Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5697-propuneri-dezvoltarea-comunitatii-sucevene.html)

SV-05-YBG 01-06-05 12:04

PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE

Aici astept propuneri de la voi.

golf II 02-06-05 22:22

pai crek ar trebui sa fim ceva mai seriosi cu intalnirile astea.cel putin eu.zic la altu sa vina si eu ... nu.macar acum la inceput pana formam un nucleu.pana vedem cum sta ttreaba.sa punem si noi ceva la punct.sa vedem ce putem face la sv.

SV-05-YBG 03-06-05 07:13

Sunt de acceasi parere cu tine. ideea este ca, asa cum stii si tu este foarte greu sa aduni toata lumea o data. Acum doua saptamani, cand am spus ca ne intalnim, nu am reusit sa obtin decat amanari de la toata lumea pe care o stiam atunci.

Vreau ca pe data de 11 sau 12 sa ne intalnim toti, si aici ma refer si la cei pe care i-am cunoscut in ultima vreme si sa stabilim un plan de bataie.

semecristian 04-06-05 04:12

Ce sa zic, aici aveti dreptate. Important e sa stie lumea din timp , sa nu isi faca alt program in ziua respectiva...
Si trebuie sa ne mobilizam, ca altfel.. raman doar vorbe scrise pe forum...

SV-05-YBG 04-06-05 07:15

De asta am incept sa vb pentru saptamana viitoare de pe acuma, sa apuce lumea sa isi aranjeze programul asa cum trebuie.

Cartman 04-06-05 14:37

stai linistit ca nu o sa vina toti deodata prea curand.....daca vin 5 fii fericit

SV-05-YBG 05-06-05 08:13

Eu sper sa fie macar 10, dar vedem. Pot sa iti spun cati au venit dupa intalnire.

SV-05-YBG 05-06-05 08:13

Si aici vreau propuneri, nu prognoze despre cati o sa vina.

:D

Heparu_Boy 05-06-05 16:43

Sa se faca mai multe !!!

golf II 05-06-05 19:06

da eu fac o oferta si va dau si masina gratis.va trebui numai sa va alegeti modelul :lol: :lol: :lol: :lol:

c&o_tuning 06-06-05 19:19

re

mocca nici mama lui tata nu-i da nimic :D :D

Asa cum am spus si mai sus (va rog fara off-topic)
Daca continuati voi fi nevoit sa sterg posturile.
Pentru asta faceti alt topic.
:peace:

SV-05-YBG 07-06-05 08:09

Pe aceasta sectiune va rog sa aduceti propuneri pentru dezvoltare. Va rog mult sa pastram caracterul topicului. Daca dorit faceti un topic pentru discutii diverse. Acolo puteti scrie tot ce vreti fara nici o problema.

SV-05-YBG 14-06-05 08:44

Sper ca este OK acum aranjarea pe topicuri. Daca mai sunt sugestii le astept cu cea mai mare placere.

DeepWound 09-01-06 09:41

Curiozitate

1 Attachment(s)
Dudes :!: In caz ca se anunta o intrunire in sv(in 45 min sunt acolo :) ) Ce conditii tre sa indeplinesc ca sa fac parte oficial din `Crazy drivers`? Pe forum fac deja parte 8) ...dar dak sa zicem ca vin maine cu masina mea, asa cum e acuma, indeplinesc `conditiile` :?: ...sau nu :?:
W8in` 4 an answer :arrow:

SV-05-YBG 09-01-06 10:18

Nu este nici o problema. te asteptam cu cea mai amre placere. Dar da-ne mai multe detalii despre tine te rog.

Merci mult.

maf 01-10-06 22:00

Re: PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE

am yo o propunere pt dezvoltarea comunitatii sucevene, incercati sa atrageti copii inca de pe la varste mai mici d a avea carnet :D pt a ii impulsiona, doar.... ei is viitoru.... :)) (ma rog is si yo printre ei)

PoToS 02-10-06 21:06

Quote:

Originally Posted by maf (Post 571612)
am yo o propunere pt dezvoltarea comunitatii sucevene, incercati sa atrageti copii inca de pe la varste mai mici d a avea carnet :D pt a ii impulsiona, doar.... ei is viitoru.... :)) (ma rog is si yo printre ei)

pana sa ajungem la asta, trebuie rezolvate prob. actuale ...

maf 03-10-06 09:49

ok, intzeleg, nu le vad k pe site nu topic nu zice nimik d ele....... vad k aveti probleme cu intalnirea mai mult..... nu aveti un loc, un bar , un local , putin retras unde sa vad intalniti sau unde sa va petreceti timpul? cu mese de biliard tenis etc?....

Loo by North Side 11-01-07 14:38

am si io o idee :D sa se faca un concurs de virtual tuning cu sponsori, afise, premii, toate sub egide comunitatii 4tuning sucevene. asta ca sa ii atraga si pe cei care nu au intrat pe site. ce ziceti??

KAmikazee2005 11-01-07 18:32

oki... Loo by North Side dak te ocupi u de sponsori si premii noi facem concursu... iti spun din proprie experienta ca nu gasesti sponsori... stiu c vb pt ca am umblat personal dupa sponsonsori pt cursa de acu 2 ani... si pot sa iti zic... ca dupa 1 zi intreaga de umblat pe la mai toate firmele... nu am gasit pe nimeni ... deci... dak gasesti tu sponsori si premii.. noi organizam concuru ;)

maf 11-01-07 19:05

interesant k s-a deschis din nou discutia asta..... parerea mea e k multi nu stiu c oferiti dak intra in comunitate....ar trebui sa va afirmati cumva ...... concurs d vt...nuj...doar dak e vreo firma care vinde produce piese auto aftermarket sau o firma care face tuning.... dar nu prea sponsorizeaza ei in aceasta directie ;)

KAmikazee2005 11-01-07 21:25

da dc va ganditi numai la VT?? eu unu sper... si banuiesc ca si restu baietilor... sa facem si noi o intalnire 4tuning.ro aja cum a fost pana acuma la iasi si bacau ;)

maf 11-01-07 23:49

vreau si yo d`aia :)) la cum e vremea si acum mere una d aia, sa prindeti o zi k ieri ;) :))))))))) .....gata k o cam dam in off :-"

slip 13-01-07 08:52

Va salut sucevenilor....
vreau sa va propun urmatoarea kestie pt inbunatatirea relatiilor intercomunitare...dak sunteti de acord...sau nu...astept votul vostru aici https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html

cel mai important e sa va dati cu parerea in sensul bun al cuvantului... deci dupa vot ..va rog specificati si parerea personala...

va multumesc...si... v-am salutat ;) spor la intalniri in continuare

cu respect, slip din iasi

KAmikazee2005 13-01-07 17:09

slip-ule ;) ejti belea :) deci sincer eu sunt de acord cu ideea ta ;)

slip 13-01-07 19:06

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 696751)
slip-ule ;) ejti belea :) deci sincer eu sunt de acord cu ideea ta ;)

:lol: iti multumesc pentru acord :D pana acum numai "DA" s-a votat ... deci lumea kiar vrea sa stea pe drumuri :lol:
nici nu vreau sa imi imaginez cat de frumos poate fi drumul catre unul din orasele astea... in coloana.. mers incet..frumos.. opriri..kestii ;)
va fi super dak iese intr-adevar treaba cum imi doresc..

va salut si...astept votul vostru
numai bine

KAmikazee2005 14-01-07 09:35

pai si eu am votat cu da... ;) hai c amai vb pe mess ;) :)

maf 14-01-07 10:54

tare ideea :) , am votat da :)

Loo by North Side 15-01-07 00:29

apropo...ideea cu sponsori la vt am zis-o doar asa...nu e neaparat nevoie. Pentru pasionati nu e nevoie de bani, ci doar ideea de a fi impreuna cu totii :P
pasionatii stiu de ce :D

maf 15-01-07 00:33

asa`i :) yo lucrez in vt, as face un concurs amical cu niste amici vt`unaristi din sv k am cam observat k nu prea sunt

Loo by North Side 15-01-07 00:58

pai daca e asa vezi ca am dat un private cu id-u meu. Ca sa dezvoltam comunitatea :D

SV-05-YBG 23-01-07 23:26

Ideea cu intalnirile lunare este OK. Doar ca este ma greu de creeat o constanta.

Si la capitolul cunoaste alti pasionati sunt foarte incantat. Am consumat in 2 ani o cisterna de benzina ca sa ajung pe la Constanta, Braila, Galati, Bacau, Iasi etc si sa cunosc lume. Da zau ca s-a meritat.

maf 23-01-07 23:32

tare tare :D devine constanta si dak comunitatea e mai unita si face mai multe chestii impreuna ;)

slip 24-01-07 09:09

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG (Post 712302)
Ideea cu intalnirile lunare este OK. Doar ca este ma greu de creeat o constanta.

Si la capitolul cunoaste alti pasionati sunt foarte incantat. Am consumat in 2 ani o cisterna de benzina ca sa ajung pe la Constanta, Braila, Galati, Bacau, Iasi etc si sa cunosc lume. Da zau ca s-a meritat.

cam asa e.. iti dai seama.. merge greu la inceput pana se formeaza o imagine si pana da lumea de gustul intalnirilor.. dar dak nu incercam sa facem totul bine din prima..atunci nu avem nici o shansa...
kestia este ca trebuia inceputa treaba asta cu intalnirile..o data si o data... si cred k nici nu a fost un moment mai bun pentru asa ceva cum e inceputul asta de an...
hai sa facem sa fie totul frumos..
astept lume multa la intalniri ;) si kiar dak e doar o idee momentan.. cat de curand o sa fie realitate ;)
ne vedem la piatra neamtz dupa care va asteptam la iasi...
noi sa fim sanatosi ... sa ne putem ocupa de celelalte...

numai bine.. si spor la treaba in suceava .. :D
cu respect..slip din iasi...

SV-05-YBG 25-01-07 08:33

Multam de urari si vom face tot posibilul sa fim peste tot si sa facem si la noi una.

Low_Ridah 26-01-07 19:44

Stefane ...ne venit si noua randul la Suceava sa facem ceva .....a trecut 1 an de la ultima intalnire de la SV ......
Eu mam intalnit cu baietzii de aici din Iasi ...si ce pot sa zic....Nota 10 pt toti ....si au si o organizare destul de buna ...nah ....Deci ....sa speram k urmatoarea va fi pe la Suceava ...

Nitr0 02-02-07 22:20

pe la suceava nu prea este loc de o intalnire prea mare :( si nu prea avem ce face, strazi putine, gropi multe. Daca ar fi liber pe faleza unde se inchide in weekend ar fi perfect numai k nu putem goli zona aia ...

Low_Ridah 03-02-07 19:50

Este este loc ...stai calm ...o scoatem noi la capat ...ultima d la Suceava.....se stie k a fost un succes :D

PoToS 06-02-07 11:02

pt succes aveam nevoie de vreme bune.....deci, trebuie sa mai asteptam

Low_Ridah 06-02-07 12:31

Si vremea sa speram sa tina cu noi ...dar nu e asta cel mai important factor pentru o reusita ...organizarea trebuie revizuita..

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning