![]() |
5 Iunie 2005 :: A doua etapa de viteza KO Racing
Etapa de Viteza KoRacing din 5 Iunie, va avea lok pe Aeroportul International Cluj-Napoca!
|
Re: Detalii cu privire la Etapa de Viteza din 5 Iunie 2005
Quote:
sau o sa mergem iar degeaba? pe ce distanta? ceva detalii suplimentare? categorii? ora de desfasurare? |
1. Da ceva sigur
2. Nu o sa se mearga degeaba, sigur! 3. Distantza am inteles ca va fi 400m pt toata lumea 4. De data asta sonorizarea va fi super profi, securitatea la fel, si multe altele 5. 17.00 da de asta nu imi aduc amnite exact! |
din cate am inteles eu o sa fie pe 400 m ...
|
1 Attachment(s)
|
si ce ma Oli nu o sa fie bine, cu cat mai mult cu atat mai bine.
Da tu intri? |
A doua etapa KO Racing
Biletele pentru etapa a doua KO Racing se gasesc la magazinele PlusGSM din Cluj Napoca si terasa Kharma. KO RACING organizeaza a doua etapa de concursuri de viteza pentru motociclisti si automobilisti amatori, pe pista Aeroportului International Cluj-Napoca. DATA CURSEI - 5 iunie 2005, intre orele 14-21. SECRETARIAT - Adresa secretariatului responsabil cu concursul: [email protected] INFORMATII - Toate informațiile necesare în legătură cu concursul se pot găsi pe internet, sau la numarul de telefon 0745/081.977. DESFASURATOR - 25 mai: incep inscrierile pentru concurenti - 30 mai: se pun in vinzare bilete - 2 iunie, ora 24: se incheie inscrierile pentru concurenti - 3 iunie, ora 15: se afiseaza tabelul concurentilor inscrisi pe grupe 5 IUNIE - Data Etapei ora 14: autoturismele si motocicletele inscrise au acces in PARCUL INCHIS din incinta Aeroportului International Cluj pentru controlul administrativ si tehnic - ora 15: se inchide accesul autoturismelor si motocicletelor in PARCUL INCHIS - ora 16: se deschide accesul publicului in ZONA MIXTA - ora 16.45: autoturismele si motocicletele inscrise se deplaseaza in ZONA DE START - ora 16.50: publicul este condus in preajma pistei de concurs - ora 17.15: se da startul la GRUPA M1 - ora 17.30: se da startul la GRUPA A1 - ora 17.45: se da startul la GRUPA A2 - ora 18.00: se da startul la GRUPA A3 - ora 18.15: se da startul la GRUPA M2 - ora 18.30: se da startul la GRUPA A4 - ora 18.45: se da startul la GRUPA A5 - ora 19.00: se da startul la GRUPA A6 - ora 19.15: se da startul la KO Special - ora 19.30: Festivitatea de premiere |
Baiati ,am nevoie de ajutorul vostru sa gasiti o masina care al carei motor sa aiba in jur de 700 Cp pentru ca la randul nostru ,al organizatorior, vom aduce o astfel de masina!Nu dau alte informatii desprea aceasta,tocmai pentru a pastra un gram de surpriza!Va multumesc si astept sugestiile voastre!
|
Si o sa fie ca data trecuta?
|
Re:
Quote:
De ce 500 e aberant, 400 ca peste tot in lume. Va urez succes si multa lume! |
De ce toti au pus etape peste salonul de tuning de la Bucuresti?
|
Re:
Quote:
ALA O SA FIE SALON?VORBIM DUPA CE SE TERMINA..... |
Pentru organizatori......
Sper sa nu va faceti de cacao ca data trecuta cand a-ti fost de toata jena.
Poate a-ti invatat ceva din 22 mai de la Oradea. Nu de alta da este pacat de toata lumea care vine..... |
daca stai sa te gandejti shi la oradea s-a anulat db dragu'... deci nimic nou... atata ca organizarea la capitolu \"public\" a fost mult peste...
|
Pt cj98czh! Nu cred ca ar fi fost fff necesar comentariul meu ,dar vreau sa iti propun ceva,apoi sa iti explic niste chestii.
In primul rand as vrea sa iti propun ca data viitoare cand mai organizez sa te iau cu mine zi de zi,apoi cred ca privesti cu alti ochi toata manevra asta vis a vis de organizare! In al doilea rand...la Oradea baza au fost belgienii aceia sau ce au fost ,deci un concurs International sustinut la noi in tara.Eu cred ca e o mica mare diferenta.La organizare a muncit o echipa intreaga in colaborare cu baietii din Oradea si nu numai,o jumatate de an,ca sa nu mai vorbesc de bugetul alocat acestui show! In al treilea rand....totul a fost static ,cu exceptia masinariei aleia cu reactor si unor intoarceri.Un alt amanunt ,la Oradea a fost still EXPOTRANSILVANIA la noi,adika in decurs de 12 ore aveai posibilitatea sa intrii sa privesti si sa pleci sa revii,deci eu sunt sigur ca nu au venit toti odata cum vin la un concurs de liniutze! In al patru rand ,eu cred ca e mare diferentza intre programul de zbor al Aeroportului din Oradea cu cel din Cluj,si nu numai din Oradea!De ce crezi ca am organizat prima oara noaptea?pt ca asa aveam la dispozitie mai mult timpDaca as avea si eu la dispozitie 12 ore efectiv de concurs ,fara sa ma streseze intrebarile de genul'la cat vine urmatorul avion sau stiu eu ce',iti garantez ca ti as fi rezolvat o linitza intre o masina de 700-800cp si un MIG,daca ma intelegi!Ca sa nu mai vorbesc de alte combinatii de efect! Oricum orce ar fi , cel mai important e ca exista ambitie,pasiune,interes vis a vis de acest gen de manifestare !Eu cred ca avand in vedere modul in care am privit de data aceasta organizarea si tot ceea ce tine de ea , cu sprijinul si intelegerea voastra ,a concurentilor si spectatorilor si in ciuda faptului ca timpul e ffff scurt,de data aceasta tre sa iasa bine de tot!O rugaminte as avea :luati biletele din timp de la punctele de vanzare din oras (magazinele Plusgsm si clubul Kharma) ca sa evitam ambutoiajul si sa dam curs unui trafic fluend! Va multumesc si va astept Duminica! |
1 Attachment(s)
As mai avea inca o raugaminte in legatura cu inscrierea concurentilor si anume ,ii rog spre o mai buna desfasurare sa se inscrie din timp !
|
Re:
Incepand cu data de 13.02.2004 LEGAL RACING este o marca inregitrata.
Va anuntam ca incalcati legea nr 84/1998 privind marcile. Numarul de inregitrare pentru LEGAL RACING este 58959 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci |
1 Attachment(s)
Sebastian, intre timp s-a schimbat, ii Curse De Viteza!
p.s. daca eu vreau sa fac niste legale, nu am voie sa le zic Legal Racing? |
:) :) :) :)
|
Re:
Quote:
LEGAL RACING este proprietatea A.C.S.Legal Racing si fara acceptul scris nu este voie sa se foloseasca aceasta denumire ce este marca inregistrata.Cu toate astea noi nu putem ingradi dreptul nimanui de a se exprima asa cum doreste insa e bine sa-l notificam si sa cunoasca ca legea ne apara. Azi am vorbit la Bucuresti cu Bogdan Marisca si din ce am aflat cred ca vor fi forte suficiente pentru a asigura ordinea si cred ca un contract pe cateva sute de jandarmi nu e usor de dus asa ca totul poate fi sub control. Noi nu am uitat ca am promis o cursa la CJ si ne vom tine de cuvant cat mai curand posibil. |
Re:
Quote:
numai bine. |
Re:
Quote:
MULTUMESC! |
hmm ... oky ... acum ca sa rezolvat si aceasta problema ... ce ar fi za vb mai multe despre aceasta curasa de la cluj ?
:!: :idea: :!: [/img] |
Asteptam cu nerabdare ceva detalii...
Sa veniti next week la Oradea, se anunta lume multa de tot. la ITS cica au fost mai mult de 20.000 bilete vandute... Sa vedem la draguri daca merge lumea... |
Ma bucur ca a iesit mai bine ca a doua oara, si-mi pare rau ca n-am putut sa venim din TM. Poate ne vedem la Oradea.
Bagati si poze/filme. |
JEFF...te asteptam la Oradea...sau cel putin eu astept cat mai multe masini tari...sa fie show. :D
|
mai sper sa nu jignesc pe nimeni, dar a fost mai nasol ca data trecuta sincer sa fiu... adica data trecuta macar ai putut vedea ceva masini... acum au fost niste tristeturi... adica sincer sa fiu un passat si un mondeo le vezi in fata la semaforu de la SORA... si linia aia dintre dacia si cielo a fost super penibila.... intradevar au fost si masini relativ OK (Mercedesul cu OZN`ul mi-au placut cel mai mult)....
da nu inteleg inca o chestie.... Mercedesul ala gri a luat de doua ori BMW ?????????? erau sot si sotie la volan ? din cate am inteles ambele erau cu motor de 2000 si cred ca diferenta de greutate nu e foarte mare..... in fine asta e doar pt curiozitatea mea.... sper ca unrmatoarea data sa organizati ceva mai tare si cu mai multi concurenti... si daca vremea va fi de partea noastra, in viitor voi participa si eu ! BAFTA |
organizarea a fost de nota 10, pacat ca vremea rea speriat concurenti care au fost cam putini, dar au fost cateva masini super selecte :lol: A 8 K 500 Evo6, prototipu etc
|
salut, in fiecare zii fotografiati tot felu de tampenii.... dar acuma nu o facut nimeni poze?
|
Spuneti-mi si mie cum a fost la Cluj, ca eu am fost la Arad. Cati participanti si spectatori au fost?
|
succes deplin
Vad ca s-a obtinut a doua reusita totala la CJ.
Prima data kix acum doi concurenti cu trei spectatori. Nu stiti sa va organizati si dati vina pe natura, daca era bine si lumea nu avea altceva mai bun de facut era meritul vostru nu este asa? In concluzie Clujul trebuie urmarit pana mai creste, neinteresant. |
Cred ca un drum la Iasi ar fi de folos.
De aici se poate invata. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= |
Nu fiti carcotasi ma...a iesit bine...a fost si ceva lume si masinile s-au dat...asta e important...muzica aia tare care ne surzea urechile si nu auzeam motoarele dar care s-a linistit la a doua trecere si MC-ul care isi dorea mult de tot sa fie \"pe bancheta din spate a motocicletei\", vremea care nu a tinut cu noi...in rest a fost cool cred eu...felicitari...bafta
|
Kamikaze
Nu vreau sa te superi pe mine, dar am fost prin Moldova saptamana trecuta ca m-au carat profii de la faculta si am vazut imposibilul: acolo se fura lemne cu bicicleta!!!(cand zic lemne, ma refer la brazi de 10m :lol: )
Jur ca asa ceva nu am mai vazut de cand is!!! ( apropo de progres, faceti drekului niste FastFood-uri in zona aia ca mor oamenii de foame si niste Non Stop-uri ca ni s-a gatat berea si n-am avut de unde cumpara nimic,decat posirca deaia de-a voastra) NO OFFENCE!!! :lemon: :peace: |
1 Attachment(s)
Parerea mea:
La a 2-a etapa de la Cluj ... organizarea a fost buna. Intr-adevar. Insa a cam lipsit obiectul principal al evenimentului ....mashinile ..... nu stiu daca au fost 20 de mashini in total si 3 motociclete. Daca se reushea la prima etapa o organizare ca si cea de acum .... ar fi fost super okay prima etapa si cu sigurantza ar fi fost lume si la etapa 3. Insa ashe... sa stau in ploaie si sa il ascult pe idiotu ala care vorbea prostii la microfon... si se si oftica daca il corecta careva din public.... eu unul nu mai merg .... Pana acum am platit 400.000 de lei pentru KoRacing (300.000 la prima etapa cand am participat cu otomobilu meu si amu 100.000 pentru beletu de intrare in ploaie ) si nu am prea vazut nimik ... decat vreo 10 liniutze dintre care vreo 2 au fost mai interesante.. in rest au fost diferentze prea mari intre mashini .... Auzi tu ... sa puna la liniutza un Audi 80 din 1900 toamna contra unui Audi A4 nou noutz ..... uare cam cine cashitga :?: .... Sunt curios ce anume va mai putea sa ma determine sa merg la etapa 3 ? |
de curiozitate: care a fost masina cu 700 CP??? sau numa povesti pe degeaba?
|
Nu a fost mashina de 700 cp :shock:
A fost un Audi A8 care zicea individu 'cela care tat striga p-acolo tare tare ca are 500 cp... si i-o dat-o de 2 ori la un EVO 6 cu 300 cp .... |
numa de asta intrebam:
Quote:
muream de curiozitate ce masina are 700 CP :) |
A8-u ala era d la MTM .... chiar avea 503 kai.....
eu am filmat toata chestia dar nu prea a fost interesant numa burn-out-urile kavasachiului! cand le trag d p caseta le pun si aici ;) |
salut!hai sa va spun eu de ce nu merge treaba prin cluj.nu cred eu ca acolo nu sunt masini klumea, dar mi se pare cam mult taxa de intrare chiar mare de tot ptr spectatori.masini sigur sunt dar totul depinde de publicitatea care se face unui eveniment, si de multe ori aceasta depinde si de bani.daca isi baga coada si televiziunea sau un post de radio si gur se afla mult mai repede.o chestie importanta este aceasta mediatizare.organizatorii trebuie sa accepte si voluntari ptr ca spectacolul sa fie si organizarea sa se lege un pic.daca organizatorii sunt doar ptr ei atunci nu o sa se faca nimic in partea aceea de tara.data viitoare poate se va colabora macar cu un post de radio ptr mediatizarea evenimentului ca sa nu mai vb de banner-e si fluturasi distribuiti prin oras,licee.scoli si cluburi,discoteci.sunt multe chestii dar e si mult de vb si acum sunt cam obosit.poate cu alta ocazie.apropo eu sunt din CONSTANTA :wink: numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning