![]() |
care e ultima moda pentru lumini sub masina?
Ma gindeam ce sa aleg pentru lumini sub masina - sau daca sa pun asa ceva
Nu stiu daca mai e la moda sau daca au aparut tehnologii mai interesante decit neoane sau leduri. |
Re: care e ultima moda pentru lumini sub masina?
:D interesant topic.
chiar intentionam sa mi comand niste neoane de pe be loud si niste stroboscoape finutze in faruri. ia sa vedem ce parare au despre asta si ceilalti membrii |
depinde si de cum arata restul masinii...daca tot e stock sau relativ stock ... nu se merita...parerea mea e ca neoanele dau bine pe o masina care este destul de lasata...si ca sa ajungi acolo trebuie sa faci alte lucruri mai intai
|
eu am un passat 99 stock, deocamdata.
o sa vina si randu suspensie, da peste vreo jumatate de an cred. ma gandeam la niste neoane verzi, k si masina e un verde metalizat, inchis |
Quote:
|
Quote:
dar...mai dureaza putin pana isi ia tata alta masina k sa ramana asta doar a mea. asa ca...pt inceput ma limitez la lucruri care nu l deranjeaza si pe el daca mai ia masina. sa nu deviem de la subiect :p am sa incerc un virtual tuning sa vad cum ar arata, cu toate k nu prea ma pricep |
3 Attachment(s)
Quote:
|
super
neoane albastre |
albastre nu - in nici un caz
ma gindeam la rosu sau alb |
asta era parere mea.
daca vrei sa alegi ceva intre rosu si alb, as zice alb, sunt mai deosebite nu vezi pe orice masina eu cel putin nu am vazut deloc |
ideea e ca nu stiu ce fel de leduri sa aleg sau ce anume e mai modern
ceva spoturi sau sa pun leduri numai pe lateral? |
hmm...eu zic sa bagi niste neoane simple. cu lumina uniforma.
vezi k pe be loud gasesti un set la vreo 5 mil, multicolore. asa k poti sa schimbi culoare in functie de starea de spirit :P spoturile mi se par tiganesti. |
eu nu stiu cum arata spoturile - nu am gasit pe net sau nu am stiut dupa ce sa caut
|
nici eu nu am vazut intr un loc anume dar imi imaginez
ar arata exact ca un braduletz, cu instalatia de lumina. vezi cate o luminitza din loc in loc. ai observat presupun k in unele filme, in care apar masina tunate, acestea au neoane clasice. |
3 Attachment(s)
passatu meu are exact aceeasi culoare cu cel de mai jos.
pozele cu vw u asta le am gasit tot pe siteu asta. sper sa nu l deranjeze pe proprietar. am pus pozele doar cu caracter informativ in vederea culorii |
frumos pasatul - ce motorizare are al tau ?
|
Quote:
mc o sa fie din ce in ce mai frumos, promit :d |
ai o poza sau un link in care sa pot vedea cum arata spoturile?
|
nu am.
am incercat sa caut pe google da nu am gasit nimic |
si eu am tot cautat
pina la urma ramin la leduri dar inca nu stiu ce culoare poate va fi dragut mos craciun sa mi le si monteze:D :D :D |
1 Attachment(s)
Asta e ultima moda pt lumini sub masina..... care totusi cred ca e un sistem simplu de leduri :)
Personal nu agreez nici un fel de lumini sub masina dar nu judec pe nimeni daca isi pune la o masina modificata .. |
arata bine - oricum o sa fie un intrerupator si le aprind numai cind vreau
|
1 Attachment(s)
raman la parerea mea ;)
|
mai am timp sa ma hotarasc
|
2 Attachment(s)
cam asa cred ca ar arata
|
nu ca as fi pus eu poza cu modelul, dar a2a e mai marfa.. prima e prea comuna , deja s-a vazut peste tot...
|
nu inteleg ceva
in a2a poza, se vad reflexii de lumina si alba si rosie. spoturile nu sunt pe o singura culoare ? deci ar trebui sa se vada o singura nuanta |
am luat si eu spoturile de pe poza pusa de Bemelo si le-am prelucrat pe o poza cu masina mea
nu stiu nici eu exact cum arata spoturile si cum se monteaza |
mi se pare mai finuta varianta cu leduri - daca as fi sigura ca lumina e uniforma
pe de alta parte spoturile sint mai deosebite |
Cred ca varianta pusa de BEMELO e cea mai buna ... chiar nu vezi mereu astfel de lumini sub masini ... si da .. pe alb e chiar foarte frumos 8)
|
2 Attachment(s)
|
Parerea mea e ca spoturile sunt cam uarate in comparatie cu modelele clasice de noane
|
spoturi clar....ara super..e ceva deosebit..pana si marii tuneri au inceut sa foloseasca asha ceva la mercedes audi etc
|
hmm... 5 grupuri de LED-uri in fiecare fustita... mare branza....tot kitch mi se pare, si daca voua va place asta, sau tuburile de neon, atunci voi sunteti problema cu scena de tuning de azi
|
Quote:
eu zic ca masina ta arata prea bine ca sa-i pui neoane... nu are nevoie, arata mult prea bine fara... in locul tau m-as uita mai bine la un eleron de fata din carbon sau o capota din carbon (preferabil si cu portbagaj, dar nu absolut necesar) |
nush cat mai e la moda "neoanele" sub masina...poate doar in NFS
parerea mea :) depinde acum si ce masina... |
Quote:
vezi de supermasinile tale din...afganistan sau pe unde mai esti. nu inteleg de ce un om care are neoane undercar poate fi catalogat fraier. transant mai esti |
Quote:
Tu esti asa de nesigur pe tine, incat te simti personal atacat de faptul ca am descris ce am vazut eu in restul lumii, si te crezi obligat sa ma ataci personal, pentru ca altfel nu ai nici un argument: "vezi de supermasinile tale din...afganistan sau pe unde mai esti." esti mai prost decat da de asteptat varsta ta nociva, iti sugerez sa te tii de scoala in continuare, poate poate... De ce te simti nevoit sa duci agurmentul la extrema, sa zici ca tot ce e aici e numai supermasini (decat daca esti ca aia care isi imagineaza ca cum pleci din tara banii cresc in fiecare pom pe strada si toti suntem niste multi-miliardari). Sa sti tu baiete ca aici se munceste pe rupte, asta e singurul motiv de ce avem bani si ne permitem sa ne lafaim... Cand se ajunge si in romania la numai 2 saptamani de vacanta pe an, si majoritatea lumii lucreaza 50-60 de ore pe saptamana ( de la sefu de companie la ala de la mcdonalds), si cand la 16 ani majoritatea copiilor deja au slujbe, atunci vino sa vorbim... Cati copii in romania stau acasa pana la 22-25 de ani, nu muncesc deloc, dar asteapta sa pice din pom cate o masina de la parinti, cate un apartament... ? Da romania e saraca, dar daca toti parazitii astia s-ar apuca de munca macar la 18 ani, ar avea si parintii bani sa-si traiasca si ei viata si sa cumpere si sa investeasca in lucruri noi, si po****tia pe total ar fi mai bogata. Dar daca ai un copil sau doi carora tre sa le tot dai bani sa iasa sa se distreze, sa le iei masina si casa, cata lume poata sa faca asta si sa-i si ramana destui bani ca daca e sa-i intrebi cum o duc, sa zica bine? Toti astia ca tine care o tin pe ideea, "e romania, asta e tot ce putem sau v-om putea vreodata sa facem, nimic nu o sa schimbe asta sau ideeiile noastre preconcepute, fiindca noi suntem romani si le stim pe toate", sunteti cei care tineti romania in urma, si nu o lasati sa se dezvolte si sa creasca... Polonia, chehia, ungaria... si ei au scapat de comunism in cam acelasi timp ca romania, dar culmea au avansat mult mai mult... de ce oare :?: :idea: Daca cineva ia asta ca snobismele unuia care a plecat din tara, nu pot decat sa-mi fie mila pentru voi, pentru ca nu pricepeti avantajul enorm care ti-l ofera calatoritul si traitul in diferite colturi ale lumii. Din afara, progresul romaniei e cat se poate de previzibil, de la cresterea de investitii straine si intrarea pe piata a din ce in ce mai multor firme straine, de la cresterea puterii de cumpare si cresterea clasei mijlocii, la ajungerea din urma foarte rapida la capitolul tehnologie, si as mai putea continua pagi si pagi intregi... Toata lumea are dreptul la expresie, insa nu toata lumea are dreptul ca expresia lui sa tina la fel de multa greutate ca a unuia care cat de cat mai stie ceva... Bafta mare, eu ma duc acum in curte sa-mi culeg cateva sute de dolari, ca sa am sa-mi bag gaz de avitie in supermasina mea :lol: ;) |
Quote:
|
nu vreau sa va certati - nu e cazul
din pacate inca in Romania tuningul e asociat cu imaginea unei masini tipatoare - elemente multe si nearmonizate pentru mine tuningul inseamna personalizarea masinii - sa ma reprezinte - sa imi placa mie - nu sa fie facuta exclusiv pentru showuri |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning