Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Ultima moda in \"vopsele\" auto (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5560-ultima-moda-vopsele-auto.html)

claudiu_toncean 24-05-05 16:50

Ultima moda in \"vopsele\" auto

3 Attachment(s)
Nu mai am nici un comentariu la ce-au putut face araboii astia...
Va las pe voi sa va minunatzi si sa va datzi cu parerea...

Gabi 24-05-05 16:55

Search, Search, Search! M-am saturat sa spun cuvantu' asta!

Ultima moda de vreo... 1 an si ceva, cel putin. Au fost BMW-uri, Audiurl, Mertzuri, etc. care-au aparut pe forum.

Foloseste Search; TE AJUTA!

teddy 24-05-05 17:00

sunt tare multe, sunt niste tarani.

claudiu_toncean 24-05-05 17:02

???

Stii cumva cine face asa ceva (prin Europa) si cam cat ar costa o \"treaba\" din asta la un Audi S8 din 2001?
Mersi anticipat!

the_mav 24-05-05 17:05

unde mi-e topicu' meu cu acura? ca io'l astept pe nenea ala de mai bine d'un an....

un greucean, doi greuceni, j'demii de greuceni......
:? :? :? :roll: :wink: :P :? :roll: :roll: :roll: :wink: :P :wink:

ps: @200sx, gt15 nu e prea mica ?....
pps: l-am gasit:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=acura&start=0

ESPinoza 24-05-05 19:00

Re: ???

Quote:

Originally Posted by \"claudiu_toncean\"
Stii cumva cine face asa ceva (prin Europa) si cam cat ar costa o \"treaba\" din asta la un Audi S8 din 2001?
Mersi anticipat!

intereseaza`te mai intai daca ai voie sa circuli in romania cu asa ceva.,.. eu zic ca nu prea

darcu 24-05-05 19:41

Re: ???

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
Quote:

Originally Posted by \"claudiu_toncean\"
Mersi anticipat!

intereseaza`te mai intai daca ai voie sa circuli in romania cu asa ceva.,.. eu zic ca nu prea

de ce nu ai avea voie?????

ESPinoza 24-05-05 21:19

gandeste`te cand e o zi cu soare afara... cred ca nici soferul numai vede... numai zic de ceilaltzi participanti la trafic

Psycho 24-05-05 22:22

vopseaua aia am inteles ke in jur de 10 mii de coco .. am mai vazut`o pe un mercedes ... ashea .. si era prea belea .. nush daca e legala .. dar daca nu ai ce face cu un sac de bani ... :) .. merita .. oricum .. primu` care face chestia asta in romania e tatic :) ... dar ..s a ne gandim .. la nishte retushuri .. oaree ... cat or costa :)

teddy 24-05-05 22:43

wow voua chiar va placeau :D mie mi se pare ceva foarte taranesc (tipator- tipic oriental) dar este doar o chestie de gust

Soichiro 24-05-05 23:18

Cand eram mic, umbla printre blocuri un tigan care isi facea reclama in felul urmator: \"Spoi tingiri cazane\". Cam asa e si asta, spoiala tiganeasca. Pacat de logo-ul Motoren Technik Mayer, care mai inseamna ceva.

claudiu_toncean 25-05-05 13:36

Nu stiu daca poti sa-i spui ca e un kitsch, ca la 10 miare de dineros si daca mai pui la socoteala si logou' MTM, nu prea mai potzi sa-i spui kitsch.
A fost pus si pe mertzuri si pe audi, dupa cum atzi spus voi, asa ca arabii aia pe care ii numitzi tzaranoi, nu cred caa-u facut-o de oaie de data asta. Am sa ma interesez cat costa la MTM treaba asta ca fiti siguri ca vreau sa-mi fac la Audiu' meu asha ceva. Cu riscu' de-a da o gramada da bani pe asta, da' ma intreb: cine mai are in Romania asa ceva ?!
Mai datzi cu parerea si ceilaltzi...

teddy 25-05-05 17:19

imi fac un paintjob cu gainatz pe toata masina si nici asta nu are nimeni in romania... daca e scump nu inseamna neaparat ca nu e kitsch. oricum unora le place asa ca nu-mi permit eu sa zic cum e... dar asa scump este si sa o sufli cu aur si sa ai cristale svarovski la jante, cum am mai vazut...

200SX 25-05-05 18:54

pentru prima data am vazut un BMW vopsit astfel (sunt pozele undeva pe aicea) si mie mi-a placut

PS: parerea mea e ca nici nu se pune problema de o comparatie intre o vopsea dasta si stilul tiganesc de a vopsi

teddy 26-05-05 02:08

parerea mea e ca fiecare are parerile si gusturile lui :P

EMaiL 26-05-05 09:31

parerea mea este ca multa lume isi doreste sa puna roti chromate pe masina iar aia care le au deja si vor mai mult isi chromeaza masina ... eu sunt la stadiul de a-mi dori rotile, dar mi-ar place toat masina :D

mike20 26-05-05 15:38

1 Attachment(s)
yo unu nu cred ca as vopsi masina asa...
---> o poza si cu un mertz asa:

DRooPY 26-05-05 16:36

1 Attachment(s)
Din cate am citit in revista Power Max ( Franta) o astfel de vopsire se fac pe masinile de prezentare ( ele nefiind omologate) si se ajunge undeva la 15.000 E cu tot cu manopera... aici sunt niste poze cu masina respectiva...

Psycho 26-05-05 21:33

e nebunie .. .p bune asemenea culoare

BlueEyes 27-05-05 02:47

d e m e n t i a l a !!!!!dar presupun l aceasta \"culoare \" implik riscuri(vara t voate orbi-din cauza soarelui etc...) p sosea poate din anumite cauze....but who knows....!!oricum prima parere ramane ....PREA MARFA SA FIE PUSA P STRAZI

ERY 27-05-05 08:26

bling bling....Oricum nu as vopsi masina asa......sunt njde mii de modele mai interesante, dar pt un show room poate da...

Alexutzzz 28-05-05 16:06

hmmmm e super tare dar ganditica ca daca o parchezi in fata la un minimarket sa iti iei ceva si arunca un tazranoi o sticla de plastic de la etaj sau pungi cu toate prostiile si daca mai are cineva boala pe tinee :(((( imaginativa ce se intampla cat costa o retusare sau sa dea o proasta in tine sa te atinga asa usor:(( vai viatza mea

vo0do0 28-05-05 21:20

daca ai bani de vopsea + masina pe care s-o aplici ..crezi ca mai conteaza o retusare ?

robertt_rct 31-05-05 10:19

vopseaua e belea. merita 15.000 E.

blowwind 25-06-05 18:02

1 Attachment(s)
m`am gandit sa mai adaug si yo inca o capodopera :)

c i k y 25-06-05 18:40

deja mi-au luat ochii astea :shock:

orlando 25-06-05 20:22

vopseaua asta am mai vazut-o si amai fost discutata pe un BMW...daca nu ma inshel ori M3 ori seria 3...asa ca trage si tu concluziile...
in orice caz culoarea e marfa...!
sa ai o asemenea mashina cromata...si sa mai potzi sa zici ca nu e bling bling :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

SHOGUN-A8 25-06-05 20:32

Masina si asa e tare,dar cand mai are crom pe ea :shock: :shock: :shock:
Super tare ideea!

dandan 30-06-05 20:13

2 Attachment(s)
un litru de voprea costa cam 600 euro ,de cea mai buna calitate.......sunt si mai ieftine in functie de calitate
pt vopsitul unei masini intra cam 4-5 litri
sa-ti vopsesti masina te costa intre 10000 si 15000 de euro
In UE ............ESTE ILEGAL SA VOPSESTI MASINA MAI MULT DE 20% DIN SUPRAFATA ,IN AFARA DE JANTE SI GEAMURI.
Vopseaua a fost scoasa de audi pt prima data.
Mercedes au facut un calendar de 2004
cu niste masini si au vrut sa le vopseasca asa, dar atunci erau foarte
putini care stiau sa faca asa ceva si costa imens de multi bani,asa ca
ei au gasit pe cineva care le.au fecut toate mesinile cu folie, asa cum
au taxiurile in germania.

sil4tuning 30-06-05 20:50

dane 6 X 4 = 24 000
6 X 5 = 30 000
de unde ai dedus dupa spusele tale 10 -15 000 :P

orlando 30-06-05 20:51

da kiar daca este un soare puternic si iti vine o asemenea mashina vopsita asa nu te orbeshte???
parerea mea ca iti face oki varza...ca nu sunt proshti americani cau interzis-o! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

dandan 30-06-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
dane 6 X 4 = 24 000
6 X 5 = 30 000

ai cam lipsit de la orele de matematica :wink:
5 litri vopsea X 600 euro =3000 euro
Si stiu toate astea de la fratele meu ,care se ocupa cu asta in germania.
N-am citit prin reviste
Acum chiar are vopseaua asta la service

dandan 30-06-05 21:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
da kiar daca este un soare puternic si iti vine o asemenea mashina vopsita asa nu te orbeshte???
parerea mea ca iti face oki varza...ca nu sunt proshti americani cau interzis-o! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

americanii n-au interzis-o din cate stiu ...
Stiu sigur ca in europa n-ai voie sa vopsesti masina cu aceasta vopsea decat 20% din suprafatza faca geamuri si jante

sil4tuning 30-06-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dandan\"
Quote:

dane 6 X 4 = 24 000
6 X 5 = 30 000

mey un moment de neatentie :oops: dar tot nu e ca tine :P de unde 15 000 atunci ? mana de lucru sau ce ?

paulica 01-07-05 14:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dandan\"
Quote:

dane 6 X 4 = 24 000
6 X 5 = 30 000

Si stiu toate astea de la fratele meu ,care se ocupa cu asta in germania.
N-am citit prin reviste
Acum chiar are vopseaua asta la service

Adica poti sa faci rost de vopsea din asta ??? Iti dau 100euro in plus la litru daca zici ca ar costa numai 600. Romania nu e in UE inca , deci cred ca e legala... nu ?

helljackbt 01-07-05 15:24

kestii

eu as zice ca e faina combinatia masina-culoare !
la ei in desertu ala ar arata kiar nasol o masina albastra sau verde !!

inca ceva ! ARABI ASTIA AU SONDA DE PETROL in gradina si isi permit sa isi bage diamante si la wc !!!
sunt la sectiunea filme niste scheme pe care le fac arabi cu niste toyote si cu niste jeepuri nissan !!!

GABBY_ 01-07-05 17:08

ma minunez sa vad ce romanii avem in tara asta.fiecare cu gusturile lui dar stiti ce i-as face eu unui roman care zice ca e naspa ,daca as avea la berlina mea o culoare ca asta si ar venii langa masina si s-ar uita atent la ea ea ?i-as rupe gura aia care zicea ca e naspa masina si mai ales culoarea

dandan 01-07-05 22:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
ma minunez sa vad ce romanii avem in tara asta.fiecare cu gusturile lui dar stiti ce i-as face eu unui roman care zice ca e naspa ,daca as avea la berlina mea o culoare ca asta si ar venii langa masina si s-ar uita atent la ea ea ?i-as rupe gura aia care zicea ca e naspa masina si mai ales culoarea

cred c-ar trebui sa fii putin :drunk: sa-ti vopsesti dacia asa

Urban_Racing 08-03-06 19:58

Re: Ultima moda in \"vopsele\" auto

crazy arabs!!!!!!! vad c a parerilu sunt impartzite unii zic ca e kitch ca e tzaranie unii ca e marpha! fiecare cu parerea lui ! ... mie unu imi place! cred ca lashi ceva guri cascate shi orbeshti bine lumea cu ea vara prin mamaia! :)

Urban_Racing 08-03-06 20:00

Re: Ultima moda in \"vopsele\" auto

Quote:

Originally Posted by orlando

pui prosoape pe ea :))

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning