![]() |
Tico SL 2000
5 Attachment(s)
Salut ! Citesc de mult timp acest forum si m-am gandit sa-mi fac si eu un topic cu masinutza mea aici 8)
Modificari vor mai veni , inca o gramada ...poze voi pune aici . Sper sa va placa masinutza mea :wink: |
dragutza dar stergatoarele alea albostre sunt cam aiurea... parerea mea... in schimb imi plac mult parasolarele (sau cum le zice) de la geamurile usilor :D
|
Salut ! Ma bucur ca iti place ...intr-adevar alea sunt ca nuca in perete acolo ...o sa le schimb ...
La alea le zice paravanturi :lol: |
Frumushica masina, mai putin stergatoarele alea albastre si poate ar arata mai bine daca i-ai vopsii si perlungirea aia neagra de la spoierul din fata!!!
|
dragutz dar scapa de stergatoarele alea si sper sa nu te superi dar am doo propuneri:
Vopseste prelungirea de la bara Proiectoatele alea galbene... :roll: Emblema aia de pe capota de Daewoo :roll: In rest e marfa... FELICITARI!! |
Frumoasa masina .Cred ca ai muncit ceva ....Un mic sfat daca se poate
scapa de proiectoare sau includele in spoiler (nu ai batai de cap cu garcea) in rest superrrrrrr. :D Acu apucate de motor Succes! |
Va multumesc ptr reply-uri... :D
Stergatoarele alea chiar nu am avut timp de ele dar promit ca o sa le schimb sau le vopsesc in culoarea masinii... Prelungirea aia de la spoiler contrasteaza misto cu partea de sus a spoilerului dar , in fine ...cred ca pana la uram o sa-l fac negru mat. Proiectoarele le-am dat ...mi-au zis mai multi .... Tot caut unele mici sa le bag in spoiler , sub capota acolo dar nu gasesc :wink: La motor ....un filtru K&N si un traseu complet borla de inox....Mai am eu in cap cateva modificari dar nu pot sa le fac pe toate dintr-o data :x Cam catzi caluti credeti ca ar aduce filtrul si cu traseul de inox ? |
ca sa scoti intr-adevar ceva din acele mici modificari adauga un CHIP :wink:
|
S-a ticnit lupu`... :roll:
Chip la TICO ??? :hahano: |
Arata bine masina... Dar muzica ce ai ? :D
|
N-am ...ascult motoru` ca imi place cum se aude ( glumeam )
Muzica e pe vine ...Deocamdat am facut exterioru` :oops: si putin la interior.... Volan invelit in piele ... schimbator momo ....huse Michael Scumacher ...si cam atat :wink: |
Re:
Quote:
|
Tico e pe carburator deci nu am cum sa pun chip la ea :lol:
|
daca ai gasi un motor de Dihatsu Sirion 1.3 Top S 102cp se potriveste perfect la ce ai acolo, dar iti trebuie si calculalorul si cutia, vei avea de facut adaptari la timonerie si planetare, pe langa multe alte lucruri neaspeptate dar merita ca tico e destul de usor... si daca brocolezi corespunzator motorul nou, o sa fie bomba masina..
totul e sa te interesezi ce motoare ti se potrivesc.. sa cauti masini avariate (de preferat lateral sau spate) si sa iti iei ce ai nevoie dupa ea Bafta! |
Arata bine ticutzu. Si eu am tot Tico. Daca gasesti niste jante din aliaj pt el sa ma anunti si pe mine
|
:wink: Jante din aliaj pe 12\" gasesti la Radacini chiar in Bucuresti...
Sunt 2 modele : Unul cu spite multe , si unul cu 3 2 mil bucata :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Daca tii cu tot dinadinsul intra si pe 15\" , cu modificari
pep are pe 14 si am inteles ca a modificat caseta de directie si aripile Dar tre sa ai $ ca asa trebuie sa cumperi si caucioace ;).... |
asta era masina unui prieten
http://www.spidertuning.go.ro/site/s...o_ro/Tico1.JPG http://www.spidertuning.go.ro/site/s...o_ro/Tico2.JPG pe era erau jenti de 14 cu cauciucuri Pirelli de 185/50/R14. problema nu a fost cu gasirea jentilor, ci cu gasirea cauciucurilor in niste bani acceptabili (cu toate ca banii nu erau foarte mare problema pentru el). intr-un final a gasit 2 ceva uzate pe spate, si ceva acceptabile pe fata. |
destul de frumos. bravo!
|
am urmarit si eu topicul si am vazut ceva care mi sa parut mai mult decat ciudat :?: :?: tico are CARBURATOR :shock: :?:
|
Re:
Quote:
|
dom`le ....ce ti se pare asa curios faptul ca tico are carburator ?
Ai mai auzit tu pana acuma ca are injectie ??? @bobo32....de ce nu mai exista? |
Haideti ca va fac poze eu din atelier maine cu barile de Lumma pe care le-am pus pe Tico si spatele de Rieger cu prize puse pe spate sa muriti cum arata pe Tico si apoi peste o saptamana veti vedea pozele si cu masina vopsita :lol:
|
Lumma produce piese de tuning ptr tico ??? :? :? :?
In fine.....asteptam pozele :D p.s. consider-o ca pe un sfat --> faceti-va un site mai calumea :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pacat de kzv. in fine, asteptam pozele. |
salutare, sunt unul dintre cei cu \"cutiutza de chibrituri\" (adica tico) si vreau si eu sa-mi iau niste jante pt. masinutza. am gasit cateva modele interesante la 13 inci, dar nu stiu daca se gasesc cauciucuri care sa nu modifice diametrul exterior al rotii (adica inaltimea cauciucului sa ramana tot cea din talon). stie careva care-i pretul la un cauciuc din asta la magazin?
si inca ceva: s-a interesat careva de suspensii sport pentru \"fiara\"? |
Re:
Quote:
|
cine mai stie despre ce era vorba........????
|
Uitete in talon si vezi cati KW scrie ca are, faci calculul si afli sigur cati CP are!!!
|
Tico are 33 KW
|
deci rezulta ca are aprox 45cp
|
Re:
Quote:
ai putea incerca si cu jante de aliaj de supernova/solenta ca mi se pare ca se potrivesc la gauri. aveam un prospect de prezentare la ticoi si scria 41 cp. in fine, mai demult pe site-u daewoo (rodae ma rog) scria ca ar avea 36 kw. dracu mai stie acuma. |
Tico are 42 Cp
Matiz are 48 (Euro 3) :wink: |
este tico cu euro si tico cu nu :) de aia sunt 2 valori vehiculate :wink:
|
da posibil. seriile mai noi aveau al 3-lea stop, tetiere un pic schimbate si cadranele ceasurilor de bord negre si nu albastre.
|
In fine....dar nenea horguem tot n-a pus pozele... :roll:
|
deci, daca eu am roti de 155/70/r12, ce cauciucuri imi trebuie pt jante de 13? 155/70/r13??? ca nu inteleg ce reprezinta cifrele alea...155...70...
r13 stiu ca inseamna diametrul jantei, dar celelalte? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning