![]() |
Masini de gagici
ce credeti voi ?
ce masini ar trebui sa conduca gagicile? in ce masini le-ati vazut si le statea bine? fetelor,voi ce masini conduceti?:D |
Re: Masini de gagici
eu zic un ...MINI COOPER si daca mai e si "S" ........:flower:
|
in tico si matiz le sta cel mai bine ;)
|
PEUGEOT 206-307 cc ... Ford k ... Sear ibiza ... :rolleyes2
|
LOGAN :mrgreen:
|
masina ce se potriveste cel mai bine cu o femeie este indubitabil mini-ul... insa atentie... sa accentuam CABRIO
|
bettle cu siguranta ..unica masina facuta Pentru femei... atat coupe cat si cabrio..
mini chiar nu mi se pare de fete...e sportiva mica lata .. o vad pt un tanar de 19-24 ani care se afla in graba catre servici :) |
aici iti dau dreptate, cu beetle-ul, nu m-am fost gandit... dar eu tot de conceptia aia raman ca la volanul unui Mini Cabrio trebuie sa troneze o domnisoara:D
|
Nissan Micra, albastra cu interior blue
|
Quote:
|
mdea.... nu zic nu... exista mashini gandite pentru femei... Peugeot 107, 1007, Audi A2, etc...... dar.... depinde shi ce atitudine ai la volan... potzi sa ai o mashina nu asha feminina shi totushi s-o simtzi a ta shi sa nu para aiurea k o conduci....
eu una am un Megane Classic din 2001..... nu prea e ea mashina de fata.... dar e a mea... :twisted: |
De ce sunteti rai:D Daca ati lasa putin din orgoliu ati putea recunoaste ca sunt femei care conduc mai bine decat barbatii..nu ma refer la persoanele de pe forum ci in viata de zi cu zi...deci sa nu subestimam femeile si sa nu le plasam intr-un tico:twisted:
Eu am un 307cc de care sunt foarte multumita,mai ales ca design..motorul e relativ micutz...dar asta e8) To be continued:pistoles: :peace: |
Quote:
|
Quote:
Am uitat sa-ti spun ca are floricele si fluturasi roz pe ea.Mai e valabila oferta in cazul asta:?: :lol: :peace: P.S:Multumesc pt flori:oops: |
Quote:
gata cu OT ca ne da nenea' Moderator pe usa :D p.s. din greseala ...my badd :P |
Da normal ca mi-am dat seama;)
Iti dai seama ca am glumit ca am floricele si fluturasi roz pe ea:chuckel: Legat STRICT de topic...unei domnisoare,femei cum vreti voi i-ar prinde bine o masina de teren,una cabrio pentru fite cum se spune cand vrea sa mearga in weekend cu fetele la o tura;) si una micutza dar rea:twisted: ca sa inchida usa targului.Asta in cazul ideal desigur... Oricum ce-mi place mie la fetele de pe forum in special :ca fiecare apreciaza ce are si se mandreste cu jucaria ei...respect fetelor:clap: :chick: |
206 cc 307 cc
tico .. matiz :D mashiniile mici ..... |
Quote:
|
Quote:
De exemplu ieri in trafic "am alergat" o fata cu un toyota nu mai stiu marca :rolleyes2 , ma uitam la fata :-P , si drept iti zic la cata masina conducea ...coducea f bine, am mers in spatele ei si depasea ea, depaseam si eu, si am ajuns primii in semafor... noi si politia :lol: :lol: de aici ..m-am cumintit : a dat ala pe portavoce.. pastrati viteza legala.., m-am cuibarit in spatele ei.. si am taiat-o pe prima la dreapta. Asa ca pentru mine nu conteaza ce masina conduc ..ci cum o conduc. poate sa fie oltcit modificat ..asta e mai greu de condus :-P ,sau x marca de masina sa le placa lor, si sa o stapaneasca bine. |
Deci te tii de prostii Body:lol:
Imi place ce ai scris tu acolo...8) :peace: |
Quote:
Eu imi permit, masina si ea isi permite, puteam sa scap de ea la primul semafor dar nu asta era farmecul ;) , daca nu apareau: the cops .. mai radeam impreuna putin :D , cand am oprit langa ea la un semafor, imi zice sa nu ma lovesti...la cat de aproape mergi de mine..., poate asta si vreau..,dar mai bine sa le pastram intacte nu? |
Quote:
Ontopic: Fiat 500 (ala vechi :D) |
Quote:
|
deja ma doare capul ce masini ne-ati da p mana :D :D :D
acum,ce pot sa zic eu...nu prea am avut pe mina masina sub 100 de cai in viata mea...imi sare inima de la septar...desi eu zic ca ar fi necesar C+E pentru a conduce una...am iubit si passatul am facut 300000 km cu ea,acum am prima benzinara...980 d kg si approx 96 de cai...si toata lumea zice ca ne potrivim de minune...ca e mica neagra si rrrrreeeeaaaaa :twisted: eu zic,ca masina are temperament ca oamenii...de asta trebuie sa tii cont cind iti iei masina,nu de moda....;) |
Daaaa, uitasem! Gagicele conduce Suzie :lol:
Pup Bea ! |
suzie rulllzzzz....au venit ozurile pentru ea ;)
:hug: ya... |
Quote:
sa ne povestesti cu Porsche Cayenne , cum te-ai simtit in suv-ul asta :-P |
moaaaa..sa mor de nu acolo am inceput sa ma gindesc la un contract cu garnier,ca am incaruntit acolo...:evil:
strutomobil,sa mor eu de nu...cind a avut domnul o tentativa de a accelera,am zis ca imi tai venele pana ce am prins o viteza acceptabila...pfff..nu-s eu obisnuita cu tancuri...:x de atunci apreciez eu si mai mult masinile mici ...dar cu herghelie maaare :D oups...dar... Gabiiiiiii...ce avatar ti-ai traaaaaaaaaaaaaaaaaasssss!!!!!!!!:shock: :D :D :D |
Quote:
Pup ! |
Bwey ... ia nu va mai pupati pe aici ca devin gelos ... :lol:
Masini de gagici ?! Nu cred ca exista asa ceva, dar daca ar fi masini care sa se potriveasca "pe" femei ar fi: - Matiz - Ibiza (desi e cam unisex :lol:) - Peugeot 206 / 307cc / 307 - Suzuki Swift (modelul nou) - Mini Cooper (tot cam unisex) - Golf V |
Quote:
PS: Bea, pup (sāc, Mustang :-P)! |
oooooooo,deci suzie e de femei???pff..o data in viata am reusit si eu sa fac ceva ca la carte...
puuuuuuuppp!!!!:D :D :D |
Quote:
P.S.S. plagiat dar ai schimabat ..oridinea cifrelor :rolleyes2 .., deci tot copiere se cheama....ai facut cu copy si paste :-P , p.s.s.s.s.s PUP BEA69 ...pentru originalitate |
Quote:
|
un sofer,domnu'?????:idea:
|
cum s-a spus si mai devreme
eu personal vad ca masina de femeie cele mici : matiz, tico, 206, mini, etc. dar daca le intrebi pe ele o sa iti zica ca vor masini mari preferabil SUV de ce ? ... sa se simta ele in siguratza. dintr-un suv privesti lumea mai de sus. si din astea ... |
pai,dati-le suv-ul cu conditia sa si-o parcheze singura..ia vezi cum isi scoate figurile din cap cu viteza luminii....
pentru o femeie suv-ul e un blestem de fapt,numai cum ele tin foarte mult la aparente,de aceea se chinuie...pentru ca oricit de extraordinara o fi struczomobilul ala,tot de aproape 2 tone incerci sa misti pe loc ...si cind trebuie sa te cateri intr-o fusta scurta si stramta pe un turn din asta....sa nu va zic... apropo...eu am cam ramas cu impresia ca numai pe dinafara sunt spatioase...ca sa urci in spate,trebuie sa te feresti din toate partile...doamne da' urasc suvurile,nu gluma....:rolleyes2 |
Quote:
Si la propriu, si la figurat. ;) |
hm... pana aicea kam avetzi dreptate.... in general vezi femei sau la volanul unor gargaritze sau cocotzate intr-o imensitate de SUV......
oricum... mie una imi plac berlinele.... de la meganu' meu pana la serie3, 5 ,7... saab..... mashini frumoase, practice shi puternice.... :twisted: .... p.s. shi cu portbagaj mare sa incapa subwooferele.... :twisted: |
Quote:
Ce masini cred ca le poate conduce,controla si ce le place :-P 2." in ce masini le-ati vazut si le statea bine?" de la dacia 1300 la .....q7,A8 si lista ramane deshisa.In ce masina le sta cel mia bine ..... in acele masini care le reprezinta si dupa mine cred ca le sta bine in masinile mari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning