![]() |
Matizuri din Oradea
Va invit pe toti care aveti un pic de habar la tuning si la aprecierea celui ce-i frumos....
|
Poze pt. spectatori
10 Attachment(s)
iata cateva poze :-) :
|
Re: Poze pt. spectatori
Imi place masinuta sau mai bine zis "BUBURUZA":lol:
E super interiorul....Si eu am woofer din ala:D |
Re: Matizuri din Oradea
Frumos, frumos baiatu... cine ti-o facut placa din spate pt boxe?
|
Frumos matizu , sa-l folosesti sanatos :)
|
frumos matizu doar ca urla dupa niste jante tine-o tot asa numa nu o da in taranisme;)
|
Mersi baietzii...Imi pica bine cuvintele calde de la "homie boys". Dap as vre si io ceva genti, dar stau cam prost cu bani...placa din spate am facuto cu mana mea ca tot trestul interiorului! Am cumparat o placa PAL si dupa forma celui vechi, am taiat-o cu decupiru. Am mochetat-o ca restul fetelor de usi si am bagat difuzoarele! Daca aveti idei ziceti-mi sunt deschis pt. orice idee!
|
Felicitari maestre, ai mana te tamplar... mai pe scurt ti-a iesit bine placa... si eu tre sa imi iau inima in dinti sa imi fac una dupa placul meu ca am fost la un tamplar si cred ca daca ii spuneam sa imi faca un dulap pe motor imi iesea mai bine. :)) felicitari si asteptam cat mai multe modificari la micul tau gigant.
|
niste spoilere nu te intereseaza? sau jante? am eu de vanzare... uite-te pe topicul meu si daca te intereseaza vorbim de pret
|
Aseara ce mi s-a intamplat....mergeam si io prin oras...am depasit cativa, n-am avut mai mult de 70...si odata vad ca ceva lumini ca a politiei vine spre mine...ma trag repede, s-o las sa plece...si vad ca-ncetineste:)) Era o duba mercedes sprinter de politie. Dau geamu jos si imi zice politaiu actele varo...a inceput sa-mi zica: depasire pe linie continuu, depasirea limitarii de viteze si ca n-am avut centura!! Atuncea am inceput sa urlu um pic...si a lasat-o mai moale! m-a intrebat ce lumineaza in portbagaj, iam zis ca neonu, am mai stat vreo 3 minute de vorba cu tipu, si m-o lasat fara amenda...Zicea ca conduceam ca la raliuri!!
|
Mai pune-ti un neon, aduce noroc...:P
|
Bine zici...timpul acesta imi este rivalul....spal masina frumos, ii dau luciu, a curat in interior si vene ploaia, noroiu sare pe vopsea si il si murdaresc cu piciorele...OPRITI PLOAIA!!!
|
frumoasa masinutza sa o stapanesti sanatos:D:D
|
Mersi mult suciuciprian....tu ai ceva pe tico-ul tau??
|
deocamdata nimik dar pe viitor am ceva planuri:D
|
Iti doresc mult succes pentru planurile tale...daca faci ceva informeazane si pe noi...asteptam poze, idei cu placere!!
|
Quote:
stii ce iti lipseste in 1 faza?si poti deveni mult mai celebru cu instalatie car audio decat cu exterioru :):) stiai??daca iti pui un sistem pe masura nu neaparat scump ci puternic ii ridici moralul masini ;) bafta la masina ;) |
Mersi mult Sandu, chiar ieri seara am pus mana pe un dvd portabil...Schneider...dar nu am idee cum sa il pun pe bord...are forma dificila...dvd-ul este foarte fainutz...nui chinezeasca, ii din germani...hai dami o ideee ce sa pun sub, sau cum sa egalizez bordu acolo...dar o idee simpla de realizat...AHHH si nu stii de la cine sa fac rost de un abtibild cu SOUND IDENTITY???? Mersi anticipat
|
:) din ala imi trebuie si mie, dar nu cred ca putem face rost numai de la sandu... mergem cumparam ceva lautari de la el de la mag si primim un autocolant, au asa cred.
nu sandule??? |
te-ai gandit sa schimbi jentile?ai ceva ideii?ceva schimabri exterior?
|
Dap acuma inca nu vreau sa pun nimic pe exterior. dar ceva jenti mar interesa...da nu stiu...acuma ma doare capu, n stiu ce sa pun sub dvd player, ca sa nu alunece..am pus placa accea de cauciu, care se poate gasi la piese auto...dar ie frica ca intr-o curba mai mar o sa zboare tot dvd portabilul...ceva idei aveti...haideti ajutati-ma! MERSI
|
2 Attachment(s)
Am rezolvat problema cu dvd -ul portabil, am si iesit cu masina in seaara aceasta, atatia s-au uitat la mine...am legat dvd ul la sistem..si ghiciti..tuna ca nebuna:)) Hai ca las si o poza..
|
E super...ai rezolvat problema cu bordul??cum lai montat????
Eventula sa-i faci ceva suport........sau nu stiu ce sa zic da o sa arate super pe bord... Unde il pui pe bord in mijloc sau mai in partea dreapta??? |
Deci ii pus chiar in mijloc, acolo ii mai neted bordu...si am pus chestia aceea stop magic stpo dedesupt...pe care se pun chestiile sa nu alunece.,....da nu era destul...si asa am facut din 2 clame si dintr-o bucata alba de guma elastica o chestie pe care il bag la aerisitorele de la parbriz...si il tine super...nici nu este urata..o sa fac ceva poze
|
Ok... ateptam poze, ca sincer, sunt curios cum ai facut.
|
hai pune pozele ca ma faci curios.abia astept sa vad cum arata.nu stii pe aici prin oradea nu se fac ceva intalniri intre iubitori de masini Daewoo sa ne mai vb si noi daca tot suntem de aici.:P
|
Hei domnu da ce mai lucrezi ???nu mai postezi nimic aici???:???: Vrem poze poze poze :D
|
Nu va temeti, mai traiesc, dar am avut probleme serioase in familie..si nu prea am apucat sa ajung in fata calculatorului...imi pare rau!! DAR NU AM UITAT DE VOI SI DE MASINILE VOASTRE!!!
Peste 1 ora bag ceva poze va promit! |
3 Attachment(s)
Uite aice...mie-mi place la nebunie...chiar acuma am ajuns acasa, am bagat 110 la o depasire in oras, si am trecut in fata politaiului...DAR NIMICA....
|
1 Attachment(s)
Aaaaa poate va intereseaza si un video despre sculele mele...:
|
frumoase scule.sa le folosesti sanatos.numai bine
|
Super domnu ,ce mai urmeaza in continuare?:rolleyes2
|
Ce cablu merge acolo la dvd????alimentarea?
|
Cablul care se vede pe vide este cablu pt. sunet de 3.5 pe 3.5
|
Inteleg ...e super...
Apropo ce fel de difuzoare ai in masina ?? |
4 Attachment(s)
Azi am pus mana pe un amplif blaupunkt de care vreau sa ma folosesc in cont. tuningului pe matiz! E un amplif de 350w ( asa se zice) si ii pe 2 chanells. Hai pa
|
Difuzoarele pe care le am in masina sunt noname...cele din spate sunt DIBEISI...nu am dat pe marca, numa pe calitate...asa frumos se misca..si scoate destul de fainutz!!
|
si wooferul e legat asai???
Si eu am din ala si e OK |
Ce sa zic...as vrea un alt subwoofer pt. ca acesta are cutia din carton...:) dar difuzoru e supe, se misca calumea si scoate frumos...cutia ar trebui schimbata intruna de pal sau de mdf!!!
|
Carton??Eu sunt foarte multumit de el cum suna ,as vrea si eu ceva mai puternic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning