![]() |
VEDETE SI NU NUMAI
aici puteti sa puneti poze cu vedetele voastre preferate sau nu.. :lol: :lol: dar nu trebuie sa fie neaparata vedete...deci femei cat mai multe femei.. :lol: :lol: urate bune rele.. de toate pt toti.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ok eu o sa incep cu o actrita de care m-am indragostit ..la prima vedere ..acum 3 zile am vazut un film \"100 Girls\" ..si m-a inebunit...am cautat poze cu ea dar nu am gasit decat una...:(
..o cheama Emmanuelle Chriqui..dk mai gasiti poze ....va multumesc!!:) |
:lol: :lol: da,da ai gusturi..ce sa zic...eu acuma o vad pt prima ora.. :P
|
1 Attachment(s)
Mda...
Asa da... |
3 Attachment(s)
ok acum o vedeta din spatiul mioritic ..:):) ..ce spuneti??
|
Baaah! Daca pun poza cu prietena mea aicea, cadetzi toti pe spate si nu va mai ridicati ! :lol:
|
hai, ca ne riscam
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: da super ar fi fain daca ati baga cat mai multe poze cu vedete de la noi..numai asa le pot cunoaste mai bine..hmm..cum o chema pe aia frumoasa monica barladeanuparca sau?? ..deci una dintre vedetele mele preferate este katie price cred ca o stiti cu toti :peace: :burn:
|
De ce \"Femei\" figureaza la rubrica \"DIVERSE\"? :)
Din misoginism?! Eu, unul, nu sunt misogin! |
3 Attachment(s)
Mda... Frumoase creaturi...
Febletzea mea... |
:lol: :lol: da lopez ii tare dar in realitate nu arata chiar asa de bine ..si eu sunt un fan ff mare.. :lol: pare parca putin grasuta in solduri.. :twisted:
|
3 Attachment(s)
Andreea de la Blondy , Halle berry din \"swordfish\", Jessica Alba
|
3 Attachment(s)
Definitii ale cuvantului femeie...
|
3 Attachment(s)
special pt catalin....
|
1 Attachment(s)
si inca una...
|
3 Attachment(s)
Mah, nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata, dar macar o sa vi se intample si voua cel putin o data in viata...
Ati vazut vreodata o femeie pentru care ati fi in stare sa lasati tot in urma, familia, nevasta, copiii, tot, tot, TOT ???? Numai pentru a fi cu ea macar o zi, un minut, o secunda ????? :cry: :cry: :cry: Bah, m-a cam luat valul, dar mi s-a intamplat cand am vazut-o pe aceasta fiinta, pe cuvantul meu, pentru care mi-as da absolut orice, numai ca s-o stiu langa mine... :cry: :cry: :cry: Femei frumoase sunt multe si bune sunt si mai multe insa una care sa te ameteasca de tot, taifune, uragane, tsunami, nu mai sti ce se intampla cu tine, mai rar. Si mai ales o tii minte toata viata !!! Amin. :cry: :cry: :cry: ps: alte poze nu am, dar cred ca stiti despre cine e vorba. Si inca ceva: e prietena fatalaului de Marius Vintila :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
1 Attachment(s)
de cand vroiam sa o vad pe Monica Barladeanu :D:) ..bine tu Marian20
..nu ma intrebati cine e gagica !!!:) |
:lol: :lol: chiar cine fata?? :) hondare sincer nu stiu ce vezi tu la aia ..ca asa de super nui..
|
Frate, inima nu prea vede...
:cry: :roll: :cry: |
:lol: :lol: asta cam asai...
|
fata aia e o gagica a fost cu mine in liceu.....si hondare..te lasi batut de uratul ala de Vintila ??
|
2 Attachment(s)
alex_maxx, aia pe care ai pus-o pe pagina anterioara, care ai zis ca e Andreea de la Blondy, sigur nu e aia ca arata prea bine :twisted: Nu cumva e tipa asta :
|
nu am ce spune frumoase toateeeeeeeeeeeeeeeeee dar ia ginditi-va in astea bagi mai multi bani decit in 3 masini))))))))))))))))))))
|
3 Attachment(s)
Sa vad ce aveti de comentat!!!
|
2 Attachment(s)
Tot ea!!!
|
Gsi ..aia e fata !! am si eu pozele alea care le-ai pus tu ,eu am crezut k e andreea de la blondy...seamana foarte bine ..nu stiu ce sa zic ..m-am inselat :)
...mpa frumoasa gagica !! :D |
:lol: :lol: mpa care ea??femeia ta??? :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Sa vad daca le recunoasteti...
|
:lol: :lol: prima ii adevarata... 8)
|
3 Attachment(s)
Si ingerii cad pe pamant...
|
Hondare...adriana asta e HOT!!
|
3 Attachment(s)
Si tot cad...
Cu aceasta d-ra se zvonea ca umbla Chivu... Ar fi vrut el... :oops: |
:lol: :lol: :lol: hmm..hai ca nu ma prea pricep ..asta nui fosta nevasta alui mutu?? :) :?
|
3 Attachment(s)
Si alte minunate fiinte create de D-zeu pentru a incanta privirea noastra...
|
Quote:
Stai sa caut niste poze cu ea ca paralizati... :ihearu: :ihearu: :ihearu: |
:lol: :lol: :lol: na hai cauta .sper sa nu paralizez.. :lol: :lol:
|
stai sa caut si eu ceva..sa ne sara ochii !! :chuckel: :rolleyes2 :shock:
|
3 Attachment(s)
Asta a trecut prin mana lui Mutu... :x :x :x
Pai sa nu-l iei nene la bataie pe Mutu asta ca i-a dat papucii unui asemenea inger ????? Frate, dar frumoasa si buna mai este... :poke: :poke: :poke: |
parerea mea...k ia ia dat papucii lu Mutu!!:):):D
|
3 Attachment(s)
Mda...
Dar tot Adriana asta ma omoara cu zilele... Spuneti si voi daca ati vazut ceva mai frumos in aceasta lume !!!! :P :P :P :P :P |
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning