![]() |
caut logan!!!! =))
caut un logan 1.6 16v pt ami incerca fortele, am o alfa 147 tot 1.6 16v si mi sa spus ca m-ar face cazanu, pardon loganu! sunt foarte curios de rezultat.
|
Re: caut logan!!!! =))
nici un logan??? deci e clara banuiala mea, cutia cu roti nare nici o sansa!!!!
|
Cine dreak isi ia logan sa faca liniute cu el....
|
pentru noi "cazanul" este foarte bun. salut
|
pai scoatel la o linie ceva! sal vedem la actiune
|
Quote:
|
Nenea am eu un logan 1.6 16 v , cu cea mai mare placere il pun la polizat cauciucuri :) , spune unde ne putem vedea si cand, daca corespunde cu programul meu e super ok
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai...loganul meu nu e chiar stok, am evacuare si cip la el .....( macar sunt sincer ) si sunt din Slobozia . In cazul in care mai vrei sa iti incerci Alfitele ar trebui sa ne intalnim undeva unde sa ne convina la amandoi :)
|
castiga loganul ;) :D
|
Alfita aia de 105cp se poate ( nu prea cred pentru ca au inima sportiva dar....) , dar pe cea de 120cp......nu stiu , dupa 400m Loganul e cam maricel si forta de fecare cu aerul e mai mare , Alfita e mai aerodinamica
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma bag si eu.... clio 1.6 16v 107 cai + evacuare Bosal + admisie directa cu filtru OMP
|
Quote:
|
Pentru mine e ok in wk , lasa-mi un nr de tel. pentru a fixa detaliile
|
deci pana la urma ati facut .....???
|
@b01uxd:.... cu un Megane din 2001... 1.6 16v 107cp.... te dai?.... lasa un mesaj pe privat daca vrei.....
|
Quote:
|
noi 2 n-am mai apucat....din cauza mea:(!sunt curios ce ai facut cu ceilalti
|
app mai ''beiatasilor'' dc nu invitati si politia rutiera daca tot faceti o treaba si dati si ziua si locul.
Eu zic de acum sa dam cate un telefon la politie cand se intampla cate ceva......sau propun hai sa jucam avioane prin intermediul forumului 4tuning.......mmmmmmm ce spuneti???? Eu zic primu A3.....astept provocari |
Quote:
|
Quote:
|
in continuare caut masini pana in 130 de cai, logan, clio , megane , seat, wv, opel orice, ..... sa fie pana in 130 de cai cu tot cu modificarile aduse.....
|
pai pana la urma ce vrei sa iti dai foc la masina sau sa......?!??!?!
asta nu e forum-ul sinucigasului sau al celui care vrea sa impreioneze prin gesturi necugetate..... asa k ......gandeste ce vrei inainte sa umpli un forum cu prostii;) |
Quote:
|
pana la urma am facut una aseara, renault megane din 2001 1.6 107 cp, lam facut cu alfa 147 1.6 16v t spark 120 cp, dar sunt de parere ca ar fi mai interesant cu seatu... in contiuare astept masini pana in 130 cai
|
sa vezi ce o sa radem cand o sa te faka cazanu:))
|
Quote:
|
ma doare inima sa aud asemenea ineptii...Logan vs Alfa? Daca va hotarati vin si eu sa pun pariu, dau si cota 3.00 pt asemenea incredere in masina saracilor. Si Leonul de 105 cp face Loganul cu tot chip-ul si toate filtrele sport de pe lumea si pamantul asta, Alfa nici nu trebuie sa ajunga la turatie optima ca sa-l faca.
|
Quote:
|
Quote:
|
se pare ca navem posesori de logan 1.6 16v care sa vrea sa incerce o liniutza cu mine. Nu prea au de ce sa se sperie tinand cont ca "cutia cu roti" este o masina de curse, facuta sa care tot neamu inclusiv sacii de cartofi si bidoanele de varza....;) eram sigur ca no sa aiba nici unu tupeu.... asta e.
|
nu inteleg care e problema ta cu masina asta.. vrei sa te dai cu o masina de 120cp cu un logan. sunteti clase diferite. da-te cu masini de puterea ta... zici ca cine stie ce ai realizat.. zici ca ai provocat cu o masina de 50cp si nimni nu are tupeul sa te infrunte... un adevarat reisar n-am ce zice. am acasa o bicicleta cu 21 de viteze..te tenteaza sa ne dam? si ca sa te simti bine imi pun sigla de la logan...
|
lol......a provocat unu de 105.....dar tot clase dif
|
Ma distreaza posturile voastre ..... si sa compari o masina de 107 hp cu una de 120 hp ... si dupaia ai tupeul sa te mai si lauzi ... tare ... pai daca esti tu asa me mare si tare cu Alfa aia de ce nu vi sa te dai cu un 1.6 16v cu mici modificari care o duc exact la cei 120 hp ai tai ... si daca o faci atunceai ai tot respectul ... dar la provocarea pe care ai lansato tu nu faci alceva decat sa starnesti zambetul pe buzele tuturor ... culmea tu procedezi tocmai invers.. vi cu o masina mai puternica si provoci masini mai slabe ... ma faci sa rad ... tare omule ... uite daca tot se poarta te provoc si eu cu Seat Leon Cupra 4 1.8T 4x4 .... ce zici te dai cu mine cu "cazanul ala al tau cu roti facut sa-ti cari toata familia si bagajele lu soacrata pe nume ALFA"?
|
pariez pe bicicleta eu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning