![]() |
Demaraj cu noua mea masina . . .
1 Attachment(s)
iata ce am obtinut dupa 5 ani de munca :wink:
|
fara vraja!!!!
bai taticule...cand vei avea tu asa masina...sa ma chemi la inmormantare... ba adevaru e ca am ramas :shock: da sti sa minti frumos... oricum super misto filmu.....de unde il ai? adica adresa...ca sunt sigur ca nu-i a ta...
|
clar nu e a lui....nici nu avem asa drag track la noi :D
|
bah nu stitzi voi...el era in america cu hondaru' si acolo s-a filmat..
ps.:dak itzi sterg si yo geamu' m adai o tura? 8) :lol: |
unde era marmota ca nu se vede in cadru
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Frateeeeeeeee ce eee aiaaaaa rachetaaa ???????
|
Re:
Quote:
|
Re: Demaraj cu noua mea masina . . .
Quote:
Anyway, buna treaba ai facut; un geniu al Romaniei :lol: |
bai gluma e gluma da voi observati ca masina aia nu schimba nici o viteza . . . . e probabil cutie cu variatie continua a rapottului de transmisie. . . . ma gandesc . . . .oricum demonstreaza ca mitul japonoaicelor tunate este o gluma proasta :wink:
|
Re:
Quote:
frate eshti nebun .. tu iti dai seama ce fortza te apasa pe piept ... e ca si cum te`ar lovii o mashina ... ce acceleratzie .. doamnee .... pai ala ia 200 in 10 - 12 secunde daca nu mai bine .. vai de capu meu :) dam o linie | | |
bah
ma...daca nu ati fost informati....un drag star pe 400 de metri atinge in jur de 480 km/h...si daca nici asta nu o stiati au motor de mai mult de 1400 de cai....si inca ceva care poate nu stiati..nu au schimbator de viteze...au cutie de viteze automata...dar nu e chiar asa simpla...vitezele se schimba doar dupa anumita turatie(peste 7000 rotatii),iar schimbarea vitezelor nu se face de catre sofer...... iar timpul dintre rapoarte este de cateva zecimi de secunda...deaia pare ca nu au decat o singura viteza...pt ca motoru nu are timp sa scada din ture... ati inteles?:D
|
deci cutie cu variatie continua a raportului de transmisie . . . .
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da, dar Corvettul asta o face cam in 5 sec :D
Oricum, asta nu e masina de strada. Ma mir cum au reusit sa pastreze forma caroseriei de serie, care de obicei se schimba radical. Cel mai rapid corvette \"de strada\" se apropie de cel mai rapid skyline, si el tot \"de strada\". |
In caz ca nu v-ati dat seama este vorba de 200m, and second, and second
japonezele domina la competitii de drag, and last Boost, it's the #2 replacement for displacement. :D |
Re:
Quote:
oricum 4.xx pe 200m e oricum extrem de bine. secundo, e discutabila treaba cu cine domina cursele de drag, depinde.... 3rd adn last, there's no replacement for displacement avand in vedere ca FI se poate pune pe orice masina :D |
frumos demaraj oare ce o avea sub capota cred ca te sperii...frumos ce sa zic...sunt uimit...da asa e la dragstere isi incalzesc cauciucurile inainte de cursa ca sa aiba aderentza mai ridicata?intreb ca la dragstere nu prea ma pricep dar cred ca incepe sa ma fascineze... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
da
sunt niste oameni acolo care pregatesc pista (sau ma rog, portinunea dinaintea pistei), ai sa vezi ca luceste asfaltu, pare ud, eh asta e facut in mod special, apoi vii si incalzestri cauciucurile/slickurile (asta la o masina mai puternica normal, si nu awd) cum face asta din film. Pregatirea poate sa faca o diferenta enorma in timpul pe care-l obtii |
mai mai
ba...cursa e pe 200 de metri...si dupa cum puteti vedea...in 4.7 secunde atinge 181 de mile pe ora..ceea ce e exact 289.6 km pe ora...... si inca ceva ..aparentzele inseala...nu e caroseria originala...e din fibra de carbon combinata cu fibra de sticla....1 pt ca e mai usoara...si 2: pt ca nu cedeaza la vant..mai ales in conditile in care le solicita aia.. si apropo de portiunea unde iti incalzesc gumele...nu te supara...dar e uda...dar ulterior racita cu turbine speciale... si nu neaparat fac burnoutu ala pt asi incalzi cauciucurile..ci pentru a distruge primul strat de cauciuc..acesta find mai lucios,deoarece cauciucurile sunt noi..de fiecare data...si odata distrus primul strat..cele de mai jos nu mai sunt lucioase..se au o aderentza mai buna..
|
Quote:
|
ala e un corvette pe o pista de dragsterr-e in sua si nu cred ca vei putea iesii vreo data cu asa ceva pe strazi.filmul e luat de pe dc ++ :lol:
|
scuze
scuza-ma....dar asta am incercat sa explic ...da nu m-am facut inteles.. am zis ca \"nu neaparat\"....binenteles ca se incalzesc cauciucurile alea...ca e si normal....si asta icercam sa explic...ca distrug primul strat de cauciuc..iar celelalte sunt \"proaspete\" ..intelegi....nush cum sa explic exact..tre sa vezi pe viu..... zilele astea fac un film cu un prieten... acum pregatim un burnout..si nu avem o camera sa filmam....sper ca maine sa facem..si il pun pe forum:D
|
:| amayzing...
|
tati ala nu e nici un v6 te asigur eu
:)) |
da....dar postul e DIN 2006 MAI MULT CA SIGUR :))
|
2005 .
|
puneti asa un motor pe un trabant si vedeti cum isi ia zboru :)))
|
Au innebunit lupii! Dupa secole va treziti si voi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning