!! mat!! ... nu il da cu capul de ciment ...
Sincer ... eu pe astia care fac asa ceva i-as tortura ca in Epoca de Piatra ... sa trec cu buldozerul peste ei in stadiul final ... dupa ce in prealabil i-as decupa cate 1 cm patrat din piele cu lama ... Nu am putut sa ma uit pana la sfarsit ... si am fost singurul care a observat animalutzul ala cu botul crapat in 2 , fara labutze care ... plangea ??? |
gr....n-am ajuns decat pana la partea cu toporu...ce vina au saracele?!
dar deh,tre sa aiba lumea blanuri...ca sintetice le irita pielea... is curios daca vrea unu din piele de putza de papagal...atunci ce mama dreq...jupoaie 654398762057348 papagali pt o hainutza?! in fine,groaznic...ar trebui sa facem si noi ca americanii,sa le vopsim cu spray pe strada pe donshoarele care poarta asa ceva!!! |
...eu nu pot sa vad filmul .....dar din cate scrieti voi pe aici ..nici nu cred k vreau sa il vad!!
|
ce gunoiae de oameni...nu merita sa traiasca pentru ce le fac bietelor animale..... :evil: :evil: :evil:
|
OOOOoooo shiiiitttt !!!....
..ce oameni ...de fapt nici nu ii mai poti numi asa.....cata cruzime ..macar daca ii omorau mai intai nu ii jupuiau de vii... o injectie ceva dracu nu sa ii dea cu capu de pamant ...sau sa stea pe gatul lor ...astia ar trebui chinuiti exact cum au chinuit ei animalele alea..... ..stiam eu k nu trebuie sa vad!! ...damn!! |
yo nu am vazut filul..nu stiu unde e shi dak nu mi-a sarit in ochi nici un link de download nici nu vreau sa vad k imi e k mi se face rau...era sa-l bat yo pe unu odata k mi-a dat un cd cu filmuletze de la ogrish.com...shi nu-mi zisese ce sunt....cand l-am prins l-am scuipat inrte ochi....alea sunt shi mai shi.nu am putut sa ma uit mai mult de cateca secunde(5 cred k sunt multe)......
|
Groaznic ce fac nenorocitii aia..se vede ca e facut intr-o tara de *** fara legi,asa ceva nu s-ar intr-o tara cat de cat civilizata..si totusi toti purtam produse din piele..la un scaun de piele intra o vaca banuiesc.Blana oricum nu va purta nimeni in familia mea dar parca ma gandesc si la vacile si porcii aia cu care ma incalt si ii port,macar ei au parte de o moarte rapida?
|
saracele animale :(
ar trebuii facut un protest! |
Fii conducatorul nostru....
PEACE :peace: |
lowtrider ai dreptate...dar totusi vaca sau porcul nu il iei de picioare si dai cu el de pamant...hai sa fim seriosi...asta e cruzime... :) si in pana mea...da`l cu capul de pamant dar macar kill him!!!era unu care jupoia animalul de viu...il tinea de picioare in aer si se zbatea..ce dreaq :( oameni fara inima...merita sa moara!!!
|
extraordinar asa ceva am turbat f***le mortzi in gura de jegosi i-as jupui si eu pe ei cum jupuiau ei animalele doamne iarta-i ca nu stiu ce fac !!!!!!! ( si yo din bibli) da ce sa ii ierte firar ai naibi de jegosi imputiti daca stiam nu intram si nici nu luam filmletu haideti sa facem un protest ceva la un site sau daca o fi ceva unde sa ne plangem si noi doamne fereste am si eu caine acasa si ma gandesc ca daca ar incerca unu sa faca asa ceva l-as omora as musca din el i-as scoate inima din piept numai zic ca daca l ar vedea tata l-ar baga intro camera cu sobolani si l-ar lasa acolo 5 6 zile si dupa care lar taia si iar da cu sare doamne ce prostie da chestia aiai pare din asia dupa scris sau d p la areabi si eu m am uitat pe sarite ca nu am rezistat doamne ce oameni
|
alezutzzz...mai ushor nu injuraturile :)nu vezi ca totzi am cenzurat..u nu potzi ??
alex_maxx: am rezolvat eu :) |
pe langa faptu ca le omoara ... saracu cum plangea cu labutzele taiate cu toporu sau spre sfarsit ii jupuiau de vii ma nenorocitii si dadeau cu cutitu pe sub blana si porma ii aruncau in camion ... si animalutu ala saracu se uita inspre camera jupuit de piele si se zbatea :( sa mor io bagami-aj **** in mortii lor de incapabili ... sunt sadici ca treaba atsa infecta se putea face si mai finut injectie impuscat sau ceva nu ii dai cu capud e pamant le tai labutzele si porma ii jupoi de vi :(( doamne ce nenorociti umbla pe pamantu asta de *** :(
|
mdea... saracele animale... si cand se decapiteaza o gaina tot asa plangeti ? Sau cand se injunghie un porc tot asa faceti ? Si in plus filmul ala e facut special sa atinga coarda sensibila a oamenilor... stati linistiti ca nu se chinuie aia de la \"blanuri\" cu animale...
In fine acum credeti ce vreti. si eu sunt impotriva dar ganditi-va la un lucru: majoritatea vreti/avezti piele in masina.... oare de unde o veni si aia? aaaaa e ecologica... orikum nasol filmu... pacat ca sunt chinuite.... |
Oamenii astia merita jupuiti de vii. Ei sunt animalele, ei merita sa moara in cele mai groaznice moduri. Ma p*s pe ei si pe toate blanurile. Daca mi-ar sta in putere, mi-ar face cea mai mare placere sa ii chinui pana mor de durere :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
aicad> eu am matiz deci no piele ... port doar adidasi, fara pantofi piele, fara geaca piele acasa canapele fara piele deci no piele in general ...
una e sa omori o gaina pe loc si alta e sa dai animalutu` ala cu capu de pamant ... sa ii tai picioarele cu toporu sa il agati intr-un scripete sa ii intizi corpu sa il jumuleste de piele si sa ii tai muschii si apoi sa il arunci intr-o remorca la soare sa il lasi sa se chinuie si sa se zbata si sa nu stie ce e cu el ... e o diferenta intre modul in care omori ... |
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nu am cuvinte....
oamenii aia merita un tratament mult mai \"dur\" decat cel pe care lau aplicat saracutelor animale simpatice.... as incepe cu o bataie buna cu domnul Nunchaku, sau Chucky pt prieteni ;) , apoi taiati cu lama, dat cu sare pe rani, si sa ii lasam asa un timp...apoi incepem si ii jupuim de vii, desigur, folosind tot sare..... dar sa imi las imaginatia pe pauza :lol: oricum, sper ca cei care fac astfel de lucruri unor fiinte neajutorate sa aibe parte de o moarte al dreaqului de dureroasa si de lenta.... |
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Am tot stat cu tastatura in fata si nu stiam ce sa scriu. Fara cuvinte. Doamne cum parca plangea ala cu botul crapat ... si cum se zbatea ala jupuit ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :tears: :tears: :tears: :tears: asa merita si ei sa pateasca :headache: |
:) :) :) :) bah voi n-ati vazut pana acum cum se sacrifica un miel ? hai fratilor cand se zbate pestele cand e curatzat de icre cum e ? e foarte sadic modul in care sunt omorate animalele dar nu va mai dati asa ecologisti :)
sau ati vazut vreodata cum se omorau vitele la abator ? in locul vostru nu as mai manca produse din carne.... |
Quote:
@aicad.... stiu bine cum se sacrifica si mielul, si vitzelul si etc... dar totusi e diferenta foarte mare intre filmul asta si ce spui tu. nu e normal sa se intample asha ceva cu animale. nu ar trebui sa se intample asha ceva. diferentele dintre o piele/blana sintetica din ziua de azi si una naturala nu sunt foarte mari, datorita progreselor tehnologice realizate in industria de profil. putin stiu ca si in romania existau pana acum 10-15 ani foarte multe (in prezent mai exista numai cateva) ferme speciale de crestere a animalelor de blana (vulpi argintii, nutrii, bizami, etc) care erau principalul furnizor de materii prime pt industria de tabacarie&adiacenta. am vazut respectivele \"ferme\" de mai multe ori, inclusiv procesele tehnologice si pot spune intr-adevar ca este diferenta de la cer la pamant intre ce se intampla intr-un cadru organizat si barbariile aratate de filmul respectiv. exista tehnologie care se poate aplica in astfel de cazuri DACA TII NEAPARAT SA JUPOI ANIMALE PENTRU BLANURI... si culmea, mare parte din tehnologia necesara chiar e ieftina... exact cum a spus cineva mai sus, cum ar fi intr-un abator sa vezi pe cineva ca ia porcii pe sus si ii da cu creierii de pamant? faza care o spune aicad cu taiatul vacilor, pot spune ca aproape in totalitate s-au inlocuit metodele barbare si invechite (cutitul la punct fix+ciocanul+muchia de topor, etc) cu altele mult mai \"normale\"- cu toate ca nu e absolut nimic normal in a omora animale (pistol cu capsa detonanta, soc electric de inalta putere, etc). |
Re:
Quote:
si mielul mai intai se omoara si dupa aia se da jos blana de pe el dar astia n-au nici o logica in cruzimea lor... nu ne dam ecologisti, dar cum poti sa te uiti la ochii animalutului ala cu picioarele taiate, cu pielea smulsa de pe el, si taiata cu cutitul in jurul botului, si udpa aia smulsa cu tot cu nas, si care se chinuia sa ridice botul, cum poti sa ramai indiferent? pur si simplu e inuman, nu ne meritam numele de oameni daca acceptam asa ceva |
1. am zis cum \"se omorau\" (la trecut ) vitele in abator....
2. crede-ma ca nu e nimic normal sa tai beregata unui porc sau miel avand in vedere ca dupa aia il lasi sa se zbata pana nu mai poate... bai fratilor sincer pe mine nu prea ma doare de \"animalutzele\" alea dar hai sa nu le mai plangem atat de mila... voi vreti sa spuneti ca nu ati aruncat niciodata cu o piatra intr-un caine ? saU CA NU ATI chinuit vreo pisica.... poate unii dintre voi chiar au omorat astfel de animale... orikum ESTE NASOL MODUL IN CARE SUNT OMORATE... dar atat timp cat o sa mananc carne nu cred ca pot sa spun ca-mi pare rau ca sunt omorate pentru blana... \"@aicad.... stiu bine cum se sacrifica si mielul, si vitzelul si etc... dar totusi e diferenta foarte mare intre filmul asta si ce spui tu. \" prietene ce e ca-l dai pe unul cu capul de pamant ce e ca-i dai o bata-n cap ... mai ales cand \"calaul\" e plictisit si vrea sa faca ceva distractiv |
Pupatzi-l pe idolul vostru Basescu ca nu e mai bun ca aia din film. Si din nou reluam polemica de mai demult de pe forum!!
|
bai aicad> ce naiba ai omule cum adica calau plictisit ??? aici vb. de vieti omenesti nu de alte rahaturi ...
si nu nu am dat cu pietre in caini si nu am chinuit pisici ... ti-au facut ceva ca sa dai cu pietre in ei doooh... ciudat mod de a gandii ... si nici eu nu il inghit pe basescu deloc :P |
nici eu nu-l suport pe Basescu
Aicad eu nu cred ca te-ai uitat bine la filmul ala. uita-te atent la tot si mai posteaza odata. Sa stii ca daca faci acum pe durul si pe omul 'rational' nu esti nici mai cool nici mai destept. Una e sa omori un animal si dupa aia sa-l tai pt carne sau orice .... si alta e sa jupoi un animal de viu si sa-l las sa moara in chinuri. Ma, animalele alea nu mor ca le-au dat cu capul de paman de plictiseala ci mor dupa un timp indelungat de chin. E tot aia sa-ti trag eu un glontz in cap sau sa itzi belesc pielea si sa te las intr-o balta de sange sa mori de durere? |
NU fac pe durul... daca omori un animal pentru piele, indiferent de modul in care il omori esti un om rau! Daca omori un animal pentru carne, indiferent de modul cum il omori, nu conteaza... pe mine m-a deranjat ca toti au sarit cu \"saracele animale\", \"oamenii aia trebuie chinuitii\"... si 90% diintre cei care au postat au ceva din piele naturala si nu mai zic de faptul ca toti mananca animale... daca era vre4un ecologist vegetarian printre noi mai ziceam...
|
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: niste oameni idiotzi .... doar 2 minute m`am uitat la el si nu am mai rezistat, niste oamnei care sunt DATI DRACULUI!!!!!!!!!
|
am ramas si eu fara cuvinte... :( :( :(
si nu incepeti iar cu politica...ca nu e loc! |
CUM SE FAC BLANURILE
Da-i in gatul mamei lor de handicapatzi care pot sa omoare nishte biete animale lipsite de orice vina.Unde draq e protectzia animalelor???Am sa-i scuip intre ochi pe cei pe care ii mai vad cu haine de blana!BEWARE!
|
Re:
Vroiam sa fiu acolo cu o pusca ceva si munitzie infinita Fu....ti bun ii iei blana dar nu-l leshini cu bataia si il jupoi de viu nu am reushit sa ma uit la tot filmu NU AM PUTUT.
Quote:
|
Re:
Quote:
nu vezi cat de..... sunt ? fuck`em ... |
este a doua chestie pe care o vad si care ma socheaza de cand am net acasa.cum mai nene poti sa il jupio de viu pe bietul animal ?si dupa ca e numai carne vie sa-l vezi ca vrea sa se ridice ,clipeste din ochi si gafaie.nu mai am cuvinte sincer.sper sa-mi revin cat mai repede.oricum mi-a adus unul o data niste filme care le-am vazut un pic si apoi le-am sters,deci nu puteai sa vezi omul caruie i se infigea cate putin cutitul in gat si pe care il auzeai cum tipa si deja se ineca in singele pe care ii iesea pe gura.nu am cuvinte.planeta asta e locuita de oameni care ar trebuii cuatati,iar obositele cu blanuri scumpe pe ele pe care le vezi la semafor in masini scumpe ar trebuii puse la zid.de fapt ce sa stie femeia?.oricum m-a marcat.sper sa-mi revin
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning