![]() |
We are going up :lol:
Ok, va prezint un site excelent, merita un topic separat.
http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf . Va las pe voi sa comentati :) |
Re: We are going up :lol:
Ffff tare site-ul numia sa fie real ce apare acolo ca totusi mi se pare destul de greu de facut un astfel de site.Numai bine
|
f interesant site-ul...dar cum a spus cristi ..numai sa fie real ..nu prea cred ca poate cineva sa faca un astfel de site :-s...
in fine ..ideea e ca e misto :)) |
cam ireal.......
|
Quote:
gen : 1 om moare la fiecare 12 secunde calcat de masina in USA ( lucru precizat intr-o emisiune pe Discovery ). |
Quote:
Cine are timp poate sa faca experimentul :) |
cam fantastic site-ul da ... pelea mea .. la fel era si cu deathclock.com .. cineva trebuia sa le faca :D
|
interesant.....si asta si deathclock`u .....dar nu-mi inspira prea mare incredere :)
|
nu prea cred ca e real + ca e facut in flash ..
|
Zice clar ca e facut dupa datele care le aveau,o medie la fiecare in parte,de crestere,sau decrestere.E asa cum zice cristi_21us mai sus...
"The figures on this clock are approximations based on past stats and estimates" |
care este ..........
|
Depinde..presupun ca in zilele noastre orice mort si nou-nascut vine inregistrat intr-un pc conectat la internet nu? ...Poate ca e o retea care strange toate datele, chiar daca nu poate fi destul de precis:)
|
Quote:
|
eu cred ca e real... adik e facuta dupa statistici reale.. si e si precizat The figures on this clock are approximations based on past stats and estimates. They are calculated from the beggining of the selected time until the current time.
|
foarte tare...
|
Quote:
|
Nu imi inspira prea multa incredere!
|
au adunat toate datele care le au pe o perioada de 10 ani sa zicem,dupa aia au facut site-u asta care sa se actualizeze la fiecare secunda si sa tot puna la nasteri,decese etc....ma rog teoria e usoara...
o singura parte ma facut curios....de ce doar 6 miliarde 600 de oameni.....po****tia sare mult peste suma asta.....erau 6 mil 500 acum 10 ani daca tin bine minte...................... oricum interesant,cititi si ce scrie la " ? " |
dak abortions inseamna avort =))) mama ce avorteaza asta ...se ...asa ...in draci=))) neprotejat :O
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning