Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   intalnirea de week end ! (https://forum.4tuning.ro/195-satu/55302-intalnirea-week-end.html)

juana_man 24-10-07 11:49

intalnirea de week end !

deci ,sa vedem din nou,unde si cand

Razvan_SM 25-10-07 13:41

Re: intalnirea de week end !

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1166645)
se anunta cineva????

Ma ofer eu daca ma lasa in pace raceala...
P.S Locul si ora se modifica?

Devi 25-10-07 13:41

Cam pauza la toata lumea, pana acuma s-au uitat 74 de persoane la thread-ul asta, dar nimeni nimica...
Pana acuma asa sta treaba ca ne intalnim la moara cu noroc, mai asteptam prouneri... Cineva ceva?

athes 25-10-07 15:17

daca asa va ramane se ne intalnim la moara cu noroc atunci trebe sa stiu sigur pt.ca am vorbit cu patroana si ne va rezerva masa acolo si ar fi bine sa stim circa cate pers. vor veni,ora cum vreti voi,ce ziceti de ora 20.00 sau 21.00 e mai bine acuma e mai repede seara ca si vara,si mai asteptam si alte idei(locuri)

Snoopy 25-10-07 16:33

Eu sunt deacord cu Moara cu Noroc.Acuma vedem pe parcurs ce si cum caci nimic nu e batut in cuie.O chestie negativa ar fi lipsa unei parcari a localului.Vinerea asta nu pot veni ne vedem data viitoare...Numai bine!

athes 25-10-07 17:00

Pai pe avram iancu se poate parca de obicei este loc si se mai poate parca si pe calea traian ca oricum nu vor veni masini cu zecile.

raul_rebelul2005 25-10-07 22:02

pai daca mergem la Moara cu Noroc atunci ar trebui fara masini sa mergem,eu am vb cu Robi din 16 de exemplu care o zis ca vine si el,vin si eu.....si restu lumii care o sa fie,mergem ne cinstim la un pahar si dupa fiecare face ce vrea.....

Spark 26-10-07 10:15

acuma ... vine fiecare cu ce vrea si poate
important e sa se stranga ceva lume si sa fim acolo :)

athes 26-10-07 10:32

cum ramane stabilit ora?ramene 21.00?

raul_rebelul2005 26-10-07 14:22

cam asa pana la 21:00 ar trebui sa se stranga toti care vor sa vina.....

Spark 26-10-07 22:59

mda ... cuma am sosit de la "intalnire"
am fost doar eu cu athes

deci pe viitor merita sa se mai tzina ?
ca din ce in ce mai putzina lume ...

sa speram ca pe viitor o sa fie mai bine

athes 26-10-07 23:18

eu nu vreau sa comentez ca de ce nu a venit lumea,masa era rezervata,liniste,era pregatit cate o bere din partea casei pt. toata lumea si vroiam si eu sa cunosc pe unii dintre voi si personal,poate data viitoare daca se vrea,si daca nu este convenabil locul ar fi bine sa ma anuntati sa nu rezerv masa si sa ma fac de cacao.

Rolly_k 27-10-07 00:39

intalnirea asta e belea.... poate restu au fost sub pod

rapidistu_c&c 27-10-07 00:53

mda...eu si cu ink cativa am fost sub pod....

rapidistu_c&c 27-10-07 00:56

dar in shimb, pe multi iam vazut plimbandu-se prin oras...si la intalnire nu au fost prezenti.....asta este!!!!

veveve 27-10-07 13:37

ioi ce-mi place de voi :))un pic lipsesc si eu si se si strica treaba pe aici....:))

Spark 27-10-07 13:41

nah bine mey ... se vede ca u esti miezu` ;)

veveve 27-10-07 13:52

poi...ms ms...;)eu asa imi faceam programu...vineri seara intalnirea cu voi nimik altceva....si nu cred ca-i imposibil...plus ca deja eu zic ca suntem un grup de prieteni care si daca nam vb pe forum tot am iesi la o poveste...bine a fi...:)

athes 27-10-07 14:52

Dupa cum vad se cam strica treaba pe aici,nici pe forum nu prea mai este asa miscare cum era inainte dar nah....fiecare cu problemele lui sper ca data viitoare va iesi mai bine

raul_rebelul2005 27-10-07 15:55

vineri toti va-ti anuntat dar cam putin am fost......eu,devi,robi si restu care au venit am fost la o mica distractie:D ....stie devi,i-a parut rau ca a venit cu masina.....data viitoare vi si tu fara....si sper si restu lumii....numa bine.

Spark 27-10-07 16:02

pai ... noi eram si va aasteptam la moara cu noroc.
pe la ora 9 cand am mers incolo am trecut si sub pod si nu era nimeni .

cred ca nu o fumctzionat bine comunicarea.
data viitoare ;)

Dracushor 27-10-07 17:22

Cand va mai fii data viitoare??? pot fi si eu prezent????

veveve 27-10-07 17:32

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1170668)
vineri toti va-ti anuntat dar cam putin am fost......eu,devi,robi si restu care au venit am fost la o mica distractie:D ....stie devi,i-a parut rau ca a venit cu masina.....data viitoare vi si tu fara....si sper si restu lumii....numa bine.

...imi pare bine ca vam vazut si ca am stat:D la o poveste.....:D de abia astept sami revin si eu....

Spark 27-10-07 17:47

oky .. atunci o intrebare mica ...

saptamana ce vine unde ne intalnim ?
sub pod sau la ceva local ?

veveve 27-10-07 19:17

hei serifilor...intalnitivaca deobicei sub pod....stati juma de ora pana va strangeti si dupa va luati si va duceti unde vreti..:P:D

Spark 27-10-07 19:37

probabil asa o sa si facem ...
ca altfel nu e sigur nimic.

raul_rebelul2005 28-10-07 14:36

asa ar fi bine ca dupa aia unu zice ca mergem acolo restu zic dincolo si dupa aia nu ne mai gasim:D ....sub pod ar trebui sa ne intalnim si dupa aia ne decidem unde sa mergem,ca acuma locatiile o sa le mai schimbam sa nu ne plictisim......

juana_man 31-10-07 08:41

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1172050)
asa ar fi bine ca dupa aia unu zice ca mergem acolo restu zic dincolo si dupa aia nu ne mai gasim:D ....sub pod ar trebui sa ne intalnim si dupa aia ne decidem unde sa mergem,ca acuma locatiile o sa le mai schimbam sa nu ne plictisim......

deci...sustin cele spuse de raul.zic k vineri la 9 ne antalnim,stam pana la 10 sa ne adunam si p urma.......:D:D:D

CIPRI_sor 02-11-07 00:52

am o intrebare..week`end`u asta vine cineva?

juana_man 02-11-07 07:11

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1179682)
am o intrebare..week`end`u asta vine cineva?

eu prezent !

Devi 02-11-07 08:59

Dute tu juana :) , da cum ca targi un chef si cu noi? :) atunci sub pod ne intalnim, daca nu ajung pana atunci acolo va sun pe tel. Sper ca va fi chef cum a fost saptamana trecuta... :lalala: :dance: :drunk: :pelvic_th :ciggy:

juana_man 02-11-07 09:04

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1179884)
Dute tu juana :) , da cum ca targi un chef si cu noi? :) atunci sub pod ne intalnim, daca nu ajung pana atunci acolo va sun pe tel. Sper ca va fi chef cum a fost saptamana trecuta... :lalala: :dance: :pelvic_th :ciggy:

eu la 9 is "sub pod" si p urma vedem noi unde ajungem:drunk:

Spark 02-11-07 09:16

oky ... prezent si eu
cu sau fara mashina :)

Snoopy 02-11-07 12:54

Pai sa vedem poate na arata baietii cum sau distram sapt trecuta ;)...eu fara masina, propun sa mergem sa ne cinstim cu un paharel :D la o vorba.
Numai bine!

A2racer(Ovi) 02-11-07 19:13

Eu sapt. asta si urmatoarea nu o sa pot ajunge. Sorry Dar ne vedem peste doua saptamani;) Be cool and drive safely

Spark 02-11-07 22:48

eu zic ca week-endu` asta o iesit super ok
si lume ... si de toate ;)

veveve 02-11-07 23:14

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1181141)
eu zic ca week-endu` asta o iesit super ok
si lume ... si de toate ;)

ca bine zici tu mai Spark:D :D :D

Spark 02-11-07 23:17

mda ... si stim de ce ...
ca a revenit miezu` ... adik nicu
o fost si el
altfel nu se explica

raul_rebelul2005 03-11-07 11:53

mai cam mult suc s-a consumat:D .....si la Holdo cam rau i-a fost dupa sucu ala:lol: stie el.....

Snoopy 03-11-07 13:33

Am vazut faza cu sucul.. nu prea ia "placut" mai ales prima inghititura :D data viitoare o dam pe vin fiert.In rest...cel putin tot atatia sa fim de acuma incolo la intalniri!
Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 10:47.

- Copyright 2026 4Tuning