![]() |
4 ani de insomnii
in curand...
;) |
Re: 4 ani de insomnii
permiteti-mi va rog sa fiu primul care va ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI si la cat mai multe
|
senchiu :)
stay tuned ;) |
La Multi Ani!! ;)
|
La Multi Ani si tot ce va doriti!
|
distractie mare..ca si anul trecut, bafta in continuare!
|
la catt mai multi ani de insomnii :D
|
La multi ani domnilor !!!
|
Multumim! Dar mai e un pic, pana ziua nostra ... :)
De data asta vrem sa o petrecem cu toti pasionati de curse si de tuning. Detalii in curind ... |
la multi ani :wink:
anul acesta speram sa iasa si mai si ca in anii trecuti :D |
cu siguranta o sa iasa...
|
:drunk: La Multi Ani Insomniaaaaa !!! atat din partea mea cat si din partea clubului URBAN DIVISION ..;)
|
La multi ani si tot ce va doriti si din partea Xtreme Club Emotion.
|
SE PARE CA A DISPARUT ANUNTUL MEU DIN PRIMUL POST...
REVIN CU EL... DACA SUNT PROBLEME DIN CAUZA UNUI MODERATOR SAU ADMIN, ASTEPT URGENT UN RASPUNS SA STIU CAUZA. MULTUMESC |
1,2......la 3 am lipsit......dar (Motivat)....la 4.....urmeaza poza cu balonul.....hai La Multi Ani Insomniacilor !!!!!!!
|
La multi ani, Insomnia ! As cita ceva ce-a scris un mare om pe alt topic, da'... nu cred ca are rostul. Sa traiti 1000 de ani !
|
La Multi Ani . bafta mai departe :-P
|
La multi ani! Sa fiti sanatosi!
|
:peace:La Multi Ani si din partea clubului Street Virus si la cate mai multe aniversari:drunk:
|
La multi ani Insomniacilor !
|
4 ani de Insomnii, 4 ani de Insomnia Racing Club, 4 ani de prietenii, 4 ani de High Class Tuning ...
Dupa cativa ani tulburi, dupa o perioada prelungita de efervescenta putem spune ca lumea tuning-ului si a curselor s-a asezat. In timpul acestei perioade au aparut si au disparut o serie de cluburi de “racing”, diverse poluri de influenta si-au facut simtita prezenta, multi s-au schimbat si putini si-au pastrat directia, idealurile si ritmul. Noi am ramas la fel… La fel de entuziasti, la fel de “legali”, la fel de prietenosi, la fel de active, la fel de interesati in ceea ce priveste dezvoltarea acestui fenomen, la fel de dornici sa promovam ideile INSOMNIA RACING. In acelasi timp ne-am si schimbat… Am schimbat numarul de membrii, am crescut printr-o selectie amanuntita a noilor intrati, avem prieteni mai multi, am schimbat o parte din materialul tehnic astfel incat am ajuns sa avem masini mai performante si mai “rele”, am dezvoltat sectiunea de show&shine astfel incat acum castigam la rand si o buna parte din trofeele din sectiunea “best exterior” sau “best interior”, m dezvoltat si sectiunea de “sound x-treme” avand in club o masina magnet de atentie in aceasta directie. Per ansamblu am ramas aceiasi dar am evoluat. La fel de activi in ceea ce priveste evenimentele de profil, participand la 95% din evenimentele de racing, show&shine si sound organizate in tara. Ba mai mult, am participat la KOE (King of Europe) cu una dintre masinile din club. Suntem la fel de prieteni cu celelalte cluburi si in acelasi timp ne-am facut prieteni noi care ne sprijina si pe care-i sprijinim. Avem curajul sa spunem ca ne-am maturizat ramanand in acelasi timp pustii entuziasti pe care-i cunoasteti de atata timp. Am ajuns acum din nou la momentul in care spunem si “ne spunem” LA MULTI ANI! O facem printr-un adevarat eveniment, inconjurati de prieteni si de intreaga lume a tuning-ului din Romania. Speram ca acest eveniment sa insemne mai mult decat trecerea unei perioade frumoase din viata clubului nostru. Am vrea sa fie o reintalnire a tuturor celor din lumea impatimitilor de cai putere, de curse legale, de tuning. Ideea este simpla: PARTY! Se prezinta membrii si masinile clubului, un moment plin de suspans si surprize. Oameni noi, masini noi, modificari radicale noi, noi concepte. In premiera vor lua cuvantul in cadrul acestui eveniment cativa invitati, conducatorii sau membrii staff-urilor cluburilor majore de racing si tuning. Avem de acordat cateva premii, o parte pentru membrii nostrii, alta parte pentru… altii. Insa, mai presus de toate puncteaza petrecerea. O petrecere lejera, unde toata lumea sa se simta bine si de care invitatii nostrii (cel putin 350 de persoane) sa pomeneasca mult timp. Va fi o seara deosebita, o noapte speciala, un eveniment semnat INSOMNIA RACING CLUB. In concluzie, vineri, 23 noimebrie 2007, va asteptam in clubul “SESSION“, Str. Elefterie nr 51 (in complexul comercial Cotroceni). Pe langa masini modificate si fete frumoase, va vom incanta cu o multitudine de surprize... 21:30 – ajung invitatii 21:30 – moment outdoor: se prezinta masinile 22:00 - se intra indoor - muzica de party - socializare 22:30 - moment “la multi ani" - prezentare club - surprize 23:00 - full party 23:30 - acordarea premiilor INSOMNIA 24:15 - se continua full party pana la ultimul client. Va asteptam pe toti acolo!!!! De data asta vrem sa sarbatorim aniversara nostra in numar mai mare!!!!!!!! |
LA MULTI ANI !! DIn partea clubului URBAN DIVISION si tot ce va doriti sa vi se implineasca !! ;) :idea: :arrow:
|
Multumim tuturor pentru urari! Va asteptam la petrecere!
|
Polski ...nu scapi de data asta fara sa te bat cu tort.....23 Noiembrie...frumoasa data ca alegere!!!...va spun eu la locul faptei...deci Zetemte si Polifem sa nu fugiti ca nu aveti unde !!!!!
|
@florica ... te pupa fratele tau :) ... ;)
multumim tuturor pentru urari ... va asteptam la "probabil" cea mai tare petrecere a anului. o multitudine de surprize ... :) ... o sa vedeti ... o sa iasa frumos |
Sa vedem ! Avem pretentii de la voi !
|
La Multi Ani !!!
|
La multi anisori :drunk: :dance: :drunk: :rockon:
|
Discounturi considerabile customwheels.ro celor care vin la PETRECERE !! :))
|
Pentru rezervarea meselor --> [email protected]
O masa are 8 locuri: 3 pe canapea si 5 pe scaune. Consumatia minima este 300 de ron pe masa. |
corectare pentru rezervarea meselor : [email protected]
|
La multi ani baieti . . . see you there!
|
LA MULTI ANI va ureaza si SUN RACERS! Tineti-o tot asa...Ne vedem vineri!
P.S.: Iar cu tine serifule am treaba intergalactica pe zona AA in seara cu pricina! :lol: |
Intarare se face pe baza al biletuli de consumatia minima: 30 de ron!
|
hai La Multi Ani !!!!!!!
|
Quote:
|
consumatia minima 30 ron...un fel de intrare :D
|
1 Attachment(s)
Cred ca sunt primu care m`am trezit dupa bauta :D a si moxu :P ...
ce sa va zic baieti super party... la cat mai multe LA MULTI ANI un mic cadou after :D ... mai urmeaza |
2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: iubesc pozele de dupa petreceri :lol: :lol: :lol:
|
Multumim ca atzi venit si sper ca v-atzi simtit bine...!!!
Va mai asteptam la 5 anisori!!! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning