![]() |
uitat chei in masina
sal la toti.cine ma poate ajuta cu o mare problema.am uitat cele 2 chei intr-un nissan tiida.cum pot sa o deschid?
|
Re: uitat chei in masina
sal cred ca cel mai bine spargi geamul de la sofer e varianta cea mai ieftina
|
Quote:
|
sa nu te puna dracu sa spargi gemuletele mici zicand ca`s mai mici is mai ieftine.
sparge parbrizul sau luneta daca trebuie sa spargi. dar chei de rezerva nu ai la masina? nici cheia de plastic, aia de service nu o ai? meri la reprezentanta, cauta un tinichigiu, spuinei ca ii masina ta, eventual arata`i factura si bla bla bla si ca ti`ai uitat cheile si dupa program sa vina sati deschida masina, si ii dai acolo bani de 2-3 beri. asta daca nu spargi parbrizul. bafta |
Tari de tot sfaturile... sa sparga parbrizul, luneta sau geamurile...
Du-te la Nissan si te rezolva, fie cu un mecanic, fie cu o telecomanda care iti gaseste inchiderea centralizata si iti deschide usile. |
nu stiu in ce masura este adevarata faza din clip,dar ce te costa sa incerci
http://br.youtube.com/watch?v=oOi8d4...eature=related |
sau asa .. :) nush dak e adevarata faza http://br.youtube.com/watch?v=L_z4zX...eature=related
|
Cel mai probabil asta http://br.youtube.com/watch?v=k9BTZx...eature=related
|
nu te sfatuiesc sa spargi parbrizul .... e 855 EURO fara TVA.
|
Quote:
|
chestia cu mingea merge sigur pe o anumita marca de masini (dar nu spun ce marca ca nu vreau sa dau idei)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce filmuletze interesanta :D:D ma duc sa fac niste bani ;)
|
Quote:
la mine a reusit Hondaru la 4Tuning fever sa-mi deschida loganu cu o sarma! :lol: |
cum naiba ai blocat ambele chei in masina?oricum tre sa te duci la service si te ajuta ei
|
Quote:
Am un prieten care si-a luat Tiida si i-a sarit o piatra in parbriz. Asa ca stiu sigur. Ajunge la vreo 4000 RON cu tot cu schimbat. |
stafi83 eu zic ca cel mai usor e sa gasesti un spargator profesionist si ti-o va deschide el mai bine decat din telecomanda :P numai ca problema e ca astia profesionisti ii gasesti greu :(
|
din pacate stafi nu a mai raspuns deloc... deci cine stie ce a facut... :(
|
pai cum dracu sa mai raspunda omul din moment ce unii precum DACIA_WRC, care intre noi fie vorba are cele mai idioate idei ever, i-a zis sa sparga parbrizul sau luneta.
PS1 : nu are cum sa fie 40mil parbrizul de tiida ci numai 550lei . stiu ca saptamana asta mi-am schimbat parbrizul la masina mea si intamplator era pe acolo si un nissan cu o craca PRIN geam. la un passat i-a cerut 5mil pe un parbriz pilkestein <super bune>. PS2 : faza cu mingea de tenis e f adevarata si bine cunoscuta si utilizata din simplul motiv ca nu intinzi amprente pe toata usa ca in alte cazuri. PS3 : si daca lasi amprente ce daca, pt ca militienii nostrii zic ca nu pot lua amprente dupa anumite parti ale masinii, mie asa mi-au zis cand mi-au spart masina pt antiradar. |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cei cu Cielo , merg deschise usile cu o rigla introdusa pe langa cheder, fapt constatat de mine ieri cand o colega si-a uitat cheile in masina :lol: .
|
noroc cu tine mai byr ca ai tu idei mai bune.
uite, la noapte am sa dorm mai bine :D |
let aia`i mai ok la matiz decat la cielo :P
|
Chestia cu mingea este imposibil fizic si mecanic.
Cine a vazut usa pe partea cu mecanismul de inchidere stie ca butonul acela este ridicat si coborat de o parghie legata in spatele butucului. Nu are nici o treaba cu presiunea aerului. Filmele nu zic nimic. Iar de incercat, personal, nu as pierde timpul. |
Hondare yo stiu sigur ca merge. tu vorbesti de tija metalica, care face legatura intre actuatorul inchiderii si tamburusul care coboara/ ridica odata cu comanda data din telecomanda. nici yo nu-mi explic fizic vorbind cum se deschide din moment ce in interiorul butucului sunt niste arcuri minuscule care "citesc" profilul cheii.
|
Quote:
MERGI FRATE LA O REPREZENTANTA NISSAN SI MAI STA DE VB. EU AM VAZUT FACTURA PT ASIGURARI CU OCHII MEI. |
tare geamul ala de de la audi :D:D:D
|
Quote:
|
daca te-ai uita pana la sfarsit ai vedea ca nu este plexiglas
|
Quote:
|