![]() |
Sa ne cunoastem mai bine!
1 Attachment(s)
O mica prezentare cu si despre voi! Nume,porecla(daca aveti sau cum va stie lumea :) ), masina, hobby-uri,o poza cu voi si masina voastra,cu ce va ocupati,despre ce sunteti interesati, voi stiti mai bine ca mine!!! etc...
Nume = Bogdan Nick = BoGo Ocupatie = Elev ultimu' an:) PS: sunt si arbitru' ; up: student anul I UNBM Masina = Renault megane scenic Hobby= Masini, sportul, fetele, muzica, computers :) Va salut!! |
Re: Sa ne cunostem mai bine!
10 Attachment(s)
Nume = Cata
Nick = tuner_cata_05 Ocupatie = elev cls. 10 la lic.5...viitor mecanic-auto:twisted: Masina = scuter Malaguti Phantom F12:D Hobby = Masini,Masini,Forja,Femei,Motoare,etc:arrow: Id.mess:tuner_cata_05 |
noah daca ii de prezentat ma bag si io :)
Nume Paul 19 ani ultimu an de lic .. hobby masini femei si pc masina clio symbol ... |
1 Attachment(s)
uite ca vine si poza:)
|
nu erau nevoie de 3 posturi pentru o singura prezentare
|
Intr-adevar! Insa nimeni nimic!?
|
1 Attachment(s)
Nume: Robby
Varsta: 18 ani Ocupatie: Elev, ultimul an in liceu. Hobby: Tot ce tine de distractie. Masina: VW Golf 4 |
apoi ma bag si yo
Nume = dany Nick = Billy () Ocupatie = Elev...pe terminate Masina = urmeaza 200 sx Hobby= Masini, sport, calculatoare (tot felul de chestii, de la poze la editari video....etc etc) |
Cam putini Baimareni, pacat.
Nume: Paul Porecla: soche sau senior Ocupatie: deocamdata vine bac-u in rest cate o afacere mica ca sa mai scoatem un ban cinstit :) masinutza: Seat Ibiza Hobby: masini, calculatoare , distractii cu prietenii |
1 Attachment(s)
Nume: Adi
Nick: adisoruc Ocupatie: TELEMOBIL SA/ in parteneriat cu cineva conducem o firma/ student Masina: Seat Altea 2007/ Toyota MR2S 2003 Hobby: tot ce tine de masini si telecomunicatii! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nume:Cosmin
Nick:dr_coco,pe mess Crebzy Ocupatie:elev(ultimul an)...viitor copoi Masina:o batrana dacie...viitoare o japoneza sau o americana Hobby:tot ce tine de masini,volei,femei,calculatoare ID.mess:Crebzy_12 |
6 Attachment(s)
Nume: Dani
Nick: BOT Ocupatie: student Masina: Dacia Supernova/BMW 318i/Bora Hobby:masini,motoare si tuning...:-P |
3 Attachment(s)
Nume = Cipri
Nick =Cipricipri Ocupatie = student,taximetrist Masina = VW Golf 2 GTI 16v Id: cipri_g20bm Hobby= Masini, sport, fete, muzica, computer |
dute mah :)))
|
6 Attachment(s)
Nume = Razvan
Nick =RazvyRULZ Ocupatie = student, angajat Masina = VW Golf 4 hatchback TDI 90 CP, VW Golf 4 Variant TDI 101 TDI Id: razvyrulz Hobby= Fete, masini, sport, calculator, iesiri cu prietenii etc |
Quote:
|
Quote:
:P:wave: |
Vlad
T-Rex , Trx Student la facultate de zi , dar fara frecventa prea mare Masina = Seat Leon 2009 Id: justfcknsmile In general o frec la rece. Revin cu poze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E model 2007-2008 dar e facuta in anul de productie 2009. Asa e si a mea. am luat-o in 2007 dar in acte apare ca data de productie 2008 pt ca la ei anul de productie se termina prin iunie si incepe in august dupa concediu.
De aia cred ca zice el 2009. Defat varianta 2009 o sa apara anul viitor si va fi un "facelift" la cel actual dar din cate am auzit bordul va ramane la fel de naspet spre disperarea lui TRX :lol: |
Quote:
|
Salutare,
Nume: Dani Masina:Toyota Celica GT '95 Activitate principala: service IT, reprezentant TCM TURBO GMBH in Maramures |
Quote:
|
Quote:
tu dupa numele user-ului ai nissan-ul 300zx twin-turbo ;) (VG30DETT) daca nu ma insel, dupa tipul de motor, Minunata masina, cred ca ti sa ma spus, sa ai numai noroc la ea cat de mult, o stiam pe vremea cand era parcata pe transilvaniei, aveam bunici in blocul in fata caruia era parcata. |
salut
nume: adrian ocupatie: angajat (mag. de piese auto) masina:bmw e34 524td & bmw e36 325tds hobby:masini si sporturi de iarna |
3 Attachment(s)
Nume = Marius
Nick =Huber Ocupatie = student Masina = Honda Civic hatchback |
Quote:
|
Quote:
https://i166.photobucket.com/albums/u...ivT-Rex/12.jpg https://i166.photobucket.com/albums/u...x/DSCN0093.jpg https://photos2.hi5.com/0057/236/081/9RShtp236081-02.jpg |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nume = Alexandru
Nick = PAco ;x Ocupatie = Elev -> deja mam plictisit de scoala Masina = VW Golf 4 Id: Prv me daca doriti careva id Hobby:cs,box-ul(CSM),femei,masini,cluburi -> desi nu mai imi da voie femeia :| |
Quote:
|
Quote:
|
:P 75 de cai frumosi ;) sa o folosesti sanatos.
|
Quote:
|
nume:bogdan
nick:boby ocupatie:seful meu hobby:masini,etc prima masina:renault 11 gtd mm03JAG masinile actuale:volvo 440 automatic motor 2l clio williams,vectra B 2l di 16v,alfa 156 1,8TS 144cv si bmw 528i e39 193cv urmeaza:alfa gt 3,6l selspeed si/sau bmw 850csi imi pare rau k nu ne putem intalnii decat in vara(strainatatea) |
Quote:
|
da. suntem vecini?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning