Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cine iubeste mai mult, barbatul sau femeia??? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/55511-iubeste-barbatul-femeia.html)

Sasha_z 26-10-07 15:54

Cine iubeste mai mult, barbatul sau femeia???

Chiar acum o jumatate de ora am vazut o emisiune la Tv cu despre acest subiect...cei de acolo nu m`au lamurit suficient!!!!

Barbatul sau Femeia???? si va rog sa va si explicati alegerea!!!

BULLDOG 26-10-07 16:44

Re: Cine Iubeste Mai Mult??? Barbatul Sau Femeia???

dupa parerea mea asta ii o chestie care idfera de la caz la caz si care nu prea poate fi luata ca fapt general ...

Sasha_z 26-10-07 16:53

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 1169301)
dupa parerea mea asta ii o chestie care idfera de la caz la caz si care nu prea poate fi luata ca fapt general ...

da...si desi ai votat "Barbatul" ....:oops:

Mustang 26-10-07 17:12

Barbatul: am votat pentru ca de multe ori el ajunge sa fie primul in relatie care pune suflet.
Permiteti-mi sa spun ca barbatul care urmareste doar sex, il poate obtine dupa prima noapte. In momentul cand simte ceva pentru persoana de sex opus, se manifesta altfel, mai ciudat. De multe ori nici el nu isi da seama de acest lucru.

Partea reala este aceasta:
- daca in relatie amandoi tin unul la celalalt nu se poate spune ca unul iubeste mai mult si altul mai putin; iubirea nu se masoara in procentaj.
- daca o parte isi iubeste partenerul, iar partenerul este doar la stadiul de placut, abia atunci se poate spune ca unul iubeste iar celalalt nu, dar atunci nu se poate numi relatie serioasa.

Sasha_z 26-10-07 17:16

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1169363)

Partea reala este aceasta:
- daca in relatie amandoi tin unul la celalalt nu se poate spune ca unul iubeste mai mult si altul mai putin; iubirea nu se masoara in procentaj.
- daca o parte isi iubeste partenerul, iar partenerul este doar la stadiul de placut, abia atunci se poate spune ca unul iubeste iar celalalt nu, dar atunci nu se poate numi relatie serioasa.

este foarte adevarat ceea ce spui aici ... dar cred ca tot barbatul se satura primul isi cauta amanta tot primul.... parerea mea..

Mustang 26-10-07 17:19

Vreau sa te intreb ceva.
De ce isi cauta barbatul o alta tipa ? Evident e ceva neinregula si la partenera lui care nu il satisface intr-un anumit plan. (sex, mod de gandire, stres etc).

De multe ori si voi alegeti si alt tip din acelasi motiv. ;)
Deci oricum o dai amandoi sunt de vina pentru aceste chestiuni.

In orice caz, ne abatem de la subiectul de baza. ;)

Sasha_z 26-10-07 17:29

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1169376)
Vreau sa te intreb ceva.
De ce isi cauta barbatul o alta tipa ? Evident e ceva neinregula si la partenera lui care nu il satisface intr-un anumit plan. (sex, mod de gandire, stres etc).

De multe ori si voi alegeti si alt tip din acelasi motiv. ;)
Deci oricum o dai amandoi sunt de vina pentru aceste chestiuni.

In orice caz, ne abatem de la subiectul de baza. ;)

un barbat mi-a spus o data ca barbatii cu cat au mai mult cu atat vor mai mult.........

Claudia 26-10-07 17:35

Cred ca aici fiecare bifeaza din propria experienta a relatiilor trecute. Si facand acest sondaj ajungem la concluzia dorita. Nu are nimeni de unde sa stie sigur cine iubeste mai mult. Dar acumuland raspunsuri din experienta fiecaruia vom vedea cum inclina balanta.
In majoritatea experientelor mele de pana acum, barbatul a fost cel care a pus mai mult suflet, asadar voi vota barbatul.

BULLDOG 26-10-07 19:29

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1169319)
da...si desi ai votat "Barbatul" ....:oops:

n-am votat deloc ... :) tocmai din motivul explicat mai sus:)

Sasha_z 26-10-07 21:12

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 1169591)
n-am votat deloc ... :) tocmai din motivul explicat mai sus:)

ok....greseala mea:|

DolusD 26-10-07 21:25

yo zic k femeia iubeste mai mult ! am motivele mele :D

BULLDOG 27-10-07 00:48

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1169757)
ok....greseala mea:|

nu-i bai ...oricum ... interesant topic ai deschis aici :) :) oricum nu o sa aiba un final ... concret... :) .. probabil o sa castige "barbatul" datorita superioritatii lui de pe acest forum :)

Sasha_z 27-10-07 00:49

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 1170015)
nu-i bai ...oricum ... interesant topic ai deschis aici :) :) oricum nu o sa aiba un final ... concret... :) .. probabil o sa castige "barbatul" datorita superioritatii lui de pe acest forum :)

depinde de fiecare ce relatii a avut si cu ce fel de persoane:)

BULLDOG 27-10-07 00:52

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1170016)
depinde de fiecare ce relatii a avut si cu ce fel de persoane:)

poi asta ziceam si eu in primu post.... desi ... incep sa inclin spre barbat ... pentru ca ... nu stiu femei care sa faca sacrificii atat de mari pt un barbat pe cat face un barbat pt o femeie:)

Mustang 27-10-07 03:53

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1169392)
un barbat mi-a spus o data ca barbatii cu cat au mai mult cu atat vor mai mult.........

Fals.
Sunt unii care se multumesc cu ce au. ;)

Sasha_z 27-10-07 19:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1170095)
Fals.
Sunt unii care se multumesc cu ce au. ;)

nu este fals ce am spus eu...chiar deloc... bine ai spus "unii" ... si restu'?????

yakuza.klan 28-10-07 00:12

femeia nu iubeste mult femeia este iubita;)

bodyspeed 28-10-07 00:13

Nu poti da un raspuns in prisma acestei sa ii zicem stare , iubirea este starea care nu se poate descrie decat in linii mari, nu se poate trai decat la cote inalte, sa spui ca iubesti doar de dragul acestor cuvinte nu este necesar intr-o viata, doar daca simti cu adevarat.Cert este ca in 23 de ani, am spus asta doar de 3 ori si am simtit-o cu adevarat, am simtit ca face parte din mine, o parte mare din mine,
Sa spui ca iubeste mai mult barbatul. Din punctul meu DA, ca sunt barbat dar nu pot sti cat de mult iubeste o femeie , nu am intalnit o femeie sa puna mai mult suflet intr-o relatie, si indiferent cat de greu sa fi fost .....sa fi continuat
cu votul meu acum este egalitate ;)

Mustang 28-10-07 03:56

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1170938)
nu este fals ce am spus eu...chiar deloc... bine ai spus "unii" ... si restu'?????

Tu ai spus ca toti.
Iar eu m-as multumi cu una care sa ma iubeasca la fel de mult cum o iubesc eu.

Psycho 28-10-07 12:31

barbatu ... k daca eram femeie votam femeie :D

Bea69 28-10-07 19:53

de obicei barbatul se indragosteste mai greu ca femeia...ca urmare,dupa ce se intimpla catastrofa,e normal ca el sa fie dispus de nebunii ca sa nu isi piarda iubita...
pe de alta parte,depinde cata pasiune sta ascuns intr-un om....si asta e la fel de rar si la barbati si la femei...
asa ca nu votez ! :)

Eugen_TL 28-10-07 21:27

eu am zis femeia....in general asa e ! ea e cea care spera,care se implica mai mult,care plange,care sufera care etc etc! nu zic ca nu sunt si baieti! sunt dar sunt de parere ca ..sau cel putin la ce cunosc eu, femeia a iubit mai mult :) ! dar sunt si cazuri cand ea e cwrva iar el saracu sta si o pupa si in poponeata!

Bea69 28-10-07 22:08

faptul k sta si boceste ca proasta nu inseamna ca iubeste mai mult ;) cite ai vazut ,ca dupa o relatie stau singure, si fac depresie nervoasa de dorul exului?
sunt insa de acord,ca in timpul relatiei,ele sunt mai devotate...dar asta foarte des ,din cauza ca sunt disperate,si nu au altceva in cap decit maritisul...nu pentru ca ar iubi ele la nebunie partenerul...

Eugen_TL 28-10-07 22:15

ehh aia a fost parerea mea ! si am vazut si fete care inca putin se aruncau de la balcon :) nu ma iau cu tine sa ma contrazic... cum zici tu asa e ! :)

Sasha_z 28-10-07 22:22

fiecare om fie femeie sau barbat are felul lui in a arata ca iubeste,sufera etc.... unele/unii mai slabi de ingeri mataie toata ziua altii/altele fac pe duri/durele....

Bea69 28-10-07 22:28

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1172811)
ehh aia a fost parerea mea ! si am vazut si fete care inca putin se aruncau de la balcon :) nu ma iau cu tine sa ma contrazic... cum zici tu asa e ! :)

eu iara "ma iau" de tine ,pentru ca esti in stare de o discutie mai interesanta ;)
evident,exceptii sunt si intre femei si intre barbati...dar acum vorbim in general...:-)

Eugen_TL 28-10-07 23:16

mm mersi de compliment ! vorbim pe mess daca vrei .. nu-s intr-o stare super acum ..cand imi revin REIAU ideea :)

Magos 28-10-07 23:23

Pot zice ca amandoi...
Diferenta o face modul in care acest sentiment este aratat si ... recunoscut..! ;)

Alexey 29-10-07 11:02

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1172710)
eu am zis femeia....in general asa e ! ea e cea care spera,care se implica mai mult,care plange,care sufera care etc etc! nu zic ca nu sunt si baieti! sunt dar sunt de parere ca ..sau cel putin la ce cunosc eu, femeia a iubit mai mult :) ! dar sunt si cazuri cand ea e cwrva iar el saracu sta si o pupa si in poponeata!

Plansul e ridicat de majoritatea domnisoarelor la rang de arta/arma cum vrei tu s-o iei dupa caz. Nu e o dovada de iubire. Nu vezi ca majoritatea o ard cu te iubesc cu astea si dupa 2 saptamani are "puiul ei" ? De multe ori vorbesc hormonii din ele... si mai au tupeul sa vorbeasca de noi =))

Alexey 29-10-07 11:05

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1173152)
Sunt de acord ca femeia e mai sensibila, in cele mai multe cazuri. Dar daca se ataseaza mai putin decat partenerul nu inseamna ca e cwrva...

Corect. Dar daca sta si cu el si cu altu in acelasi timp, cam asa se numeste. Se stie ca femeile sunt experte in a-si gasi scuze pentru faptele lor...dar sunt degeaba

Claudia 29-10-07 13:33

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1172710)

Sunt de acord ca femeia e mai sensibila, in cele mai multe cazuri. Dar daca se ataseaza mai putin decat partenerul nu inseamna ca e cwrva...

tox 29-10-07 14:40

femeia mai plange si la comanda ;) nu e vorba de asta in esential... eu unul n-am reusit sa ma inteleg cu nicio fata mai mult de 3 ani la rand... nu e vorba de dragoste. a fost la fel de egala ca la inceput.Dupa care, la ceva mult timp... domnisoara s-a gandit ca ar fi cool sa se mai vada cu altcineva :) motiv ? vi le spun pe PM, pt cine are nevoie de motive.

Acum ati fi zis ca trebuia sa-i dau papucii. N-am facut-o, si stiti cat a stat schimbata ? fix 2 luni. Nu ca s-ar mai fi vazut cu altcineva, dar acelasi comportament. ar mai fi niste detalii. Concluzia este, in cazul asta:

- daca a facut ea prostia, si e iertata, se schimba un pic, dupa care face la fel, dar eu tot cu ea am continuat.
- daca faceam eu prostia, probabil pana acum as mai fi avut inca 5 prietene,ca n-ar fi inteles, oricare era motivul.

va las pe voi sa decideti ce-am votat ;)

Mustang 29-10-07 18:45

Tox a votat barbatul. =))

Bea69 30-10-07 19:10

sifon mic ce esti!:D :D :D

bodyspeed 30-10-07 19:30

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1175836)

Lasa omul in pace, ideea era sa si vedem cine pe cine voteza :D
vedeam si noi, asa ca cine voteza sa si argumenteze .
Multumesc anticipat.

Mustang 30-10-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1175836)

Nu-s sifon !!!
Asa reiese din postul dansului. :lol: :lol:

aleks 31-10-07 14:02

eu as vota femeia, daca privim din punct de vedere cantitativ(mai multe femei decat barbati iubesc, sau isi doresc sa o faca) dar dupa mine, atunci cand un barbat se indragosteste, in general e mult mai puternic sentimentul(si implicatiile mult mai adanci)decat in cazul fetelor.
intr-adevar, este foarte relativa chestiunea, iar generalizarea da gres, cu cat e mai mare esantionul, cu atat marja de eroare creste si ea...

p.s.: ca sa fiu antipatic de tot:
Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1169768)
yo zic k femeia iubeste mai mult ! am motivele mele :D

crezi ca era greu daca incepeai fraza cu "eu spun ca" in loc de "yo zic k" ? :)

Mustang 31-10-07 16:33

Iubeste mai mult ala care e mai fraier, de care se bate joc tot timpul.

Sasha_z 31-10-07 17:49

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1177063)
Iubeste mai mult ala care e mai fraier, de care se bate joc tot timpul.

Sau iubeste mai mult acela care intradevar are pe cine sa iubeasca si merita persoana respectiva;)

~Ada~ 09-11-07 22:17

Eu am zis ca barbatul...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning