![]() |
I T S 2005
o reusita din pct de vedere al premiilor pt ORADEA.
|
Re: I T S 2005
deci
show on shine :locul 1 BH-O6 -GAJ interior :locul 1 BH- 03 -LGY cel mai frumos paint:locul 1 BH - 23 -CZY locul 5 BH - 66 -GAJ cel mai bun motor :locul 1 BH -04 -ARO cele mai tari jenti:locul 1 GABI -Mazda MX6 BEST CAR :WW GOLF -UNGARIA. |
fain o fos :D :lol:
|
Ce m-am enervat ca nu a fost nici o cursa :evil: , macar intre 2 amarate de dacii , inca 2 luni si i`m on the road , ce as fi facut ceva cursa :(
|
poze ceva???
|
wooooooohoooooo....super..... ;) cel putzin mie mi-a placut ;) FELICITARI ORADENILOR PT PREMII ..... FELICITARI BUCURESTENILOR DIN INSOMNIA SI MAI ALES LUI GUS(TOYOTA CELICA PORTOCALIE)\"MASINA AIA POATE :D \" SI LUI ANDREI(PEUGEOT 307 VERDE)\"TZINE-O TOT ASA PE SERPENTINE ;) \" ....si..........CONDOLEANTZE PT CALIBRA \"UIA\" SI PT GOLFUL 2 \"UAD\"
|
:)
Felicitari fratzii mei oradeni pentru premiile luate, ma bucur pt voi. Tineti-o tot asa si la mai mare... ;)
Intr-adevar as fi vrut sa vad si eu ceva curse, da pt primu show ca asta, o fost ok. Ce vorbesc, chiar SUPER!!! |
Re: :)
Quote:
in rest ma bucur ca oradea a luat fata din nou bucurestenilor. totusi vorba lor.vestul e mai evoluat. |
Mah GAJule in 12 iunie is cursele la Oradea????
:peace: :peace: RESPEKT |
;)
Da Gajule stiu de 12 :)...sper sa pot semna condica de prezenta.
|
si pozele unde sunt ?
|
Re:
Quote:
|
ceva filme nu ai alexxl ? dar aia cu motoarele unde au fost ca numa nu iam vazut tot pe ala cu bicicleta si ala cu reactorul da motoarele ???? :cry: :cry: :cry:
|
Re:
Quote:
|
a 3ia oara deja ma stresa ala cu bitza lui :evil:
si faza cu soferi din gumball o fo tzeapa :x |
chiar ca a fost o teapa fffff mareeee vaisiamar pacat ca nu au fost bikeri :D
|
tin minte k mai era o teapa da numi zine acuma :?
|
Re:
Quote:
Apropos nu trebuia sa le pui pozele cu mine pe forum daca ai vazut ca nu prea erau de pus.........ca mi -sa vazut multe si aveam si o fata din aia de ora 3 dimineata defapt cat era,ca atata era ora. |
Pozele care le-am facut eu (mai mult de 400) le-am dat lui Zoliat sa le puna pe site...daca e vreun doritor de cd-u, anuntati-ma , un pm ceva si va fac cu cea mai mare placere.
Cat despre show, parerea noastra de acum nu mai conteaza...a fost super dar trebuia sa fie mai bine decat atat... Nici macar nu stiu cine a castigat concursu de miss :)) Voi stiti? |
Multe au fost nemultumirile , asa cum am fost si eu nemultumit , deci fata de ceea ce a fost a fost super , dar daca punem la socoteala ca au venit olandezi sa organizeze zic ca si-au cam batut joc de treaba deoarece cu atat in vest nici macar nu faceau o deschidere . Deci as zice sa mai vizitam \"tarile europene\" sa vedem showuri reale ca de ex. Essen, WortherSee , Bodensee, etc. sa nu zic de showul din Ungaria anuala care este deja la un anumit nivel de organizare mai ridicata ! M-a deranjat ca nu stiai ce se intampla si unde se intampla, a fost un pic haotic, trebuia dat un program oficial cu locatii precise, la ora x Miss , la orele y se da foc la ala cu motoreta etc. , totul se afla ca in povestile populare prin raspandirea vestii pe cale \"Orala\" :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning