![]() |
O idee buna??
1 Attachment(s)
7000 euro in afara
Motor 3000 benzina V6 200cp cutie automata consum 11% Dotari: ABS, pilot automat, climatronic, piele, jante An 1999 160000km Ce parere aveti? K design masina arata superb parerea mea!!! :x :x :x |
Re: O idee buna??
cam scumpa ...
am gasit la 5000-6000 . 2.0 16v din 2000-2001 :) mai cauta. :D |
masinuta asta nu consuma si n-a consumat in viata ei 11% :)) . sa fim seriosi .. in rest e f. ok, pare intretinuta singura ei problema aparenta fiind cutia, care pe langa faptul ca e foarte lenta, mai creste si consumul. Simtitor.
|
Vrei sa spui k masina consuma mai mult?? Mai exista o varianta 2000cmc 16v parca 140cp
|
Quote:
|
Am mers cu o astfel de masina si in bucuresti in conditii extreme a avut consum mediu 14%
|
posibil dar depinde foarte mult si cum o calci!!!!
|
Masinuta arata f bine.Dar daca baietii spun ca o poti gasi mai ieftin ar trebui sa te mai documentezi.In plus gandeste-te bine si la urmari...la problemele pe care poti sa le ai dupa ce o achizitionezi(piesele sunt relativ scumpe)..asta pe langa consum care nu cred ca ar fii 11% la motorizarea asta...Si eu am peugeot si..no comment:???:
In + la 160 000 km...depinde cum a si fost condusa masina pana in momentul de fata ...:rolleyes2 Mult succes;) |
Ar fi asa:
benzina : - 2000cmc 16v 132cp - 3000cmc V6 200cp diesel : - 2200cmc 133cp dar e mult mai scump Mie imi place foarte mult masina oricum nu arata ca 407 coupe dar totusi. |
Da ,arata bine masinutza, dar dupa cum au spus baietii mai sus consuma, totusi 14% e ceva .Iar ca intretinere ,cel putin din cate mi-a zis un cumnat de al meu, te rupe. Infine daca consumul si intretinerea pt. tine nu sunt o problema, cu atat mai bine ! Bafta la cumparare.
|
2 Attachment(s)
Ar mai fi si 206 GTI 135cp si 206cc tot 135cp dar ceva mai scumpe. In jur de 6500-7500
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in cazul ca iti place acel 206 GTI nu mai are rost sa stai pe ganduri
descurcate si dute si iauo nare rost sa mai astepti!!! |
Nu shtiu de la 406 coupe ai ajuns la 206...e diferentza mare. Oricum raman la parerea mea...peugeot e o mashina scumpa dpdv al intrtinerii dar e o masina foarte buna, iar 406 C e super tare mashina :d am gasit shi eu una din CT 1998 nu mai shtiu exact motoru aceeashi culoare shi cerea omu pe ea 7200 parca...nu bag mana in foc +-/ 500 E acum nu shtiu unde a gasit detman la 5-6k ca eu sincer daca gasesc una mai ales 2000-2001 ii iau shi lui bunica-mea sa dau o liniutzai cu ea :))))) bafta la ce vrei sa cumperi dar detzinatorii de peugeot pot infirma sau confirma cat costa intretzinerea unei mashini....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning