Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Golf 4 Tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/56658-golf-4-tuning.html)

mattr|x`u 08-11-07 15:20

Golf 4 Tuning

9 Attachment(s)
Cine poate sa ma ajute cu idei, ce ar fii bine in plus sau in minus, si ce idei ati avea pt aerograf ? Masina acum trebuie sa iasa de la vopsit, gri uniform dupa care urmeaza aerograf, cine ma poate ajuta?

laur200445 08-11-07 15:54

Re: Golf 4 Tuning

arata bine..felicitari acum parerea mea e ca poti sa pui alte jante....nush..ceva mai late...cu buza eventual

VWluci 08-11-07 20:08

mama, bestial arata. Mda, niste jante mai calumea, are dreptate laur, ar arata bine cu buza si pe negru zic eu. In rest felicitari, niste poze cu interiorul daca se poate si cam cat ai bagat in ea pana acum si unde ai facuta?? :D:D

mattr|x`u 12-11-07 13:09

7500 euro pana acuma si ii facuta la arad la valy tuning pe independentei..

o sa pun si poze cu interioru ca maine o scot de la vopsit si tre dusa si la aerograf, apropo...o vand la 18000 daca da vreunu atat..

TIR 15-11-07 02:46

capota nu urmeaza linia cu bara... pacat.

blast3rik 15-11-07 13:13

tare masina ... sa o stapanesti sanatos :/ btw .. nu stai in buc pe la salaj ? :D

VWluci 15-11-07 15:31

asteptam poze cu interiorul sa stii :D

vn-08-nen 18-11-07 12:23

E prea mult frate 7500 ( daca e doar exterior ) ! La kitul actual ar mai merge umflate aripile , niste prize de aer pe lateralul spoilerului spate si niste jante pe 17-18" in cinci spite subtiri si niste luminite pe dedesubt daca nu are ( neoane ) ! Spor la tuning ,e misto si cum e acum dar parca ar mai merge !

VWluci 18-11-07 20:03

nu se monteaza greu prizele de aer la masina asta.Adica ma refer la portierele astea lambo, nu e mai complicat?

vn-08-nen 18-11-07 21:03

Nu are legatura usile cu prizele de aer ;) ... poze poze poze

kamei 04-01-08 17:11

ma poti ajuta te rog. de unde ai achizitionat portierele lambo si cat costa . MERSI.

Apropo de masina, arata bine asa intro culoare.

Sebastian.C 06-01-08 02:01

Iar ai inceput sa minti lumea? Io is curios sa o aduci la Oravita..sa imi arati ca e numele tau in acte si sa te vad pe tine la volan!!! Atat am zis si nimic mai mult. Si cand ai zis 18.000, te-ai gandit ce vorbesti? =)))) :D

mattr|x`u 07-01-08 18:14

:))) mai Sebi... io cred ca te bat daca mai vorbesti prostii...:) inprimu rand... cauta ca mai e un topic cu masina unde e si vopsita si acolo e si omu careo facut`o ... si el ma stie... am si cu ea si l`am plimbat prin oras. si la oravita nu vin cu ea ca sunte`ti niste retardati toti acolosi am ce face acolo.

copilule... esti un copil si nu`i treaba ta aici...te`ai bagat pe forum dar esti cam prost si in plus.

Ceau

Sebastian.C 07-01-08 23:01

Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 1280419)
:))) mai Sebi... io cred ca te bat daca mai vorbesti prostii...:) inprimu rand... cauta ca mai e un topic cu masina unde e si vopsita si acolo e si omu careo facut`o ... si el ma stie... am si cu ea si l`am plimbat prin oras. si la oravita nu vin cu ea ca sunte`ti niste retardati toti acolosi am ce face acolo.

copilule... esti un copil si nu`i treaba ta aici...te`ai bagat pe forum dar esti cam prost si in plus.

Ceau

Auzi...mai bine te abtii... Mai gandeste-te odata cand scrii ceva... Pe langa ca imi plac masinile inca de mic...mai fac si ceva treaba pe forumul asta...nu scriu aiurea prin threaduri..asa de dragul de-a scrie... Io atat am zis ca is curios sa te vad pe tine cu Golfu ala...adica macar carnet sa vad ca ai...chiar is curios... Si la faza cu mesaju din PM...m-ai dat pe spate =))... Hai sa nu mai fim Off-topic si sa terminam cu astea.... Las ca o sa o intreb pe sorata...ce masina ai ;)

Caius TM 08-01-08 12:00

ma bufneste rasu cand vad masina asta din fatza, zici ca e ala din razboiu stelelor.. "ala cu masca ce respira greu"
si aia pe capota ("priza") nu-si avea rostu...

fara suparare, e doar parerea mea... mai bine mergeai pe ceva mai simplu si mult mai apreciat...

Sebastian.C 08-01-08 14:34

Na...iarasi sunt off topic, dar am aflat ca mattr|x`u a facut scoala de soferi, dar nu e sigur baiatul ala daca a luat carnetul...si cel mai sigur este ca masina nu e a lui..poate doar a unui prieten.... L-a bufnit rasul pe ala cand l-am intrebat azi... (Era vorba de cumnatul lui mattr|x`u)...

mattr|x`u 08-01-08 17:19

:) cum zici tu :) permis am de 2 ani :) si nu ar fii treaba ta..si nu ma intereseaza ce crezi tu. :) poti sa vii tu aici... si te plimb.. si pe Aldomoro l`am plimbat :)dar nu conteaza...tu daca vrei poti sa vorbesti singur:) si cumnatu`miu nu m`o vazut de un an si ceva si aia de acolo nu mai discuta cu mine...so..intreab`o pe sor`mea ca are si poze cand am plimbat`o si pe ea :))) dar..

lasa ca nu am permis si nici masina...asa...ca sa fii tu fericit..

NT33EXE 09-01-08 09:19

oricare ar fi proprietarul, masina asta sigur iese in evidenta..........:shock:

Caius TM 09-01-08 11:22

nu numa ca iasa in evidenta dar iti si aduce un zambet pe buze... :D

mattr|x`u 09-01-08 16:58

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...light=aldomoro
Aici ii si dupa aerograf.

Si daca Sebastian C. doreste asa ...atunci pt el nu am nici permis si nici masina :) oricum nu`mi pasa si nu ma pun sa ma trag de urechi cu unu de 16 ani care crede ca ma stie dar nu m`a vazut nici in poza de vreo 2 sau 3 ani :)
dar atunci el sa aibe satisfactie.. :)

prietenii mei stiu si in plus ii treba mea :) oricum...eu nu fac aici pe forum nimic dar am prieteni aici ...si cam atat conteaza :)

Sebastian.C 09-01-08 17:10

Bine. M-ai lamurit. Cand vin la Tm o sa te caut...sa imi arati Golfu`...daca o sa mi-l arati, atunci tot respectul...

Caius TM 09-01-08 23:00

mai bine o lasai cum era...
parerea mea ca tiai batut joc de banii tai si de masina
dar cum am spus, e doar parerea mea!
important e sa-ti placa tie nu la altii....
bafta mai departe cu "ciuningu'"...

Cristi_XP 10-01-08 13:25

cand ma faci o tura matrice ?:D

Bogdanho 18-01-08 15:58

Cred ca masca din fata e cam exagerata...poate ceva mai simplu cu nistre prize de aer arata mai bine.Dar e masina ta si noi ne dam doar cu parerea.Si eu sunt de parere ca ar fi aratat mai bine toata masina intro culoare neagra sau sa continui cu acel albastru cu care ai inceput.

mattr|x`u 20-01-08 17:23

Cristi` :) pe unde umblii seara ca nu te prea vad prin oras....pe unde te gasesc ? m`o dai si tu sa ma dau cu golan`u pardon..loganu

Cristi_XP 21-01-08 02:15

pe frigu asta dracu iese afar...

vn-08-nen 24-01-08 11:24

e frumos paintul dar ... mie nu imi place ... mai bn o lasa-i asa sau o faceai 2 tone paint .... oricum e ta faci ce vrei cu ea .... succes :D

Cristi_XP 24-01-08 13:39

in primul rand...nu asa se face tuning !
Masina aia tipa dupa suspensie sport...ori tu ai pus spoilere si praguri inainte de suspensie,si deja e prea joasa.Trebuia prima data suspensia,apoi jante...abia dup-aia kitul de tuning...acu nu mai ai ce sa ii faci...

mattr|x`u 24-01-08 13:43

:) Aici ai dreptate dar eu am dus`o la Arad la Vali Tuning, si ala s`a ocupat de ea, masina era stock si ala o pus tot, dar din cate stiu eu am si suspensie sport pe ea dar, tre sa iau fisa cu tabela sa vad mai in detaliu :) dar oricum ms de parere , e binevenita si ai dreptate.
Cand ne vedem prin oras ma? naiba tot in casa stai ?

Sebastian.C 24-01-08 16:49

Mattrix`u hai pe la Oravita ma sa vedem Golfu... Am auzit ca e al tau :-s

Cristi_XP 25-01-08 00:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mattr|x`u (Post 1311497)
:) dar din cate stiu eu am si suspensie sport pe ea dar, tre sa iau fisa cu tabela sa vad mai in detaliu :) dar oricum ms de parere , e binevenita si ai dreptate.
Cand ne vedem prin oras ma? naiba tot in casa stai ?

mie nu mi se pare sa aibe...
parerea mea e ca mult mai misto parea cu niste jante mortale si o suspensie sport...un kit de tuning nu extraordinar de agresiv...fiecare cu gusturile lui...

cleric72 05-02-08 21:39

in primul rand ditamai priza de are pe capota nu isi are locul ... bumperu din spate putea fi un pic mai bombata si mai joasa... si iar sta bine intr-o culoare eleganta cum ar fi albastru foarte inchis sau chiar negru ... asa pe grii arata ca o masina a unui manelis ..a si jentile ar trebui schimbate ... bine asta e parerea mea .. tie tre sati placa ..doar e a ta
bafta in continuare

Decodat 07-02-08 12:40

Nu-mi place capota deloc, cand vad priza aia de aer parca vad o Dacie si nici nu vine in linie cu bara. Refer la culoare ar trebui sa fie albastru, negru sau rosu, alta culoare nu da bine. Spor;)
Eleron neaparat:-)

JunKer_hP 10-02-08 21:11

salut , eu zic ca aerograful e destul de reusit si isi si merita banii , din cate am vazut nu ne-ai zis ce are sub capota..

Bestie 10-02-08 21:49

La cat de cocotata e masina sigur nu are suspensie sport. Iar legat de tuning, mie mi se pare kitch, dar ... nu tre' sa fie pe gustul eu ca nu eu am dat banii.

Cristi_XP 11-02-08 16:44

nu trebe suspensie...tiuning sa fie ...si fibra multa :)

Bestie 12-02-08 22:42

...=)) foarte tare stilul de tuning recomandat mai sus "...si fibra multa". Cred ca a ramas cu sechele de la NFS colegul daca e de parere ca asta inseamna tuning

Caius TM 14-02-08 12:33

ce e mai trist ca toate alea au costat.. nu cred ca le-a facut careva moka..
daca cumva vrei so vinzi.. sper ca ceri vreo 16.000 pe ea

MS 89 SRG 14-02-08 17:59

tari jentile model de porsche.....o intrebare...de unde si cu cat imi iau si eu o toba ca acelea
ms mult

mattr|x`u 20-02-08 15:17

MS 89 SRG pe Independentei in Arad...Valy Tuning ... de la el poti sa iei ...jentile sunt RH...de la porsche

Caius Tm ... da...16.000 ii la vanzare masina....

Bestie ... ii la fel ca a ta...doar ca ii din 2003 ... si are cu tot cu cip si maruntaie pe la 140 de cai .... dar nah ...tu la 90....daca tu crezi ca ii kitch .. ii ok...fiecare are dreptul la o parere....

Apropo Cristi Xp ... am verificat si nu are suspensie sport...ii standard`u ...

Junker Hp ... aerografu ii facut de Aldomoro...pote dai de el pe aici pe forum ...:)

Altceva baieti ?

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning