Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   dgdgdgdg (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5660-dgdgdgdg.html)

Bogdan_16v 11-10-04 14:09

1 Attachment(s)
folosesc acest topic in mod util...

@Nos@ 12-10-04 14:58

NU mai SCRIE nimeni NICI un MESAJ aiurea?
Ce plictiseala este pe lumea asta......ce parere avetzi :?:

Piry 13-10-04 03:30

1 8)

Piry 13-10-04 03:32

mai bag? :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratzian: un mesaj, nu multe... ai si semnatura aia mare.... e spam deja

EvLSant0S 13-10-04 05:19

1.invata sa numeri
2.esti nebun ?
3.ce vrei sa demonstrezi prin \"1 , 2 3 4 5 6 7 8\" ?
4.Zi !
5.Termina cu prostiile
6.Sau vrei sa ne arati ca ai invatat sa numeri ?

Singurelu 13-10-04 08:24

1 Attachment(s)
[color=blue]
Nu ma intereseaza cum iti castigi existenta... Vreau sa stiu pentru ce suferi si daca indraznesti sa visezi si sa iti urmezi inima...

Nu ma intereseaza cine-ti sunt parintii ... Vreau sa stiu daca vei risca sa fii ridiculizat pentru dragoste pentru visele tale pentru aventura unei vieti adevarate...

Vreau sa stiu daca esti in stare sa vezi frumusetea in fiecare zi chiar si atunci cand nu ti se intampla ceva dragut si daca poti sa te hranesti cu ea...

Nu ma intereseaza ce planete fac cuadratura cu luna ta. Vreau sa stiu daca ai atins centrul propriei tale tristeti daca tradarile vietii te-au deschis sau te-au facut sa devii zbarcit si inchis de frica unei noi dureri.

Vreau sa stiu daca poti sa induri durerea a mea sau a ta fara sa incerci sa o ascunzi sau sa o faci sa dispara. Vreau sa stiu daca poti trai bucuria a mea sau a ta daca poti sa dansezi salbatic si sa lasi extazul sa te cuprinda pana in varfurile degetelor fara sa devii precaut realist sau sa iti amintesti de limitele omenesti.

Nu ma intereseaza trecutul tau. Vreau sa stiu daca esti in stare sa dezamagesti pe cineva ca sa fii sincer cu tine insuti daca poti suporta sa fii acuzat de tradare si sa nu iti tradezi propriul suflet daca poti sa pari neloial si totusi sa ramai demn de incredere. Vreau sa stiu daca poti sa traiesti cu esecul al meu sau al tau si sa ramai pe marginea unui lac si sa strigi 'Da!' cerului.

Nu ma intereseaza pe cine cunosti si cum ai ajuns acolo unde esti acum. Vreau sa stiu daca ai sa stai alaturi de mine in mijlocul flacarilor fara sa dai inapoi.

Nu ma intereseaza ce studii ai facut unde si ce profesori ai avut. Vreau sa stiu ce te tine in picioare atunci cand totul in jur se prabuseste. Vreau sa stiu daca esti in stare sa fii singur cu tine insuti si daca iti place cu adevarat compania pe care o tii in clipele pustii...

Singurelu 13-10-04 08:26

http://catanos.home.ro//Inginerie.pps

atzone 13-10-04 11:44

2 Attachment(s)
Ash vrea un Ford Mustang de preferat anul de fabricatzie 57' cu motor foarte puternic shi instalatzie LowRider pe ea! intereseaza pe cineva? ashtept raspuns!!! V-am pus 2 poze frumoase, sper sa va placa.

Bogdan_16v 13-10-04 13:31

:shock: :shock: Ce benga e Trabantzelu...

@Nos@ 13-10-04 14:45

Super tare Trabantu :!:
Nu mi-ar fi rusine cu asa ceva chiar mas mandri sa am unu :!:
Oare cat la costat tuningu' stie cineva :?:

CataNOS 13-10-04 14:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Singurelu\"

de unde ai aflat de site? :D

Singurelu 13-10-04 15:01

:D Singurelu....stie de toate :lol: e foarte bine informat.... :oops: dar nu zic de unde stiu :roll:

CataNOS 13-10-04 15:51

hai frate ca-i situ meu

Singurelu 13-10-04 19:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
hai frate ca-i situ meu

da jtiam bre` ca`i al tau :wink:

Psycho 01-11-04 00:16

ce vaca sunt /.... am uitat sa ma prezint ...

@Nos@ 01-11-04 07:46

Hai mai nu mai zice nimeni o tampenie sau total ceva aiurea?
:shock: Am fost socat de cata prostie este in tara asta multi oamnei nu stiu mai nimic despre masini :shock:
Ce parere aveti!

MMihai 01-11-04 09:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"@Nos@\"
:shock: Am fost socat de cata prostie este in tara asta multi oamnei nu stiu mai nimic despre masini :shock:
Ce parere aveti!

Multi nu sunt interesati.. cunosc persoane care au f multi bani si nici nu se deranjeaza sa ia carnetul :shock:

EvLSant0S 01-11-04 11:23

pai daca au shoferi :D care-i duc si in p..a cu satelitu .... de ce sa se mai deranjeze ?

Singurelu 01-11-04 12:19

ji daca ar fi o tipa ji eu sa`i fiu shofher aj duceo`n **** cu P....Satelitu meu!

MMihai 01-11-04 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pai daca au shoferi :D care-i duc si in p..a cu satelitu .... de ce sa se mai deranjeze ?

da, dar soferul nu schimba la rosu si nu da cu nitro :lol: :lol:

atzone 03-11-04 08:54

mi-am luat sandale din pele cu talpa de plastic, un pix cu funditza roshie, un stop de dacie cu elice
PS. au bagat cartofi la cizmarie, cu fes albastru,
sa va intreb ceva: plec acasa!!!

atzone 03-11-04 08:56

am uitat sa va rog ceva:
nu sunt complet idiot, cateva partzi lipsesc!

PYT 03-11-04 12:23

avem incredere in tine k o sa gasesti si partile lipsa si sa te intregeshti :lol:

atzone 03-11-04 13:46

ma bucur ca cineva crede in mine

MMihai 03-11-04 15:04

macar haideti sa vb despre ceva anume... :)

EvLSant0S 03-11-04 16:42

ce zici despre subiectul asta

\"Wannabe`s\" ? vorbim despre ei ?

Al3xius 03-11-04 21:52

:arrow: :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :mrgreen:

atzone 04-11-04 22:03

din cate shtiu eu e o echipa de fotbal american nu???

Edd 09-11-04 20:48

asta vara de craciun m-am suit shiu io'ntr-un prun shi-am mancat atatea pere de m-am saturat de mere vine shi stapanul lui \"ma da-te jos din gutui\" parca'ar fi cireshul lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edd 09-11-04 21:03

bai deci v-am zis ca mie imi place sa ma arunc de pe bloc adika sunt mishto la mare ca maine am bacul de aia ma bat cu bou de pisica asta nu vrea kitikat ca se duce odata lupu sa manance shi tastatura deodata se buli ca erau odata nishte oameni(daca se pot numi oameni :lol:) care nu averau ce face shi se scriau ca ca de asta e maine tre sa ma duc la un show de tuning ca are 5 parole nebunu la buda din ograda shi vrea sa mai ia o vodca ca s-a terminat benzina la mashina(vodca pe post de nos :lol:)ca asha vrea liceul maine ma duc in buc sa imi iau o supra sa fac hide-uri in fatza blondelor ca tare mishto mergea ABCDEFGHI>>aaaaaaaaaaaaa am uitat dar pana la urma la ce bun alfaozonul ca maine shi asha nu plouz ce e soare dimineatza cand te vad pe tine surazandu-mi cu ochi incalecatzi shi uitzndu-te la mine cu dintzii aia sfarcoshi deci iun concluzie vin cu blonda mea la voi sa mananc homes ca boxa e varza, ca de cand nu a mai mancat s-a dus draqu treninglu din rezervor la bucataria aia imi place ca are aragaz care nu are nevoie de gaz metan ci de gaze naturale :lol: hai ca io plec ca maine tre sa mananc fasole cu mousuri duse la darapanatura de bunicamea ciao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edd 09-11-04 21:08

cei care nu inteleg ce am scris inseamna ca sunt complet idiotzi ca doar in romania ne-am nascut fratzilor nu?Pai shi atunci de ce sa nu intelegetzi ce am scris ca doar romana e asa ca tacetzi din gura daca nu intelegetzi ca sa nu va facetzi de ras in fatzaromhanilorcare au inteles.Ca va scuipa in ochi cand vad ei asha tradatori de tzara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

atzone 11-11-04 15:30

vin eu shi intreb:
Cred ca sunt idiot!!!
nu am intzeles nimik nici din al doilea post, poate e de la oboseala nu am mai dormit de 29 de ore

Edd 11-11-04 15:57

io te-am avertizat sa nu zici ca nu ai inteles ca o sa zica ashitia ca eshti un tradator >>de fapt deja gata au vazut>>acum eshti un om vizat deci ai grija ce spui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <<

dar totushi sa il iertam baietzi ca nu a dormit de 29de ore !!!(iar a fost cu fetele nesimtzitu :lol: :lol: )(fara mine) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S >>imi place topicul asta e prea tare :lol: :lol: :lol: :lol: [/u]

luca 11-11-04 16:26

Acum imi e foame, dar sunt un lenes nenorocit si nu vreau sa ma duc sa iau paine, care are un colt si pt. mine.
P.S si niste oua sa imi fac o ombleta ca restu am eu.
Mersi anticipat. :cry: :cry:

Spot 11-11-04 17:31

hai sa va spun ce am visat....:D.....se facea ca eu eram intr-o clasa ...erau multi elvi...iar ca profesor..il aveam pe BishopVR6.....care ne vorbea despre motoare......V6 ,in linie,..de toate ....si apoi l-am intrebat eu cum sta treaba cu VR6-ele...si a ras :))))) .....apoi dintr-odata am vazut masina ...cu sigla 4SS la numar .....si el pe langa ea si s-a terminat visu'....ciudat vis nu?

SpeedeR 13-11-04 16:29

Anuntz de ultima ora:

Azi la ora 17.32 S-a Bashit mireasa!!!!!!!!

Vom reveni ku amanunte....

Eryka 13-11-04 17:11

am facut un dush, si-am alunecat in plush... m-am ridicat in picioare si m-am dus la vale! :lol: :lol:

@Nos@ 16-11-04 13:31

SI totusi care este scopul acestui topic?
Probabil a fost facut numai ca unii sa posteze ca sa fie si ei 'mai carburatoare sau bujii'
Parerea mea :evil:

Edd 16-11-04 18:49

nu neaparat ci doar ptr distracti :))

Singurelu 16-11-04 19:15

:lol: yote ca eu sunt tachet....dar a fost facut..pt....FUN!!

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning