Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Muzica tare in masina (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5646-muzica-tare-masina.html)

tng 29-05-05 18:01

Muzica tare in masina

Sunteti de acord cu muzica tare (indiferent pe ce se pune accent BASS sau inalte) si cu geamurile jos pt a va faceti auziti prin cartier?

Ciro_zel 29-05-05 18:05

Da, sunt de acord cu muzica tare dar 90% din cazuri o dau tare pt mine..(pana la limita la care incepe sa distorsioneze).Nu sunt genu' care sa se dea mare dar acum merg cu geamurile deschise ca nu am AC ca bashtanii :D .Ascult si acasa muzica ff tare..deci e un obicei de-al meu..nu o fac ca sa atrag atentia.

B 68 VLD 29-05-05 19:46

Quote:

Da, sunt de acord cu muzica tare dar 90% din cazuri o dau tare pt mine..(pana la limita la care incepe sa distorsioneze).Nu sunt genu' care sa se dea mare dar acum merg cu geamurile deschise ca nu am AC ca bashtanii
Aceeasi parere o am si eu. AC-ul il am dar nu-l folosesc deci si eu merg cu geamurile larg deschise vara.

madfish 29-05-05 22:19

muzica la max sa crape boxele frate ... asta e legea la mine

CT-03-ART 30-05-05 10:02

doar cand sunt cu tovarashii ca sa facem atmosfera...iese belea...

ffocus 30-05-05 11:04

volum mic si bass profund

Psycho 31-05-05 17:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Da, sunt de acord cu muzica tare dar 90% din cazuri o dau tare pt mine..(pana la limita la care incepe sa distorsioneze).Nu sunt genu' care sa se dea mare dar acum merg cu geamurile deschise ca nu am AC ca bashtanii :D .Ascult si acasa muzica ff tare..deci e un obicei de-al meu..nu o fac ca sa atrag atentia.

ahamz .. aici sunt deacord cu tine .. si la mine e la fel .. tot .. asa .. ascult muzica la refuz .. k imi place .. e o boala .. sa imi zdrangane creierii :)

RaveBoy 31-05-05 18:31

o ascult tare da cand sunt singur in masina .... cand mai sunt cu cineva poate vrem sa mai vb sa nu fie nevoie sa tipam .... nu ca se aude la mine foarte tare :((

Ciro_zel 31-05-05 18:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"

ahamz .. aici sunt deacord cu tine .. si la mine e la fel .. tot .. asa .. ascult muzica la refuz .. k imi place .. e o boala .. sa imi zdrangane creierii :)

Pai eu \"violez\" o pereche de boxe o data la 2-3 ani :lol: ..astea de acum merg pe 3 ani :D

tng 01-06-05 13:09

Mie unu desi nu am inca masina mea personala si personalizata,merg cu prieteni cu muzica tare si geamurile jos..punem accent pe bass.
ne place sa ne facem auziti.

unii o considera o prostie,ca iesi asa ca sa te dai mare sau ca sa agati,sa atragi atentia,dar nu e chiar asa.
Voi ce parere aveti despre asta?

@B 68 VLD
Quote:

[...] AC-ul il am dar nu-l folosesc deci si eu merg cu geamurile larg deschise vara.
tu ai ai in ce sa bagi bass,deci .. :)

Baby^ 01-06-05 20:23

cand conduc imi place sa merg cu muzica tare,atat cat sa aiba calitate buna, atunci cand e cald, daca prind masina cabrio pe mana, o decapotez... daca nu, las geamurile jos....... TOATE! :twisted:

nu incerc sa atrag atentia, doar ma fac vazuta/auzita :lol: :lol:

DVDValy 01-06-05 23:28

uite o persoana care gandeste ca mine bv BABY :wink:

Gabi 01-06-05 23:33

Multi, multi watti, geamurile coborate, o plimbare prin centrul orasului si... muzica populara la maxim :peace:

B 68 VLD 02-06-05 12:26

Eu nu suport sa merg cu geamurile inchise. Merg cu ele inchise decat daca este iarna sau ploua prea tare afara.

Cand am spus ca merg cu geamurile deschise m-am referit la geamurile pe fata. :wink:

tng, imi place super mult cand ma duc la BEST (stii tu despre ce vb) cu muzica tare si cand ma dau jos din masina absolut toata terasa ridica capu' sa vada cine e nebunu' cu muzica aia data-n halul ala de tare ! :lol:

Baby^ 02-06-05 12:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DVDValy\"
uite o persoana care gandeste ca mine bv BABY :wink:

pai de ce sa ma ascund spunand lucruri de genu,, vai eu merg cu muzica incet in masina :lol: si geamurile inchise :lol: daca eram asa poate asa spuneam, dar cum ziceam si mai devreme, imi place sa ma fac vazuta/auzita!

teddy 02-06-05 19:54

muzica cat sa o aud eu bine, geamurile deobicei inchise cu climatronic la 17 grade. ar fi culmea sa conteze pentru mine parerile sau privirile pietonilor sau altora din trafic.

tng 04-06-05 01:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Eu nu suport sa merg cu geamurile inchise. Merg cu ele inchise decat daca este iarna sau ploua prea tare afara.

Cand am spus ca merg cu geamurile deschise m-am referit la geamurile pe fata. :wink:

tng, imi place super mult cand ma duc la BEST (stii tu despre ce vb) cu muzica tare si cand ma dau jos din masina absolut toata terasa ridica capu' sa vada cine e nebunu' cu muzica aia data-n halul ala de tare ! :lol:

Ai zis ca o stai la o bere/suc cu mine aici la noi in PL :D , sa-ti arat orasu si sa-l tulburam in putzin bass,ce zici? :lol:
Dupa bac ar fi mai bine ca sa fim si noi linistiti.

B 68 VLD 05-06-05 17:52

Quote:

Ai zis ca o stai la o bere/suc cu mine aici la noi in PL Very Happy , sa-ti arat orasu si sa-l tulburam in putzin bass,ce zici? Laughing
Dupa bac ar fi mai bine ca sa fim si noi linistiti.
Orasu' am ajuns sa-l stiu super bine! :P Dupa bac mergem si bem cat vrei! :wink: L-am tulburat putin sambata seara cat m-am plimbat prin Ploiesti. :lol: Trebuie neaparat sa ne vedem. :wink:

aicad 05-06-05 19:04

mdea si eu merg cu muzica tare dar nu tin toate geamurile deschise, doar pe al meu de la shofer, pentru ca m-am obisnuit sa stau cu o mana pe geam. imi place sa ma dau mare ca am super scule pe masina si imi place sa atrag priviri, fie de invidie fie de admiratie, fac treaba asta mai ales cand sunt cu prietenii si iesim la agatzat. (cei care ma stiu pot sa confirme lucrul asta) :lol:

tng 05-06-05 19:09

@aicad
parerile sunt impartzite,unora nu le place si te considera cumva .. altii altcumva.Fanaticii adevarati inteleg care si cum e treaba cu adevarat.
Fiecare o face cum vrea si cum ii place. :D

@B 68 VLD
:wink: rezolvam, stai linistit

aicad 06-06-05 20:20

@tng: chiar nu conteaza.... important e sa am simt eu bine cu manelele la maxim :))

tng 08-06-05 10:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
... manelele la maxim :))

mda.. fiecare asculta ce vrea in masina lui :lol:
yo unu prefer rap`u

cristi_ubs 22-06-05 16:58

muzica la maxim sa crape boxele.cand sunt singur,k daca mai sunt cu vre-un prieten tre sa ne intelegem.geamurile larg deskise muzica la maxim bass 2,k sa'ntork lumea capu'De ascultat ascult rap

Psycho 22-06-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aicad\"
@tng: chiar nu conteaza.... important e sa am simt eu bine cu manelele la maxim :))

da d`alea mishto nu d`alea de jale unde urla aia de iti rup inaltele :P

orlando 22-06-05 22:48

acu nush cat de offtopic o sa fiu dar melodia asta sigur starneshte bashi rau de tot..
eu am ascultat-o in mashina mea si daca nu se uita lumea la me si la tata...si subliniez nu am woofer deocamdata...!
stergetzi rar

alex-maxx: nu va chinuiti sa o descarcati k are 0 kb ..orlando mai pune-o odata!! ...daca vrei :)

ZanDer 22-06-05 23:07

eu ascult muzica atat cat sa'mi pice bine ... ca de dau basii k lumea apei dupa 15 min de condus cand ma dau jos zici ca's bat ... cel putin la inceput asa era ... acuma am mai evoluat :D deci ... DA!

cannavaro 05-02-06 00:37

loool
ce chestie..am fost cu masina la un electrician sa-mi monteze mp3-ul la masina ....si din 2 vb l-a convins pe tata ca muzica trebuia sa stea mereu la un nivel scazut ca ceh daca se intampla ceva la masina trebuie sa auzi.

e corecta chestia dar ma enerveaza:) mie oricum imi place sa merg cu muzica tare..cat duce sistemul ;)

si inca ceva..
aproape totsi care merg cu muzica tare..merg asa doar la impresii...eu personal n-am auzit pe nimeni care sa mearga cu muzica tare in afara localitatilor.. itsi dai seama ca acolo nu aude nimeni ce muzica / sistem audio ai tu pe masina.

SHOGUN-A8 05-02-06 01:12

Nu stii tu....ce tare e sa mergi undeva pe un camp ceva...sa fii singur....sa asculti muzica la maxim...unde nu este nimeni pe o raza de vreo 10 km :wink:

cannavaro 05-02-06 08:13

aia e chestia ...ca nu vad farmecul la asa ceva:))

Eugen_TL 06-02-06 22:04

am votat DA! asta nu inseaman ca merg non stop cu ea ...am momente cand vreau sa fie liniste perfecta... imi place sa dau volumu pana acolo unde se aude bine.... ascult manele(nu suport acei soferi cu boxe care le dau la max de nu intelegi nik...),macedoneasca,hip hop.R&b, dance... depinde mult de melodii ! cand merg cu prietenii trebuie sa ne intelegem intre noi,dar uneori mergem doar ca sa ascultam muzica deci dam tare.... ! tata si mama nu suport sub nici o forma de aceea eu uneori raman in masina cand ei pleaca sa rezolve anumite probleme si dau tare si cum ii vad ca se intorc dau f incet! :) vara imi place cu geamul jos dar nu toate ca la tigani... iar uneori imi place cu geamurile inchise :) thats me ! :P

orlando 06-02-06 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cannavaro\"

uite deci faza asta este foarte utila ptr cine merge pe autostrada sau pe un drum national pustiu noaptea...soferul este tentat sa adoarma dar daca ai muzica data tare nu iti vine sa adormi este o tehnica care merge...cu exceptia sa asculti muzica house sau in orice caz ritmata nu poti asculta buddha bar ca adormi sigur...
Daca nu stiai Mercedes S-classe are o kestie de genu asta...cu cat accelerezi masina cu atat muzica se aude mai tare... :wink:

Eugen_TL 06-02-06 22:30

orlando eu sunt de parere ca muzica tare te oboseste si mai tare ! eu cand sunt la drum cu cineva deseori tatal meu muzica e ritmata cum zici tu (logic)dar e data normal nici incet nici tare! iar faza cu mertzu chiar no stiam.... oricum daca exista presupun ca merge sistemul cuplat si decuplat cand vrei-> nu de alta dar mi se pare o prostie ca de fiecare data cand accelerez sa imi urce volumu :D ... pai daca merg cu 220 cred ca vol e max ( joke)

valib 06-02-06 22:48

imi place sa ascult muzica data la maxim...cat tin boxele...indiferent de faptul ca sunt in oras sau in afara orasului
in masina ascult doar hip-hop, rap, house, r&b...fara manele

sa ma vedeti la 140km/h....muzica la maxim...bennasi bros....si facand depasiri ca nebunu` :lol:

cand aveam dacie...mergeam cu geamul lasat mereu....lasat jos de tot, pentru ca asa m-am obisnuit cand am facut scoala de soferi(era vara, caldura mare), nu luam niciodata curent....asta indiferent daca ascultam sau nu muzica. Sincer...nu-mi pasa de cei care se uita pe strada dupa mine(daca se uita), sau de impresiile altora despre mine.
dar de cand cu pejoul...am mers de vreo 2ori cu geamul lasat putin, 1singura data cu geamul lasat de jumatate....si am luat un curent...de m-a durut capul 1saptamana:(
mi-am promis ca nu mai las jos geamul la pejo...cat o sa traiesc eu.

merg fara muzica....doar cand ma doare capul....sau cand vreau sa ma gandesc...
conduc mai usor cu muzica...

EvLSant0S 06-02-06 23:26

la 140 km/h cu muzica la max facand depasiri trebuie sa fii si putin atent la trafic, muzica .. iti distrage un pic atentia si totodata te ... cam .. pune in the mood , so ... ai grija .. nu vrem sa te vedem pe la stiri , dar .. tu stii mai bine ...
cheers

valib 06-02-06 23:34

pe mine personal nu ma distrage muzica...
stiu ca ma pune in the mood...ca altfel as merge doar cu 120:)
bine...nu intotdeauna ma duc cu 140....depinde mult si de muzica pe care o ascult, si de drumul pe care ma aflu, de conditiile de trafic(fii sigur ca nu depasesc daca drumul nu e bun, nu e liber)

Mustang 07-02-06 07:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
imi place sa ascult muzica data la maxim...cat tin boxele...indiferent de faptul ca sunt in oras sau in afara orasului

sa ma vedeti la 140km/h....muzica la maxim...bennasi bros....si facand depasiri ca nebunu` :lol:

cand aveam dacie...mergeam cu geamul lasat mereu....lasat jos de tot, pentru ca asa m-am obisnuit cand am facut scoala de soferi(era vara, caldura mare), nu luam niciodata curent....asta indiferent daca ascultam sau nu muzica. Sincer...nu-mi pasa de cei care se uita pe strada dupa mine(daca se uita), sau de impresiile altora despre mine.
dar de cand cu pejoul...am mers de vreo 2ori cu geamul lasat putin, 1singura data cu geamul lasat de jumatate....si am luat un curent...de m-a durut capul 1saptamana:(
mi-am promis ca nu mai las jos geamul la pejo...cat o sa traiesc eu.

merg fara muzica....doar cand ma doare capul....sau cand vreau sa ma gandesc...
conduc mai usor cu muzica...

doar benassi ???
slabutz...

RA_2fast4u 07-02-06 08:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"

:tenisclap :tenisclap :wave: i'm with u bro :P

SHOGUN-A8 07-02-06 12:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

Originally Posted by \"cannavaro\"

uite deci faza asta este foarte utila ptr cine merge pe autostrada sau pe un drum national pustiu noaptea...soferul este tentat sa adoarma dar daca ai muzica data tare nu iti vine sa adormi este o tehnica care merge...cu exceptia sa asculti muzica house sau in orice caz ritmata nu poti asculta buddha bar ca adormi sigur...
Daca nu stiai Mercedes S-classe are o kestie de genu asta...cu cat accelerezi masina cu atat muzica se aude mai tare... :wink:

Asa e si la M3,dar asta nu e ca sa te faca sa incetinesti,sau sa nu adormi....ci e pentru a nu te deranja zgomotul motorului...de parca ar deranja pe cineva motorul unui M3.. :lol:

WhiteRaven 11-03-06 15:55

Re:

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
:tenisclap :tenisclap :wave: i'm with u bro :P

add me 2 :rockon: :peace: doar ca eu ascult mai mult rock...
de fapt.. hmm depinde putin si de starea in care ma aflu.. hip-hop, r&b pt oras si condus relax, iar rock in afara... la fuga.

Psycho 11-03-06 16:18

Re: Muzica tare in masina

eu manele si greceasca pe autostrada k imi place sa dansez in mashina

soft rock - gen limp-biskit linking-park

rap & bass test cand se merge incet la jmecherie :)

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning