![]() |
Polo - 9N3 GTI - ShadowBlue
15 Attachment(s)
Am zis sa fac si eu un topic pentru asta micu. :D Ca-l am de o luna si ceva si inca nu am facut, si sa nu se supere :p.
Dupa cum zice si in titlu: Polo 9N3 GTI Motor: BJX - 1.8T, 150hp (110kw), 220NM - dar o sa urmeze la un momentdat un test pe dyno, sa vad exact care-s valorile puterii si cuplului si cum arata curbele corespunzatoare... Culoare: "Shadow Blue Metalic" Jante: 16inci cu anvelope 205/45/R16 Consum: mare :lol: Dotari: strictul necesar ;) Si cateva pozulici atasate: |
Re: VW Polo 9N3 GTI @RoSonic
imi place culoarea la nebunie.la un moment dat vroiam si eu un polo gti.sal stapanesti sanatos si fara probleme.impresii despre masina ceva?
|
ooo super frumoasa . s-o stapanesti sanatos !
ai abandonat turbo dieselu :D |
Quote:
sta bine pe sosea; suspensia e destul de rigida, si cam resimt gropile/piatra cubica... dar na suspensie sport + anvelope 205/45/16... ca sunet, se aude super misto :D Ideea e ca pana acu' ma simt bine la volanul ei, si sunt super incantat de ea. :D Quote:
|
f misto masina , sa o stapanesti sanatos ;)
|
Superba! Felicitari pentru achizitie :)
|
Multumesc!
|
Iete GTI'ul... :D
Sa o stapanesti sanatos pe asta mica.. :D E o bomboana.. |
Atentie! Masina periculoasa! 1,8T-ul asta se poate impinge departe tare... Felicitari!
|
foarte tare alegerea....
te-ai gandit deja la un tuning ? :D |
Eh, de gandit m-am gandit... si ma tot gandesc :D dar de la anu probabil o sa ma si apuc...
momentan inca-s incantat de ea asa cum este acum. :) nah abia o am de o luna si un pic, nici nu o cunosc 100%. ah.. defapt cred ca o sa-i pun folie cat de curand, asta o sa fie primul lucru :p |
Sa o stapanesti sanatos ! E super culoarea ... daca tot ii pui folie poti sa ii vopsesti si jantele in negru ! Cu respect !
|
Da, la vopsit de jante m-am gandit si eu.. dar doar interiorul sa-l fac negru ( sau poate chiar o nuanta apropiata de culoarea masinii) si fata spitelor sa ramana asa cum e.
|
hai noroc rosonic . So stapanesti sanatos!! stiu care e senzatia la volanul acestei masinute pt k si eu am una la fel dek rosie :P .dak o sai faci ceva tuning exterior anuntama si pe mn .
|
Pai oricum, daca ii voi face cumva ceva si la exterior, voi posta poze si aici.
|
am avut ocazia sa vad si un "top speed" :), si anume acul vitezometrului undeva intre liniuta de 225 si cea de 230, iar turometrul undeva pe la 6000rpm (n-am retinut exact valoarea)
Dar, evident asta era viteza indicata pe bord, cea reala probabil era in jur de 216 (cum e data in specificatii). |
felicitari pt masina si s-o stapanesti sanatos si fara accidente
|
si eu am facut un top speed la a mea, 1.4 benzina, pe austrada cu 2pesr si masina plina oki cu bagaje .. 187km/h in realitate habar nu am cat avea. personal, eu cred ca merge mai repede GTIul de 216...
|
am mers pe ideea ca in general la masina nemodificata, viteza maxima reala e cea anuntata de fabrica, sau cu foarte putin peste, ne prea avand de ce sa zica mai putin decat poate masina...
Oricum, cand o sa am ocazia o sa incerc si cu un gps, desi si ala am inteles ca are o oarecare marja de eroare. ah si am incercat cu o formula sa calculez viteza in functie de rpm, diametru roata, rapoarte cutie... si daca e corecta formula, la 5800rpm, unde-i puterea maxima imi da - 215.9km/h, iar la 6000rpm ar trebui sa fie cam 223km/h. |
ce tdi ai avut inainte??
|
1.9tdi-ul de 110cai (de fabrica).
de ce? |
pe golf sau passat? pt ca, iti imapartasesc in totalitate exprimarea... incepand de la 2000 de ture trage uimitor de bine masina(avand in vedere ca are 1,4tdi si cantareste 1200kg) si merge pana putin peste 3000 acceleratia...dupa aceea doar sa intinde ca un elastic...
|
foarte frumoasa masina si buna alegere la culoare ;)
|
1 Attachment(s)
@AleXP, multam'!
@Korne: skoda octavia. ----------------------- Si ceva de la HHMeeting: https://forum.4tuning.ro/imagehosting...eff93c601c.jpg |
Nici nu stiam ca exista Polo GTI :)), da imi place cum arata :D
Cat ai scos din buzunar?...in total :D |
Faina masina sa o stapanesty sanatos imi place GTI-ul.Si...fara incidente....
|
Super alegere. Jos palaria pt Polo GTI, e o masina mica si vioaie, numai buna pt traficul infernal de la noi.
Sa o stapanesti sanatos! Si iti spun toate astea cu toate ca sunt un fan al japonezelor sportive, cand vine vorba de masini noi. |
culoarea imi place la nebunie super tare
|
Quote:
|
pui si o poza cu interiorul? Bafta;)
|
ia uite....cam tarziu vad si eu topicul asta :D :lol:
ce se aude cu folia aia? sau e ahoe plin ? :D sa o stapanesti sanatos...sincer imi place super mult masinutza,am avut ocazia sa merg cu ea,dar era in rodaj...astept o tura "rodata" :D :lol: |
Salut, frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos, nici yo nu stiam ca exista si polo gti :), am aflat acum, inca o data sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi cp :P
|
...e belea rau cu masina asta,la cat e de usoara si la ce putere are stock,fuge bine de tot...nu vreau sa ma gandesc ce se intampla dupa modificari:-O
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
foarte frumos GTI-ul si culoarea...mai asteptam poze cu interiorul
|
Quote:
|
Trecand peste faptul ca-mi place mult mai mult polo decat ibiza (dar asta tine de gusturi)....
sincer nu stiu cum ai ajuns tu la concluziile astea ... ca ibiza ar fi la aceeasi bani, mai usoara cu 130 de kg si per total o afacere mai buna... Polo: 1164kg Ibiza:1154kg 0-100: Polo-8.2s Ibiza-8.4s Iar ca diferenta de pret ibiza era mai scumpa cu vreo 2000 de euro (si asta la pretul CIP)... |
Sa o stapanesti sanatos , e frumoasa si rea:)
|
in catzi bani ai ajuns cu ea?
|
S-o stapanesti sanatos si FARA INCIDENTE,la ce stadiu esti cu ea, ai mai bagat ceva in ea?
Ai luat-o noua?Daca da la ce pret? Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning