![]() |
Pareri,sugesti tuning Audi A6
Recunosc ca nu ma pricep la tuning. Este prima masina pe care incerc. cu toate ca multi au zis ca nu prea am ce sa ii fac la un A6
|
Re: Pareri,sugesti tuning Audi A6
3 Attachment(s)
Primele modigicari au fot o pereche de genti
|
2 Attachment(s)
A urmat o improvizatie la manere sa le pun cromate ca nu se gasesc pt A6
|
Daca ma puteti ajuta ce sa ii mai fac la masina. Este Audi A6 din 2004, motor 2,5 TDI,180 caluti cipuita:)
|
Salut! Nici eu nu am experienta in tuning deloc! Doar in nFS desigur! :D Nici masina n-am! Chiar daca parerea mea conteaza mai mult sa mai putin poate deloc, iti dau cateva sugestii... Mie personal nu-mi plac manerele cromate... nush... parca nu da bine pe o masina asa mai normala... nu gen Bentley, ollce si altele! Gentile sunt faine... dar daca mai ai o posibilitate/sansa sa le dai... da-le daca iti plac gentile de pe A8 cu 10 spite parca, partea interioara tot neagra, am vazut genti de care vb pe un A6 in Brasov si arata bestial! Ce am mai vazut si mi s-a parut interesant au fost oglinzile la un A6... tot forma originala doar ca aveau semnalizare in partea de jos si de la mijloc in sus crom! E de efect si arata super... cred eu! Mult succes cu tuningul si sper sa-ti fi dat macar o idee de inceput! Bafta!
|
Quote:
|
Cat despre genti nu le vand pe astea care sunt pe masina vreau sa le vand pe acelea care le vezi in prima poza sunt gentile originale ale masini si am 5 buc , pt ca am avut si la roata de rezerva. manerele le-am pus pt ca sa mai fie ceva cromat in afara de genti urma si capace la oglinzi
|
acuma vreau sa imi mai spun o parere. merg neoane dedesupt la masina asta?astept pareri
|
Nu prea cred... Mi se pare o masina mult prea eleganta pentru neoane dedesubt! Parerea mea... Mult succes in continuare! Eventual, poate faci rost doar de niste capace pt oglinzi apoi le cromezi si tot e ceva. Bafta!
|
AM SI EU UN A6 ASEMATAOR CU AL TAU...Nu fa improvizatii cum ai facut cu manerele e pacat.capace de oglinzi se gasesc la 2-3 mil setul.eu lucrez la audi si i-am pus arcuri sport .am coborat-o cu 3 cm.apoi am pus jante de rs6 cromate pe 18.cat despre neoane ...nu ..clar
|
PE CAT SUNT JANTELE VECHI?MA INTERESEAZA PE MINE...poate facem vreo combinatie
|
Quote:
|
Sa inteleg ca nu se merita sa mai fac nimik la exterior decat oglinzi,grila fara semnu audi,arcuri si filtru aer sport,si eventual stopuri pe spate cu led.
Ce ati alege intre xenon si angel? |
Eu as alege Angel... iar grila... pastreaza-o asa cum e si fi mandru ca ai un Audi... parerea mea...
|
Quote:
|
nici eu nu am vazut-eu zic ca sunt pt bmw si atat-xenon e super bun dar ia de 55 w ca alea de 35 w nu fac treaba din cauza lupei.
|
Quote:
|
in rest nu am mai facut nimik deocamdata la masina ca am avut-o in service pt revizia de iarna si sa schimb si placutele de frana.
Am xenon original al masini si sincer nu stiu decat sunt. |
Pune tu pe masina un Xenon dla de 8000 de kilocalorii 8000k ii zice nush exact unitatea de masura... scuze pt posibilitate de greseala... Am vazut pe un A4 de 2002 faruri cu 8000k si arata fantastic... mai ales albastrul acela puternic... Ce e drept e destul de scump dar de efect!
|
Am Avut Eu..sunt Doar De Efect.pe Strada Nu Vezi Lumina.de La 6500 Kelvin Ochiul Nu Mai Poate Distinge Corect Spectrul De Culoare.de Aceea Cele Mai Frumoase Sunt Cele De 10000 Dar Sunt Interzise.
|
de ce sunt interzise... de curiozitate... k am dat peste o oferta dar pt touareg era de 10000k
|
Quote:
|
dak deja ai instalatie de xenon originala nu ii mai poti pune alt xenon. nu ai prinderi pt bec
|
deocamdata nu ia-m mai facut nimik la masina ca nu am mai avut timp. oricum mai astept ceva sugestii de la voi
|
Am De Vanzare Un Radio-cas Symphony Cu Magazie De 6 Cd Incorporata De Pe Audi Al Meu.e Originala Si Merge Impecabil.poate Ne Combinam Cu Ceva...
|
6 Attachment(s)
dc nu renunti la improvizatia manerelor cromate arata mult mai bine fara ele...
acum uite niste poze sa iti faci o idee , cam ce sa mai schimbi la masinuta:rolleyes2 |
Quote:
|
299 euro ..negociabli.functioneaza si arata perfect.accept si combinatii...
|
1 Attachment(s)
de unde pot cumpara si eu bara asta si daca stii cam la ce pret
|
Quote:
|
iti pot aduce eu pt a6 ce ai nevoie... si manere cromate special pt masina asta... capace oglinzi... triple led tot ce mai vrei.
|
Quote:
poti aduce orice de a6? |
Bara aia se face numai pentru A3 de catre Kersher si sincer mie mi se pare cam uratica.
Un eleron discret cum e cel de rs6 , suspensie si cam atat. Daca vrei sa pui grila badgeless trebuie sa scoti si siglele din spate si toate insemnele privind motorizarea. Ii mai poti "afuma" stopurile si semnalele laterale. Parerea mea. Daca ar fi fost a mea iesea all black :D inclusiv rotile sa se sperie lumea de ea pe strada. |
Daca ar fi fost a mea iesea all black :D inclusiv rotile sa se sperie lumea de ea pe strada.[/QUOTE]
Si asa se sperie din cauza la folii. rotile sunt 80% negre. o sa cont minte de parerea ta. mersi |
Quote:
Am un Audi A 6 2001. Am inteles ca potzi aduce orice piesa de Audi. Ma intereseaza si pe mine mai multe piese de ornament, tuning(Capace Cromate de oglinzi, Bara Spate S Line ...etc), pt masina mea. Poti sa-mi lasi un Id de mess sau un nr de tel sa vb mai multe? Te rog! Multumesc Anticipat! |
saluT ,
am un a6 din 99' model k al tau , ce iai mai adaugat piese de tuning :?: nus ce sa pun pe el .... |
deocamdata nu iam mai pus nimik ca tre sa schimd toata distributia. si ma cam lasat fara bani
|
da jos frate croamele alea de la manere... si cum zicea cineva mai sus... eventual o suspensie sport adica sa o cobori putin mai jos... si daca vrei grila fara semne normal ca tre sa le dai toate jos si din spate si stopurile putin negricioase la fel si semnalizatoarele... si eleronu ala ca la s6 ... exact ce au zis mai sus... asta as zice si eu... cu toate ca m`am repetat... a6 e o limuzina... nu ai ce sa ii pui in plus ... risti sa o faci kitch daca pui in plus... salut si bafta
|
chestia cu "all black" ar da bine, atentie la minere ! bafta
|
eventual o suspensie sport adica sa o cobori putin mai jos...
mai jos nu o sa o las nicioadata pe soselele noastre deja am spart baia de 2 ori. cum a mai zis cineva all black da dar fara suspensie mai joasa. Manerele o sa dispara Am specificat ca nu stiu sa fac tuning dar ascult de altii Ms la toata lumea Si mai astept pareri |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning