![]() |
Vreau Sa Imi Vopsesc Masina
Am Un Ford Puma Vreau Sa Ii Dau Un Paint Job Mai Deosebit , Negru Mat Gent Stealh Sau Portocaliu Metalizat Gen Lamborghini ,recomandari , Sau Preturi
|
Re: Vreau Sa Imi Vopsesc Masina
salut, in afara de efectul mai deosebit al vopselei, sa shtii ca nu e nimic deosebit la un paint job intr-o culoare.
pentru negru mat "stealth" se folosehte pigment negru normal, si un aditiv pentru matuire, care se adaoga in lac in functie de cat de opac vrei sa arate. orange-ul "lambo" e o vopsea normala din doua straturi unul de baza si cel de deasupra perlat, care impreuna cu lacul dau efectul de adancime si reflexele aurii specifice. interesant ar fi combini cele doua culori intr-um mod care sa iti avantajeze masina, eventual cu cateva zone de airbrush lucrate cu detalii , cateva treceri din negru pe orange, etc. de aici incolo putem vorbi intra-devar despre un paint job. numai bine |
o sa fac si eu la anu o vopsire klmea a masinii mele,
1 vreau sa fie custom culoarea si paint-job-ul de pe ea 2 vreau niste dungi si desene in CROM 3 nu stiu unde in RO sa ma duc am gasit in germania si in hungaria sperante ceva?? |
sperante sunt. ai PM
|
Salut, ma intereseaza si pe mine sa vopsesc mashina total, am un Golf 4, negru. As dori sa il fac tot negru, poate o nuanta mai deosebita. Daca cineva vopseste mashini , rog sa imi faca o oferta, va rog. Multam
|
Quote:
|
Salut,as Dori Sa Vopsesc 4 Jante aliaj (sunt Pe 14) In Negru,unde,cine Ma Poate Ajuta Si Cat Costa ??? Multumesc
|
la orice service unde se face vopsitorie, te costa undeva pe la 300e
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei pot sa te asigur ,cu o lucrare de calitate,la fel un paint de baza ,decat si un airbrush.. |
vand orice piesa tuning la preturi promotionale:body kit,eleroane,prize aer,ploape,etc(fibra),design interior,exterior si pe motoare(carene modificate+accesorii)(fibra)combinezoane,jeci,manu si,incaltzari,etc,power boxuri(20hp),cip(20hp->40hp)etc,evacuari sport+finali,airbrush,cromare,aurire jentzi+piese etc,timisoara
|
Quote:
Dar o vreau lucioasa... Foarte lucioasa... |
Quote:
|
500 de euro 0731211265
|
Quote:
sti la ce ma refer chit alea alea... |
o integrala de vopsit este cam 800 1000 de euro ,, pe criza asta 500 .. 600 dar domnilor vopsitori explicatile oamenilor ca in suma asta nu intra si tinichigeria , montat demontat si eu sunt vopsitor si nu le demontez singur si nu pe bani astia
puteti vedea aici una din cele mai interesante lucrari facute de mine http://www.ono41.ro/forum/showthread.php?t=997&page=20 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning