![]() |
02kee
9 Attachment(s)
daca stie cineva de unde pot sai fac aerisiri in grila de jos linga proiectoare altceva decit modelul de la skoda tuning kred k e milotec
|
Re: 02kee
ce motor ai pe masina ?dupa faruri si bandouri nu pare a fi rs.cred ca ai pus u kitul.f frumoasa si suuces in continuare.ar fi mai frumoasa daca ai reusi sa o lasi un pik mai jos
|
nu este octavia rs cum a spus si naka66vio nu are far lupa si bandou in culoarea masinii(si la rs bandoul are si alta forma)...dar e destul de frumoasa cat sa ne induca in eroare daca nu ne uitam atent...daca nu vedeam postu lui naka66vio credeam ca este un rs(fara sa dau atentie la detalii)....oricum foarte frumoasa masina...cat despre ce iti trebuie tie incearca pe skodatuning.ro ... bafta in continuare cu masina
p.s. ce jante sunt acelea ca le-am mai vazut pe o octavia si dau bine...(pret?) |
scz pt dublu post :rolleyes2
e 1.6 fsi de 115 cai??...asa pare dupa capul de toba.. |
in afara de skoda tuning nu cred ca se mai fabrica dar de ce nu iti plac alea de la milotec......?
frumoasa masina facuta misto buna ideea cu schimbare din O2 in RS |
jante mam,33000 mil ku tot ku kauciucuri,autosoft
|
daca o las mai jos osa am aceasi constatare care am avuto si la o1 si anume raman infipt in prima bordura pe care o sa incerc sa o urc,bandourile ramin asa dau bine ku jantele,cele de la rs sint idem numai k sint vopsite te costa un nimic sa le vopsesti 4 ,5 sute mii lei
|
grila de la skodatuning nu merita,dai 5 mil k sa pui 2 aerisiri,daka pui si plasa pe kapota merge pusa si jos,dar trebuia sa tai cirligul de la capota si iese kam tiganie,asa ca 5 mil pt 2 aerisiri,f scump,avea un tip pe una neagra facute din fibra poate llasa si el un tel sau adresa unde lea facut
|
urmeaza eleron luneta ,poate stiti de unde din alta parte se mai pot lua decit de la skodatuning,e cel de la autostill
|
apropo din 140 de kai diesel ii faci imediat 170 adika diesel rs,economie de citeva mii bune,decit daca ai luao direct,plus e mai disteractiv sa o faci tu singur
|
awwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
Quote:
Te asteptam la intalnire data viitoare.si spor la treaba in continuare ! |
frumoasa, frumoasa!
bafta in continuare la modificari! :-) |
daca nu e RS scoate si u emblemele cu RS totusi ;)
nu umbla cu pisica vopsita. |
daca te intereseaza sa o resoftezi incearca aici www.rbn-tuning.ro din 14 175 cp si iese ceva frumos marius este f f f f priceput
|
problem mai tir am fost in vizita pt soft
|
indiferent tot nu este RS ...
|
pareri si pareri ma rog altele erau problemele mele,stie cineva ceva de acele aerisiri,si poate ne arati si noua poze ku masina ta k sint curios
|
vopsestei bandourile cred ca o sa dea mai bine.un interior de rs?....................bordul cu ceasurile?
|
auzi forumul asta e pentru discutii deschise... si trebuie sa accepti si laudele si reprosurile...
|
Kee bafta sa iti iasa masina asa cum iti place tie, dar nu tre sa ii ceri explicatii despre masina lui daca un forumist isi da o parere despre a ta. Coincidenta sau nu si eu as da emblemele cu RS jos si daca as avea un RS veritabil, stii cum e cu gusturile.
|
zi stii de unde sa iau interior de rs
|
de pe ebay
|
Re: posesori nu privitori 02
k sa nu va mai chinuiti la intilniri postati toti aici ,e mai sinplu de adunat la intilniri ,oricum sint putini
|
Pentru interior de RS incearca pe www.auto.asp2.cz
Poti sa imi spui si mie unde gasesc bari de rs la jumate de pret cum ai zis, pt ca imi trebuie si mie de fata si nu gasesc decat la reprezentanta sau pe site-ul din Cehia.... tu de unde ai luat? |
parca aveai casco nu?
|
tocmai mam uitat pe situl cs ,tare gasesti multe chestii care la noi sint super scumpe cum ar fi volanul kam 1 mie si ceva,dar nu inteleg preturile k sa pot face o paritate,poate stii ceva,bari erau akum 2 luni kaut daca gasesc iti spun
|
Pret-urile sunt in coroane cehesti. Cauta la curs-ul BNR cat costa o coroana si apoi faci calcul-ul. Intra-adevar sunt mult mai ieftine piesele acolo. Transportul costa vreo 40-50 de euro.
|
kind o cumperi poti sa o iei fara spalatoare daka nu ai instalatia,altfel te complici
|
Salut.Sunt cam nou pe acest forum.E foarte misto masina.Imi zici si mie de unde as putea sa imi iau emblemele de RS din fata si din spate?Cu ce le-ai prins??Mersi mult!
|
auzi e cumva jeep de e asa inalta? am yo un prieten cu un papuc daca vrei vb cu el sa-ti fac rost de niste arcuri sa o ridici mai mult , poti sa-mi lasi un p.m. daca esti interesat
sau iti las yo PLM ;) |
a fost maicata in spatele esapamentului si i sau umflat amortizoarele,poate o chemi sa traga aerul din ele
|
si pentru baietii care tot le dau cai in plus un mic sfat ,schimbati si kit de ambreiaj sint de caca cele originale in 30000 am distrus 2bucati
|
si un ultim sfat schimbati orice la ele k si ext si int ,daca vreti ceva jmecher atit s3 s4 s6 etc
|
ramstein ambrozie poze cu masina ta
|
avia motors sau orice alt dealer skoda ,kam 800 mii lei,eftin eftin,te ajuta in viata
|
aici se vopsesc pisici pt toti pe gratis,
|
Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai cumparat emblemele de rs si cat te-au costat fiecare?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pt. XENON - POZA (se numeste capacitor).
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning