![]() |
Masini tari vazute in Baia Mare
Aici rog sa postati fiecare poza care o aveti cu masini tari vazute la noi in oras , aici incluzand si cele in tranzit..Voi reveni cu poze cat mai repede
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina tare pe care multi ati mai intalnito in trafic...;)
|
Honda NSX este a unui prieten din portugalia ..Sapt trecuta am vorbit cu el zicea ca o vinde sapt viitoare , ii vine clientul dupa ea si va veni de craciun in romania ..cu o ''racheta'' ..atat va spun ..600 caluti , biturbo , nos etc ....cel putin asa mi'a spus ..ramane de vazut
|
4 Attachment(s)
................
|
1 Attachment(s)
asta era masina despre care e vorba
|
Baieti calmati-va,daca aveti ceva de impartit exista pm, im, orice altceva dar nu aici pe forum.
|
Hopa ...da ce ii aici? Parca nu facem parte din aceeasi comunitate , parca suntem toti dusmani , hai sa incercam sa rezolvam problema din alta perspectiva ...in primul rand eu am fost cu Honda NSX si aveam 210 si nu batea sau tremura nimic , al 2-lea rand nu stiu ce va tot certati , MarcCorneliu , asteapta sa vina ovi acasa cu celica lui si faceti o liniuta si sa nu mai avem discutii , nu inteleg ce ai cu el ??? fiecare are dreptul sa isi laude masina asa cum faci si tu si oricare dintre noi .Da , recunosc ca sunt multi in oras care isi lauda masinile ca ba au nu stiu cate sute de cai , ba au 1001 de chip'uri pe masina dar pentru asta nu trebuie sa ii bagam in seama . Si in ultimul rand acel Nissan 300zx este chiar racheta , pai la facut intr'o seara pe Rotaru cu Evo9 care are vreo 300 cai .In primavara vom organiza Midnight Racers Show si vom vedea ce poate masina fiecaruia .
|
4 Attachment(s)
sa revenim la poze cu masini
|
6 Attachment(s)
In sfarsit ,gata cu cearta ,sa revenim la masini tari:twisted:
A gasit niste poze cu un Corvette ,care acum este de vanzare la Edencars... 5.967cmc, 404 CP, 546Nm, Tractiune spate, Cutie de viteze manuala cu 6 trepte, Viteza maxima 306 km/h, 0-100km/h: 4,7 sec, tractiune spate :arrow: |
1 Attachment(s)
si asta e de vanzare !
|
godless acele poze cu mustangul nu prea par a fi facute in baia mare...corect?
|
Da ce am zis eu ca e facuta in baia mare poza ? topicul e masini tari din baia mare ,nu poze facute in baia mare si masina am vazut-o in baia mare si chiar e si de vanzare in baia mare
|
8 Attachment(s)
daca se pot pune poze si din alte parti am si eu citeva interesante.pozele sunt facute de fratele meu.si citeva din italia
|
@VG30DETT daca tu ai vrut asa sa pui poze si din alte parti asta e nu te putem opri ,dar topicul e cu Masini tari vazute in Baia Mare eu am pus poza cu mustangul pt ca l-am vazut in Baia Mare cu ochii mei , nu am avut aparat la mine poza e facuta de omul care are mustangul , numai el stie unde e facuta , nici nu ma intereseaza , masina aia este sau a fost in BM daca nu sa vandut intre timp ...
http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro...500-84686.html |
Ma bucur ca lumea sia revenit si nu se mai cearta ... oricum o sa vedem in primavara vara care sunt cele mai tari masini din baia mare ... oricum sa speram ca pana atunci mai apar ceva bolizi in baia mare (ovi trebuie sa iti dau data cand o sa fie sa vii pregatit with your new bolizi :D:D:D:D:D)
|
6 Attachment(s)
..............
|
1 Attachment(s)
In apropiere de BM.
|
uai ce superb e matizu , avion !:shock:
|
Frumos Matizul...parca e VT cu plasa aia pe capota;)
|
Asta trebuia postat la kitch tuning! ;)
|
Intr-adevar are cateva chestii pe el ce tind spre kitch da zic eu ca nu arata chiar asa rau:).
|
2 Attachment(s)
Vazut azi in piatza pacii Baia Mare
|
Super tare masina :???::???: n'am ce zice :yikes: :)))))))))))
|
noah macar stim o treaba, mergem cu mercedesul la groapa :D frumos dric!
|
faina masina pentru ultimu drum:)):))..........macar nu o sa mergem dusi in mana sau in alte fel si fel de masini....doresc ca nimeni sa nu ajunga in ea...ca ii mare pacat...asa ca atention:P
|
am vazut si ieri si azi toata ziua prin oras o tipa ce se plimba cu un G-Klasse modelul in 2 usi decapotabil cu soft-top. o sa incerc sa ii fac ceva pzoe cat de curand! arata interesant!
|
E G'klass 320cdi are la numar WIW ...e super masina , interiorul piele cu masaj in scaune , dvd , etc ..masina e full
|
Quote:
|
L'am vazut deja ... e superba masina , cred ca e carrera 4s
|
3 Attachment(s)
Doua bestii
Face 2 Face |
dap :) ....
|
Quote:
Superbe;););) |
Subaru e cu nr de MM ? , inca nu l-am vazut prin oras:-)
|
frumos subaru ul ... arata mortal pe alb
|
Quote:
|
furia alba si furia rosie...:twisted:
|
pacat ca doar furia rosie ne arata cate ceva....cea alba sta doar...
|
frumoase furile astea doua...pacat ca nu-s ale mele :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning